Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
3.697
Πόντοι
2.596
Λοιπόν σου βάζω και στοίχημα δημόσια ΔΕΝ κρύβομαι!
Σε διαβάζω προσωπική πρόβλεψη στα επερχόμενα 3 αναμεταξύ μας ματσάκια μέχρι τέλος της σεζόν τί βλέπεις;;;;
Πολυ δυσκολο να κανω προβλεψη...ολα ανοιχτα...σαν ΑΕΚΤΖΗΣ θελω να τα παρω και τα 3...
Ωστοσο δεν καθομαι να λεω με σιγουρια και επαρση, οτι θα τα παρω και τα 3 και μαλιστα ευκολα, οπως το εννοουσες εσυ...
Αλλα ετσι για χαβα θα σου πω, χ στη Τουμπα, 1 Φιλαδελφεια και θα σου παρω και το κυπελλο..αν περασεις τη Λαμια:2funny:
αντε την κανω σε βαρεθηκα
Αντε μανα μου επιτελους...

Τελευταία τροποποίηση:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.189
Πόντοι
2.536
Πολυ δυσκολο να κανω προβλεψη...ολα ανοιχτα...σαν ΑΕΚΤΖΗΣ θελω να τα παρω και τα 3...
Ωστοσο δεν καθομαι να λεω με σιγουρια και επαρση, οτι θα τα παρω και τα 3 και μαλιστα ευκολα, οπως το εννοουσες εσυ...
Αλλα ετσι για χαβα θα σου πω, χ στη Τουμπα, 1 Φιλαδελφεια και θα σου παρω και το κυπελλο..αν περασεις τη Λαμια:2funny:

Μ' αρέσει που το πήγες πολιτισμένα εσύ και τελικά είπες το ίδιο με μένα: 2 νίκες και x στην Τούμπα.

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.415
Πόντοι
456
1 στα χαρτια και 1 με μεζουρα ?

:globeos-haha:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
στον αδιαφορο ατρομητο που δεν εχει στοχο πλεον,ας παιζατε οσο ειχε ελπιδες για 6αδα και τοτε συζητουσαμε.
ολα ειχαν τον σκοπο τους τελικα. :coffee:
NMUGSIy.gif

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
έχετε φάει μαν εσείς αμέτρητες.
Εσύ μείνε....:grin:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ούτε το καλοκαίρι θα σας κάνει αν (που λογικά θα το πάρει) πάρει το πρωτάθλημα.

Το γήπεδο ΚΑΙ την νέα χρονιά γεμάτο θα είναι με το 85% διάρκειας. Στ αρχιδια του. Και αν έχει μπει έστω Europa? Δύο φορές στα αρχιδια του. Τώρα αν ο ευρωπαϊκός όμιλος είναι CL τρεις φορές στα αρχιδια του.
και συ....:grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Με την πρωτιά αυξήθηκε και η επισκεψιμότητα στο θρεντ της Αεκάρας.
Εύγε!
@antisthenis θα έρθεις την Κυριακή να σε φιλοξενήσω στην Αγία Σοφία;

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.415
Πόντοι
456
λοιπον μαγκες μπορει να σας εβρισα λιγο , θα ξαναγινει , ομως εγω σας παω γιατι εκτος απο ξαδερφες ειστε κι η πιο αριστεροκομμουνιστικη ομαδα της Ελλαδας οπως τα πιστευω μου

θελω τωρα να σας δωσω τα ευσημα και το ρισπεκτ για το σκηνικο που μου ειπε ενας φιλος χανουμος στην δουλεια σημερα και εκλασα στο γελιο

πριν 2 εβδομαδες λεει πιασατε εναν γαυρο που ειχε ερθει να ψιρισει πανο στο γηπεδο σας :

