Με έμβλημα το τετράφυλλο τριφύλλι και το πέταλο Και ονομασία ΑΕΚ Θεσσαλονίκης. Μήπως θυμάσαι και τι χρώματα είχε;;
Φίλε Βασίλη πέρα από την πλάκα εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ ... και αυτός μεγάλη ομάδα είναι ...
Και με πολύ λαό παρότι με ελάχιστους τίτλους, και μπράβο τους για αυτό ... άλλες ομάδες (και βάζω και μας μέσα) θα είχαν ζοριστεί πάρα πολύ σε αυτό το θέμα ... οπότε ένα ρισπέκτ το έχουν από εμένα
Και δυνατό τον θέλω τον ΠΑΟΚ λοιπόν και όλες τις ομάδες βασικά ... και να βλέπω και Κωνσταντέλια και Τζίμα και Τζόλη(παλιά) και να γουστάρω...
Εδώ όμως υπάρχει ένα τεράστιο ΑΛΛΑ ... και το ΑΛΛΑ είναι αυτό που συμβαίνει μετά το '18
Τί έγινε μετά τον υποβιβασμό της ΑΕΚ και ειδικά μετά το '18 ;;; Νομίζοντας ότι έτσι ψηλώνουν τον ΠΑΟΚ, προσπάθησαν να κοντύνουν την ΑΕΚ ..
Τέτοιο πόλεμο-λάσπη-αισχρή προπαγάνδα δεν έχει κάνει στην ΑΕΚ από τότε ούτε ο γαύρος ... η διοίκηση όχι και τόσο μετά το '19(αφού στην ουσία δεν υπάρχει κιόλας), αλλά οι δημοσιογράφοι του και κάποιοι οπαδοί(όλοι μέσα από το SDNA) έχουν γίνει τόσο εμετικοί που σου έρχεται να ξεράσεις
Ειδικά με τον υποβιβασμό νόμιζαν ότι θα πάρουν τη θέση της ΑΕΚ στους μεγάλους.. ήταν και ο βάζελος στα κάτω του και νόμιζαν ότι θα είναι το καινούριο δίπολο με τον Ολυμπιακό... πάλευε ο Σαββίδης με τον Μαρινάκη για το ποιος θα στήσει τη μεγαλύτερη παράγκα ...ειδικά το '18 και το '19 εκτός ότι τους το είχαν υποσχεθεί και από την κυβέρνηση, είχαν αγοράσει τις μισές ομάδες του πρωταθλήματος... μην κάθομαι να τις γράφω τώρα..
Και επειδή το '18 η ΑΕΚ είχε όντως καλύτερη ομάδα και τους το πήρε, από τότε ο οχετός που βγάζουν προς την ομάδα μας είναι ακατάσχετος..
Μια ΑΕΚ που δεν τους είχε κάνει απολύτως τίποτα... και στον Βόλο το οφσάιντ αμάσητο το κατάπιε...
Και το +5 που έγινε +2 και με γεμάτη Τούμπα τα ξημερώματα, μια χαρά τουμπεκί το έκανε
Και την ένσταση για τα δελτία ούτε αυτή την έκανε ...
Και τον Κλαψέσκου να μας βρίζει χυδαία 5 χρόνια μια χαρά τον ανεχότανε ...
Αλλά αυτοί εκεί .... ειδικά οι οπαδοί του νομίζοντας ότι έτσι θα γίνει ο ΠΑΟΚ μεγαλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ(που στατιστικά αν συμβεί ποτέ μπορεί να πάρει και μισό αιώνα), να της επιτίθονται χυδαία ... ούτε με γαύρο να τα έχουνε τόσο ούτε με βάζελο ... μόνο με εμάς
Ε κάτσε ρε φίλε ... κάποια στιγμή έλεος ... δεν είναι SDNA όμως εδώ για να περνάνε αυτά