ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.100
- Πόντοι
- 5.006
Πιωμένος εισαι τυπε?Ρουφα το αυγουλακι σου....μια χαρα σε πατουσαμε μεχρι να βαλεις τη κοντρα - γκολ...
Μια μαχη κερδισες, εχουμε δρομο ακομα...
Πιωμένος εισαι τυπε?Ρουφα το αυγουλακι σου....μια χαρα σε πατουσαμε μεχρι να βαλεις τη κοντρα - γκολ...
Φεύγουμε μόνοι μας τυπε δεν σας βλεπουμε καν μήπως θέλεις να σου ποσταρω την γνωστή φωτογραφία με 25 -30 γκολ από τα μάτριξ?Η ομάδα μέχρι το 1ο γκολ ήταν μια χαρά , μετά κατέρρευσε με πάταγο ... πράγμα που δεν επιτρέπεται με τίποτα αν ισχυρίζεσαι ότι θες να κάνεις πρωταθλητισμό..
Και θα συμφωνήσω ότι αν δεν γινόταν η αποβολή , η ΑΕΚ θα έτρωγε κι άλλο ...
Κάτσε λίγο να αποκρούσουμε(όπως μπορούμε) την μαζική επέλαση των αλλοφρονούντων γάυρων τώρα, και θα τα πούμε και για την ομάδα
Ποιο ματς εβλεπες αδερφε?Πιωμένος εισαι τυπε?
κανενα δρομο δεν εχουμε ακομα...ο θρυλος ειναι τελειωμενος απο το πρωταθλημα γιατι ο προεδρος τον αφησε απροστατευτο...Ρουφα το αυγουλακι σου....μια χαρα σε πατουσαμε μεχρι να βαλεις τη κοντρα - γκολ...
καλα δεν παιξαμε και μπαλα αλλα τα τρια πονανε οπως και να εχει και με 70-30 το κορακι.Πιωμένος εισαι τυπε?
αυτό λεω ντιρλα είσαι?Ποιο ματς εβλεπες αδερφε?
Γιατί βρίζεις ρε αδερφάκι ;;Πιωμένος εισαι τυπε?
Δεν ειναι τελειωμενος, μια χαρα μεσα ειναι...κανενα δρομο δεν εχουμε ακομα...ο θρυλος ειναι τελειωμενος απο το πρωταθλημα γιατι ο προεδρος τον αφησε απροστατευτο...
εσυ τι νομιζεις οτι σε καθε παιχνιδι ο κανός θα κερδιζει κοκκινη στο 5ο λεπτο που δεν θα του δινεται, και μετα θα σκοραρει στο δευτερο ημιχρονο?????? αποκλειεται!!!!! καλος παιχτης ο κανός, πολυ καλυτερος απο τα σαπακια που εχετε μαζεψει, αλλα δεν ειναι ουτε γκαλετι, ουτε ποντενσε....
Mαλακιες. Όλα αυτά ήταν στο πλαίσιο της πατροπαράδοτης μικρασιατικής φιλοξενίας και για να δώσουμε ενδιαφέρον στο απαξιωμένο ελληνικό πρωτάθλημα .
δεν εβρισα αδελφέ εγώ είμαι κόσμιος όπως το πρωί εκτός απ ένα που έβριζε.Γιατί βρίζεις ρε αδερφάκι ;;
Φεύγουμε μόνοι μας τυπε δεν σας βλεπουμε καν μήπως θέλεις να σου ποσταρω την γνωστή φωτογραφία με 25 -30 γκολ από τα μάτριξ?
από τα μάτριξ βάλε ότι θες ... η τανίτσα της Ευρώπης να μην είμαι όπως εσύ, και δεν έχω κανένα θέμαΦεύγουμε μόνοι μας τυπε δεν σας βλεπουμε καν μήπως θέλεις να σου ποσταρω την γνωστή φωτογραφία με 25 -30 γκολ από τα μάτριξ?
Τυπε...εχεις ιδεα απο μπαλα ή μιλας για να μιλας ?αυτό λεω ντιρλα είσαι?
Όχι τυπε σε ακούω εσένα όλο αυτιά ειμαιΤυπε...εχεις ιδες απο μπαλα ή μιλας για να μιλας ?
Ελα ρε φίλε ΑΝΤΖΕΛΟ , πλάκα κάνωδεν εβρισα αδελφέ εγώ είμαι κόσμιος όπως το πρωί εκτός απ ένα που έβριζε.
Ειναι αργα για να μαθεις τωρα...Όχι τυπε σε ακούω εσένα όλο αυτιά ειμαι
Καλά κράτα μικρο καλαθι ετσι λέγατε και σήμερα,μόλις πήρατε αέρα είδατε τι παθατεMαλακιες. Όλα αυτά ήταν στο πλαίσιο της πατροπαράδοτης μικρασιατικής φιλοξενίας και για να δώσουμε ενδιαφέρον στο απαξιωμένο ελληνικό πρωτάθλημα .
Η ΑΕΚ θα μπορούσε να έχει βάλει 5 γκολ που δεν χάνονται. Ο οσφπ μπορούσε ακόμα ένα. Υποθέτω ότι το γκολ του Πινέδα που ακυρώθηκε , ακυρώθηκε σωστά - δεν έχω δει ριπλει. Από εκεί και πέρα, ο οσφπ έπαιξε υποδειγματικά.ηια ντέρμπι σε αντίπαλη έδρα και καθάρισε το παιχνίδι μέσα.σε.15'. σε αυτό του αξίζουν συγχαρητήρια.
Νομίζω πως αν ο οσφπ δεν εμενε με 10 δεν θα είχαμε βάλει ούτε το γκολ της τιμής . Πρέπει να βρεις ο Αλμέιδα πως θα ξεπεράσει αυτό με τις χαμένες ευκαιρίες.
Κρατάω το θερμό χειροκρότημα στην ομάδα, στο τέλος που πραγματικά προσπάθησε και θα μπορούσε να είχε ρίξει πεντάρα
Αυτά φίλε Ζεμπου. Στο τρουμπακι δεν μιλάω γιατί δυσκολεύεται με τα ελληνικά..
Αλλά θα πάρουμε νταμπλ εφέτος , κωλογαυροι, νότιοι και βόρειοι
και εγώ ρε φιλε περιμένω και τον iso 13 να μιλήσουμε κοσμιαΕλα ρε φίλε ΑΝΤΖΕΛΟ , πλάκα κάνω
Εντάξει μαν αντε για περισυλλογή τώρα και μιλάμεΕιναι αργα για να μαθεις τωρα...
Τυπε μην μπερδεύεσαι στο Ελευθέριος Βενιζέλος πάνε αυτοί που ταξιδεύουν έξω εσύ επαιρνες το κτελ στα μεταξύ μας που σε αφορά είσαι η ανακουφιστρα μας χρόνια τώρααπό τα μάτριξ βάλε ότι θες ... η τανίτσα της Ευρώπης να μην είμαι όπως εσύ, και δεν έχω κανένα θέμα
Για εξυπνος ανθρωπος ποδοσφαιρικα στερεισαιε φυσικα και ησουν μια χαρα τυπε...κοκκινη σε τελευταιο αμυντικο στην αρχη του ματς δεν εδωσε...πεναλντι στο τελος του ημιχρονου δεν εδωσε....πετουσε η αεκαρα...