triptoegypt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2019
- Like
- 28
- Πόντοι
- 1
Ωχου το... έκανες τραμπαλλιτσα,έπαιξες με τα χωματακια;
Γάμησα ένα χανουμάκι που το έπαιζε έξυπνος.Ωχου το... έκανες τραμπαλλιτσα,έπαιξες με τα χωματακια;
νεο φρουτο τυπε?Μάθημα για το πως μπορείς να ξεβρακωσεις τον χάρτινο.... Χάνοντας!!!!
Πιπέρι στο στόμα,μικρό γλυκό γαβρακι...Γάμησα ένα χανουμάκι που το έπαιζε έξυπνος.
Μην βάλεις πιπέρι στο στόμα σου γιατι θα φταρνιστεί ο πούτσος μου.Πιπέρι στο στόμα,μικρό γλυκό γαβρακι...
Πω πω βρωμολογα που λες... χαστουκακια στο πωπουδακο σου που θες...Μην βάλεις πιπέρι στο στόμα σου γιατι θα φταρνιστεί ο πούτσος μου.
Τι καθεσαι και ασχολείσαι ρε φιλε...Μπήκαν και τα αρχίδια του Λιβάγια στο στόμα σου και δε μπορείς να μιλήσεις; Γιατί από χθες το απόγευμα είσαι (ακόμα μια φορά σα καλή πουστροκοτούλα) εξαφανισμένος
Που είσαι μπουχε(σα) παπάρα. Ρούφα τώρα την πούτσα του Λιβάγια, βάλε και τις μπάλες του μέσα στο στόμα σου. Γιατί είναι γνωστό ότι κάνει μάγια η πούτσα του Λιβάγια, και θα δεις ποιος είναι ο μπαμπάς σου τιτανοτεράστιε μαλακα
Γιατι αδυνατη ρε ψηλε,ο Ολυμπιακος φετο δεν περασε 3 προκριματικους γυρους και επαιξε στους ομιλους του Τσαμπιονς Λιγκ??το θέμα είναι πολύ ενοχλητικό.
ακούω στο ραδιόφωνο δημοσιογράφους και τάχα μου διάβασμα μηνυμάτων που υποτιθέμενοι αεκτζηδες προτιμούν την 2η θέση από κύπελλο.
αν είναι δυνατόν!!!!
ένας τίτλος και ειδικά εις βάρος του μισητού αντιπάλου σου να έρχεται σε 2η μοίρα από μια 2η θέση όπου η συμμετοχή σε cl είναι σχεδόν αδύνατη.
Αλλη ομάδα ο φετινός ΟλυμπιακόςΓιατι αδυνατη ρε ψηλε,ο Ολυμπιακος φετο δεν περασε 3 προκριματικους γυρους και επαιξε στους ομιλους του Τσαμπιονς Λιγκ??
πουτανες σας περιμενουμε στο κυπελλο με κοσμο
αιντεεε γαμιολες
Φέτος δεν έχεις παράπονο. Και οι τάπες από τα παπούτσια μπήκαν στη κωλαρα σου. Δε με λε, σήμερα στις ταράτσες έμεινε κανένα σκουλίκι ή έφυγαν και αυτά;πουτανες σας περιμενουμε στο κυπελλο με κοσμο
αιντεεε γαμιολες
Δύσκολα,θα γλυστραει το χορτάρι από τη κλάψα και τα λέπια...Αντε να το παρουμε να τελειωνουμε
Και από το σπέρμα που σε έχω ρίξει σε 3 τελικούς!Δύσκολα,θα γλυστραει το χορτάρι από τη κλάψα και τα λέπια...