Ξεγύμνωσαν οπαδό και τον έδεσαν σε δέντρο στη Νέα Φιλαδέλφεια

και πατε λεει μετα το ιδιο βραδυ και τους παιρνετε εν ωρα γαυρος-βαζελος το πανι μεσα απο το γεματο καραιταβλι :

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.015
Πόντοι
2.356
σε διαβασα με προσοχη φιλε παυλαρα αλλα δεν με επεισες

αεκ2014 λοιπον επιμενω ... 9 χρονια ιστοριας 1 πρωταθλημα 1 κυπελλο :2funny:
και ενα γηπεδο! κατσε εσυ με το ερειπιο! πολυ ασχολειστε με μια ομαδα που δεν εκλεισε 10 χρονια δε νομιζετε. εσεις ποσα χρονια κανατε να παρετε το πρωτο σας πρωταθλημα?

garcia21

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Like
93
Πόντοι
1
Πού κολλάει ο Ερντογάν με εμάς που είμαστε Βούλγαροι κατ'εσάς;;;;; :think:
* Διότι εάν με διαβάζεις προσωπικά ΠΟΤΕ ΔΕΝ αποκάλεσα Τούρκο φίλαθλο της ομάδος σας απ'την μέρα που έχω κάνει εγγραφή στο σάι.. και σε "προκαλώ" να μου παραθέσεις πειστήρια εάν ψεύδομαι!
Έλα ρε ξάδερφε ...

Μα για να μην σου πω ότι θα ζητήσεις προσάρτηση από την Βουλγαρία(και παρεξηγηθούμε) , έγραψα τυχαία για τον Ερντογάν ... απλά ήταν λίγο προκλητικό αυτό που έγραψες το ''και ΟΧΙ μόνο'' θα κόψουμε την Ελλάδα στη μέση, για αυτό απάντησα και γω προκλητικά ...

Μακριά από εμένα αυτά ... Βούλγαρους δεν σας έχω αποκαλέσει ποτέ ούτε στην έξω ζωή μου, και ούτε πρόκειται και εδώ μέσα προφανώς ..

Αλλά αυτό έλειπε να με έλεγες εσύ ειδικά Τούρκο κιόλας... το γράμμα Κ και στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ ξέρουμε όλοι τι σημαίνει

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546

Ίδια πρόβλεψη με τον καπετάνιο κι εσύ λοιπόν...
Οπότε καλά να μαστε τα λέμε 21/5 :wink:

Εγγρ.
21 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
3.697
Πόντοι
2.596

Γλεντι μετα το διπλο...
Ετσι......

Τελευταία τροποποίηση:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.189
Πόντοι
2.536
1 στα χαρτια και 1 με μεζουρα ?

:globeos-haha:
Όχι, ένα με δικαστική απόφαση που αλλάζει 1 το βράδυ. Το καυλί του 2018 θα το ξεχάσετε μόνο επειδή έρχονται πολλά μεγαλύτερα. Έχετε και τον ψυχοπαθή Ρουμάνο που έχει καταλάβει πόσο κόμπλες είστε και λέει όλο παοκτσίδικες μαλακίες για να κρατήσει την δουλειά.

Επίσης, περαστικά από χθες που οι κοριτσάρες μας διέλυσαν τις χαζομούνες σας στο βόλεϊ....

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.189
Πόντοι
2.536
Ίδια πρόβλεψη με τον καπετάνιο κι εσύ λοιπόν...
Οπότε καλά να μαστε τα λέμε 21/5 :wink:
Εσυ Σάκη τι πρόβλεψη κάνεις; Θα κάνετε νταμπλ; Τι θέση θα πάρετε στο πρωτάθλημα; Τι θα γίνει στα μεταξύ μας παιχνίδια; Για πες να δούμε πόσο μέσα θα πέσεις εσύ

Εγγρ.
21 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
3.697
Πόντοι
2.596
Εσυ Σάκη τι πρόβλεψη κάνεις; Θα κάνετε νταμπλ; Τι θέση θα πάρετε στο πρωτάθλημα; Τι θα γίνει στα μεταξύ μας παιχνίδια; Για πες να δούμε πόσο μέσα θα πέσεις εσύ
Ελα ρε...δεν τον εμαθες στον Σακη?
Θα τα παρουν ανετα ολα τα παιχνιδια, νταμπλ φετος και του χρονου θα παρουν ευκολα και το cl...πρωτη φορα στην ζωη τους θα παιξουν βεβαια, αλλα θα το παρουν κιολας ανετα...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
να πω τσακμπανικα οτι η ποινη του μαρινακη μειωθηκε στις 5 μερες
επισης ο γκαρσια δεν παιζει αλλα μπορει να τον δουμε ξαφνικα ως μπλοφα
επισης επισης οτι ο φετινος ολυμπιακος ειναι αποτελεσμα κακου σχεδιασμου δοτι εαν ο χαμες ειχε προετειμαστει καλοκαιρι, διοτι προκειται για περιπτωση τζιοβανι που πρεπει να χτστει ολη η ομαδα πανω του, τα πραγματα θα ηταν αλλιως
τριτον παρα να το παρει ο βαζελος καλυτερα η αεκ που εχει και γηπεδο
τεταρτον προεδρε φερε μας τον σαντος κατα κοσμον κριστιανο ροναλντο να δουμε μπαλαρα
θελετε κι αλλο? δεν εχει

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
τωρα τον θελουμε ιουνιο να κανουν μαζι προετοιμασια

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
κι ενα προπονητη που γουσταρω πολυ
τομας τουχελ δυο επενδυσεις δε σου ειναι κατι ρεστα απο περιπτερο για σενα

Εγγρ.
21 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
3.697
Πόντοι
2.596
τεταρτον προεδρε φερε μας τον σαντος κατα κοσμον κριστιανο ροναλντο να δουμε μπαλαρα

τωρα τον θελουμε ιουνιο να κανουν μαζι προετοιμασια

Αμα μπαινει στου bou ο Μαρινακης και συγκεκριμενα στο νημα της ΑΕΚ, σε εχει ακουσει...

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.189
Πόντοι
2.536
Εγώ νομίζω πως ο Τάκης ο Λεμονής που είναι και θρυλέων, ταιριάζει πιο πολύ στο προφίλ της ομάδας σας. Αλλιώς Αλέφαντος.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.015
Πόντοι
2.356
Δηλαδή εμείς που παίξαμε με αυτά τα τέρματα γιατί ΔΕΝ κάναμε θέμα;;;; :think:
* Εξυπακούεται πως είναι διαφορετικό να είσαι ΠΑΟΚ κάτι που ΠΟΤΕ ΔΕΝ θα κατανοήσετε φυσικά... :dunno:
Και όπως πολύ ορθά ανέφερες σε παρακάτω παράθεσή σου ΝΑΙ εμείς είμαστε ικανοί να κόψουμε την Ελλάδα στα δύο κι ΟΧΙ μόνο.. σε αντίθεση με εσάς!!!!!
Και φυσικά ο δικός μου ο πρόεδρος πλέρωσε ντούκου τα χρέη του συλλόγου αντί να μας ρίξει στα βοσκοτόπια όπως έκανε ο δικό σας τύπε!!!!!

Κάνε αποθήκευση το συγκεκριμένο post 9/3/23 ώστε να τα ξαναπούμε 21/5/23 !
τυπε αν σου εδινα 2000 ευρω το 2000 και εσυ απαιτουσες σημερα να πληρωσεις μονο 2000 ευρω επειδη ηταν αυτο το αρχικο κεφαλαιο και να θεωρεις οτι ξεπληρωσες τα χρεη σου εχεις τρομερο θεμα με τα οικονομικα και θα ηθελα οντως να δανειστω απο σενα!!!!!!! και δε μιλαω μονο για τοκους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom