Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

nothorny

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
13
Like
11.001
Πόντοι
5.784
Πολύ κακός ο Ολυμπιακός... και μην ακούσω χαζομάρες του τύπου σας βάλαμε 3 γκολ με τόσο κακή ομάδα? Το 1ο μπήκε από κόντρα, τα υπόλοιπα 2 από λάθη τραγικά για το επίπεδο της ΑΕΚ φέτος.. δυστυχώς ο Βιντα είναι εκτός τόπου και χρόνου μετά το μουντιάλ... λείπει ένα σέντερ φορ τύπου Μπεργκ, Ελ Αραμπι.. και εγώ αν έπαιζα μπροστά φέτος, 11 γκολ που έχει ο Λιβάι θα τα είχα βαλει... οταν κάνει τόσες ευκαιρίες η ομάδα, λογικο αυτός που είναι μπροστά να σκοράρει.. λάθος στημένη η ομάδα από τον Αλμειδα σήμερα, έχει τις εμμονές και αυτός όπως όλοι οι σνθρωποι... παίζεις με 1 αμυντικό χαφ, πινεδα μπροστά, Ελλάδος στην θέση του Αμραμπατ (κόλλημα και αυτό με τον καραφλα)... και βλέπεις άλλη ομάδα.. την ομάδα του πρώτου γύρου.. επίσης ο Τσουμπερ τον εξέθεσε, οχι λόγω γκολ... αλλά δεν μπορεί να τον έχεις βασικό 2 ματς και μετά πάγκο... Αραουχο πολύ κακός σήμερα, όλο εκτός περιοχής όπως πάντα βέβαια, δεν είναι σέντερ φορ.. τεσπα, η ομάδα θα πάρει το Πρωτάθλημα για το κύπελλο θα δειξει γιατί ο Ρουμάνος ειναι γάτα και δεν ξέρω τι θα παίξει εκεί... επιμένω πάντως, ο Ολυμπιακός είναι κακός... αυτά από εμένα..

Εγγρ.
21 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
3.697
Πόντοι
2.596
ολα εγιναν οπως ειχαν προβλεφθει.

Αναμεινατε στους καναπεδες σας, γιατι με αυτην την ενεση κοκαινης που ελαβε ο θρυλος σημερα, θα σας παρει τα σκαλπ στα πλευοφ
Ε οχι κι ολα καρντασι...ελεγες θα μας γαμησει κ ο Ατρομητος..

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
A ρε γαυροι μουνια που γαμιοστε...Παγωσαμε σημερα....ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ...

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.648
Πόντοι
22.886
Έλα , πάρτε τη μεζούρα και μετρήστε του μπακαμπού τώρα ...:alivedick:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
Πολύ κακός ο Ολυμπιακός... και μην ακούσω χαζομάρες του τύπου σας βάλαμε 3 γκολ με τόσο κακή ομάδα? Το 1ο μπήκε από κόντρα, τα υπόλοιπα 2 από λάθη τραγικά για το επίπεδο της ΑΕΚ φέτος.. δυστυχώς ο Βιντα είναι εκτός τόπου και χρόνου μετά το μουντιάλ... λείπει ένα σέντερ φορ τύπου Μπεργκ, Ελ Αραμπι.. και εγώ αν έπαιζα μπροστά φέτος, 11 γκολ που έχει ο Λιβάι θα τα είχα βαλει... οταν κάνει τόσες ευκαιρίες η ομάδα, λογικο αυτός που είναι μπροστά να σκοράρει.. λάθος στημένη η ομάδα από τον Αλμειδα σήμερα, έχει τις εμμονές και αυτός όπως όλοι οι σνθρωποι... παίζεις με 1 αμυντικό χαφ, πινεδα μπροστά, Ελλάδος στην θέση του Αμραμπατ (κόλλημα και αυτό με τον καραφλα)... και βλέπεις άλλη ομάδα.. την ομάδα του πρώτου γύρου.. επίσης ο Τσουμπερ τον εξέθεσε, οχι λόγω γκολ... αλλά δεν μπορεί να τον έχεις βασικό 2 ματς και μετά πάγκο... Αραουχο πολύ κακός σήμερα, όλο εκτός περιοχής όπως πάντα βέβαια, δεν είναι σέντερ φορ.. τεσπα, η ομάδα θα πάρει το Πρωτάθλημα για το κύπελλο θα δειξει γιατί ο Ρουμάνος ειναι γάτα και δεν ξέρω τι θα παίξει εκεί... επιμένω πάντως, ο Ολυμπιακός είναι κακός... αυτά από εμένα..
μαλλον εχεις μπερδεψει τα πραγματα
ναι τυχη το πρωτο οπως τυχη ηταν το αυτογκολ του σαμασεκου,τα αλλα 2 ειναι αντεπιθεσεις καθαροτατες λαθος ηταν το πρωτο σας γκολ στο κυπελλο που σας σερβιρε αμυντικος μας.
η ουσια ειναι ναι ειμαστε χωμα και κακιστοι δεν μπορουσαμε να αλλαξουμε τριτη μπαλια αλλα και ο ματσερινι μας δημιουργουσε εκνευρισμο με τις αποφασεις του.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.073
Πόντοι
5.006

nothorny

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
13
Like
11.001
Πόντοι
5.784
μαλλον εχεις μπερδεψει τα πραγματα
ναι τυχη το πρωτο οπως τυχη ηταν το αυτογκολ του σαμασεκου,τα αλλα 2 ειναι αντεπιθεσεις καθαροτατες λαθος ηταν το πρωτο σας γκολ στο κυπελλο που σας σερβιρε αμυντικος μας.
η ουσια ειναι ναι ειμαστε χωμα και κακιστοι δεν μπορουσαμε να αλλαξουμε τριτη μπαλια αλλα και ο ματσερινι μας δημιουργουσε εκνευρισμο με τις αποφασεις του.
Ναι το ξεχασα αυτό, ο Αμραμπατ έπρεπε να φάει δεύτερη κίτρινη.. επίσης σε κάποιες φάσεις που ήταν σκληρές, έπρεπε να κιτρινιστουν οι δικοί σας... δεν έχω μπερδέψει τίποτα αδερφέ... αν δεν έπαιζαν τα σέντερ μπακ μου στην σέντρα, γκολ εκτός από το αυτογκολ δεν έβαζες... όποιος έχει παίξει μπάλα, βλέπει... θα βγεις 4ος, να το θυμηθείς..

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
δειτε τους γελοιους στο οπεν δεν επηρεασε η διαιτησια,για να δουμε τι εχουν διαλεξει.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.073
Πόντοι
5.006
Τι να λεει μωρε..Παπαριες δεν εχει σταματησει και το γαμωτηλεφωνο να βαραει...Καταλαβαινεις μετα απο πουτσα πεφτει κ καζουρα απο τους γαυρους κτλ
Ε ναι επόμενο ειναι

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Ε ναι επόμενο ειναι
Ναι και δεν πολυγουσταρω και το πρωι πρεπει να παω και για τσιγαρα τι εχω να ακουσω με τα μουνια τους γαυρους δε λεγεται...Δε γαμεις ψηλα καπελα..Δεν πειραζει θα σας τον δωσουμε την επομενη φορα...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.211
Πόντοι
5.006
FrC5zwQXsAAuuPW

Stories

Νέο!

Stories