Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.429
- Πόντοι
- 456
Και από το σπέρμα που σε έχω ρίξει σε 3 τελικούς!
Καλως τον τσιμπουκοπνιχτη που ηθελε κ τσουλου
Αχ μωρη μαργαριταααα
Και από το σπέρμα που σε έχω ρίξει σε 3 τελικούς!
Καλά που υπάρχει αρχείο στο μπου και θα ΞΕΡΟΧΥΣΩ ξανά πάνω στην μάπα σου σε λίγο καιρό!Καλως τον τσιμπουκοπνιχτη που ηθελε κ τσουλου
Αχ μωρη μαργαριταααα
Καλά που υπάρχει αρχείο στο μπου και θα ΞΕΡΟΧΥΣΩ ξανά πάνω στην μάπα σου σε λίγο καιρό!
Καλά προς το παρόν ρούφα το σπέρμα από τα Φιλαδέλφεια μαζί με λίγο σπέρμα από τη Κρήτη μεριά......Καλά που υπάρχει αρχείο στο μπου και θα ΞΕΡΟΧΥΣΩ ξανά πάνω στην μάπα σου σε λίγο καιρό!
βρε το γαβρο του βορρά...ολυμπιακαρας έγινες ρε χυσοδοχειο;Και από το σπέρμα που σε έχω ρίξει σε 3 τελικούς!
Έλα ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΑ σας έλειψα??
[move][size=90pt]ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑ!!![/size][/move]
ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΡΕ ΜΛΚΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ 2η θέση και ούτε αυτή θα πάρετε!!!
Σας Τα έλεγα καλά που υπάρχει αρχείο στο μπου!Το αλλο το πανε για χ οι ομαδαρες?Για να δουμε
Φτυσε τα σωβρακα σου ρε κ ριξε κ μια πρεζα μαλαματινα και γλυψτα μετα ρε κακομοιρακο..Οπως στα ειχα πει.Ζητιανοι ησασταν κ ζητιανοι θα μεινετε ωρε!!!
Πούλησες την Αγία Σοφία για μία 2η θέση και ούτε αυτή θα πάρετε!!!Καλά προς το παρόν ρούφα το σπέρμα από τα Φιλαδέλφεια μαζί με λίγο σπέρμα από τη Κρήτη μεριά......
Και εσένα μπουτανα σου αξίζει αυτό...Θα σου ρίξω ένα πουτσο στο ΟΑΚΑ, θα χάσεις από τον ΟΣΦΠ και όλα καλά
Δύσκολο φιλε το 3 στα 3..Πρέπει να διαλέξουμε τι θελουμε.Κι εγω κλείνω προς το Κυπελλο!σχετικά με το ντέρμπι με τον παναθηναϊκό:
1. είδα σοβαρή την ομάδα και ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα
2. σε μεγάλο ποσοστό κρίθηκε στην χαμένη ευκαιρία του Καμπετσή, μπορούσε να περάσει τον Μπάρκα για πλάκα
3. το 1-2 είναι φάουλ, δεν είμαστε γαύροι. εφόσον το τράβηγμα φανέλας είναι φάουλ βάση κανονισμών (χωρίς απαραίτητη τη χρήση δυναμόμετρου) άσχετα ότι δεν είναι η αιτία που χάνει ο Κολοβέτσιος τη μπάλα
4. δεν γίναμε υπερομαδα! μην καβαλήσουμε το καλάμι και ότι άλλο καβαλιέται σαν τους γαύρους. μέχρι την ήττα από τον γαύρο κράζαμε και δίκαια. δεν γίναμε κάτι σούπερ. αντίθετα βλέπω τον πάοκ να σοβαρεύει και περιμένω με ενδιαφέρον το ματς της Τετάρτης. ο ολυμπιακός τώρα που προσγειώθηκε θα σοβαρέψει και την κατάκτηση του κυπέλλου την κάνει δυσκολότερη...τουλάχιστον κάποιοι ιμιτασιόν δικέφαλοι μας απέδειξαν ότι μπορεί και χάνει, εμείς μπορούμε? εμένα προτεραιότητα έχει το κύπελο, λεφτά στην ομάδα δε θα μπουν είτε μπούμε στο τσουλού είτε όχι.
υγ δεν έχω γράψει σε θρεντ άλλης ομάδας, αλλά σαν αεκτζής πρώτων και αντιγαύρος δεύτερων, αντιβάζελος τρίτων (τον πάοκ τον έχω χεσμένο ή τον άρη ή την λάρισα) καταχάρηκα την ήττα του γαύρου (αήττητο γιοκ) και ας με ζημιώνει ως ομάδα στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης. όπως και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο βόλει από βάζελο (το μη χείρον βέλτιστον). αν είμαστε μάγκες, να κερδίσουμε τον πάοκ και τον γαύρο και να βουλώσουμε στόματα. χάρες δε θέλω...φυσικά δικαίωμα του κάθε αεκτζή είναι να νοιώθει "αντί" για όποιων θέλει...
Δύσκολο φιλε το 3 στα 3..Πρέπει να διαλέξουμε τι θελουμε.Κι εγω κλείνω προς το Κυπελλο!