Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Καλως τον τσιμπουκοπνιχτη που ηθελε κ τσουλου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αχ μωρη μαργαριταααα
Καλά που υπάρχει αρχείο στο μπου και θα ΞΕΡΟΧΥΣΩ ξανά πάνω στην μάπα σου σε λίγο καιρό! :2on1:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Καλά που υπάρχει αρχείο στο μπου και θα ΞΕΡΟΧΥΣΩ ξανά πάνω στην μάπα σου σε λίγο καιρό! :2on1:

Φτυσε τα σωβρακα σου ρε κ ριξε κ μια πρεζα μαλαματινα  και γλυψτα μετα ρε κακομοιρακο..Οπως στα ειχα πει.Ζητιανοι ησασταν κ ζητιανοι θα μεινετε ωρε!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καλά προς το παρόν ρούφα το σπέρμα από τα Φιλαδέλφεια μαζί με λίγο σπέρμα από τη Κρήτη μεριά......

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
ΜΠΟΥΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΧΥΣΤΗΗΗΗΗΗ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :fuck2: :happy: :happy: :headbaning1: :headbaning1: :takethis: :heavymetalbig:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326

Έλα ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΑ σας έλειψα??

[move][size=90pt]ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑ!!![/size][/move]

ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΡΕ ΜΛΚΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ 2η θέση και ούτε αυτή θα πάρετε!!!

Συνημμένα

• FB_IMG_1594381503785.jpg
    FB_IMG_1594381503785.jpg
    38,4 KB · Εμφανίσεις: 20

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296

Θα σου ρίξω ένα πουτσο στο ΟΑΚΑ, θα χάσεις από τον ΟΣΦΠ και όλα καλά

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456

Αμ τα θελει ο κωλαρακος σου ρε παπαρα..Περιμενε εσυ να βγεις 2ος Δεν εχεις ομαδα ρε μπουρδελακι δεν το καταλαβαινεις????

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Μπράβο παιδιά, συνεχίζουμε, δεν τελείωσε τίποτα
Πάμε γερά ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ!!!!
smilie_schal3.gif
index.php
index.php
index.php

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Το αλλο το πανε για χ οι ομαδαρες?Για να δουμε

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Τα μπατζανακια τα εσαξαν ολα σημερα :vomit: :vomit: :vomit:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Φτυσε τα σωβρακα σου ρε κ ριξε κ μια πρεζα μαλαματινα  και γλυψτα μετα ρε κακομοιρακο..Οπως στα ειχα πει.Ζητιανοι ησασταν κ ζητιανοι θα μεινετε ωρε!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Καλά προς το παρόν ρούφα το σπέρμα από τα Φιλαδέλφεια μαζί με λίγο σπέρμα από τη Κρήτη μεριά......
Πούλησες την Αγία Σοφία για μία 2η θέση και ούτε αυτή θα πάρετε!!! :2funny: :2funny: :2funny:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Θα σου ρίξω ένα πουτσο στο ΟΑΚΑ, θα χάσεις από τον ΟΣΦΠ και όλα καλά
Και εσένα μπουτανα σου αξίζει αυτό...

[move][size=90pt]ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑ !!![/size][/move]

Δεν πιστεύω με τόσο σπέρμα να μείνατε παραπονεμενοι??

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.781
Πόντοι
5.396
σχετικά με το ντέρμπι με τον παναθηναϊκό:
1. είδα σοβαρή την ομάδα και ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα
2. σε μεγάλο ποσοστό κρίθηκε στην χαμένη ευκαιρία του Καμπετσή, μπορούσε να περάσει τον Μπάρκα για πλάκα
3. το 1-2 είναι φάουλ, δεν είμαστε γαύροι. εφόσον το τράβηγμα φανέλας είναι φάουλ βάση κανονισμών (χωρίς απαραίτητη τη χρήση δυναμόμετρου) άσχετα ότι δεν είναι η αιτία που χάνει ο Κολοβέτσιος τη μπάλα
4. δεν γίναμε υπερομαδα! μην καβαλήσουμε το καλάμι και ότι άλλο καβαλιέται σαν τους γαύρους. μέχρι την ήττα από τον γαύρο κράζαμε και δίκαια. δεν γίναμε κάτι σούπερ. αντίθετα βλέπω τον πάοκ να σοβαρεύει και περιμένω με ενδιαφέρον το ματς της Τετάρτης. ο ολυμπιακός τώρα που προσγειώθηκε θα σοβαρέψει και την κατάκτηση του κυπέλλου την κάνει δυσκολότερη...τουλάχιστον κάποιοι ιμιτασιόν δικέφαλοι μας απέδειξαν ότι μπορεί και χάνει, εμείς μπορούμε? εμένα προτεραιότητα έχει το κύπελο, λεφτά στην ομάδα δε θα μπουν είτε μπούμε στο τσουλού είτε όχι.

υγ δεν έχω γράψει σε θρεντ άλλης ομάδας, αλλά σαν αεκτζής πρώτων και αντιγαύρος δεύτερων, αντιβάζελος τρίτων (τον πάοκ τον έχω χεσμένο ή τον άρη ή την λάρισα) καταχάρηκα την ήττα του γαύρου (αήττητο γιοκ) και ας με ζημιώνει ως ομάδα στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης. όπως και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο βόλει από βάζελο (το μη χείρον βέλτιστον). αν είμαστε μάγκες, να κερδίσουμε τον πάοκ και τον γαύρο και να βουλώσουμε στόματα. χάρες δε θέλω...φυσικά δικαίωμα του κάθε αεκτζή είναι να νοιώθει "αντί" για όποιων θέλει...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
σχετικά με το ντέρμπι με τον παναθηναϊκό:
1. είδα σοβαρή την ομάδα και ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα
2. σε μεγάλο ποσοστό κρίθηκε στην χαμένη ευκαιρία του Καμπετσή, μπορούσε να περάσει τον Μπάρκα για πλάκα
3. το 1-2 είναι φάουλ, δεν είμαστε γαύροι. εφόσον το τράβηγμα φανέλας είναι φάουλ βάση κανονισμών (χωρίς απαραίτητη τη χρήση δυναμόμετρου) άσχετα ότι δεν είναι η αιτία που χάνει ο Κολοβέτσιος τη μπάλα
4. δεν γίναμε υπερομαδα! μην καβαλήσουμε το καλάμι και ότι άλλο καβαλιέται σαν τους γαύρους. μέχρι την ήττα από τον γαύρο κράζαμε και δίκαια. δεν γίναμε κάτι σούπερ. αντίθετα βλέπω τον πάοκ να σοβαρεύει και περιμένω με ενδιαφέρον το ματς της Τετάρτης. ο ολυμπιακός τώρα που προσγειώθηκε θα σοβαρέψει και την κατάκτηση του κυπέλλου την κάνει δυσκολότερη...τουλάχιστον κάποιοι ιμιτασιόν δικέφαλοι μας απέδειξαν ότι μπορεί και χάνει, εμείς μπορούμε? εμένα προτεραιότητα έχει το κύπελο, λεφτά στην ομάδα δε θα μπουν είτε μπούμε στο τσουλού είτε όχι.

υγ δεν έχω γράψει σε θρεντ άλλης ομάδας, αλλά σαν αεκτζής πρώτων και αντιγαύρος δεύτερων, αντιβάζελος τρίτων (τον πάοκ τον έχω χεσμένο ή τον άρη ή την λάρισα) καταχάρηκα την ήττα του γαύρου (αήττητο γιοκ) και ας με ζημιώνει ως ομάδα στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης. όπως και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο βόλει από βάζελο (το μη χείρον βέλτιστον). αν είμαστε μάγκες, να κερδίσουμε τον πάοκ και τον γαύρο και να βουλώσουμε στόματα. χάρες δε θέλω...φυσικά δικαίωμα του κάθε αεκτζή είναι να νοιώθει "αντί" για όποιων θέλει...
Δύσκολο φιλε το 3 στα 3..Πρέπει να διαλέξουμε τι θελουμε.Κι εγω κλείνω προς το Κυπελλο! :rockon: :rockon: :rockon:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Δύσκολο φιλε το 3 στα 3..Πρέπει να διαλέξουμε τι θελουμε.Κι εγω κλείνω προς το Κυπελλο! :rockon: :rockon: :rockon:

Εγω τα θελω ολα για να κανω πλακα ολο το καλοκαιρι στο σκλαβακι τον ΜΠΟΥΧΟ  :happy::happy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom