mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Ναι Ζουμε στην νεα εποχη του Μεγαλου ΠΑΟΚ!!!Πλακωνονται Παοκτζηδες με Αεκτζηδες, έχουμε περάσει σε νέα εποχή
Ναι Ζουμε στην νεα εποχη του Μεγαλου ΠΑΟΚ!!!Πλακωνονται Παοκτζηδες με Αεκτζηδες, έχουμε περάσει σε νέα εποχή
Ναι Ζουμε στην νεα εποχη του Μεγαλου ΠΑΟΚ!!!
https://[URL unfurl="true"]www.to10.gr/wp-content/uploads/2018/05/4457203.jpg[/img[/URL]] :headbang3:
[/quote]κανε παρακει ρε τυπε με το κυπελλακι σου :2funny:
Αυτο το κυπελλακι το σηκωσα στον Αττικο ουρανο! Μεσα στο σπιτακι σου! Να λες ευχαριστω που εφυγες μονο με 2 γκολ κ δεν σε διεσυρε ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!!!κανε παρακει ρε τυπε με το κυπελλακι σου
Αυτο το κυπελλακι το σηκωσα στον Αττικο ουρανο! Μεσα στο σπιτακι σου! Να λες ευχαριστω που εφυγες μονο με 2 γκολ κ δεν σε διεσυρε ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!!!
Ναι Ζουμε στην νεα εποχη του Μεγαλου ΠΑΟΚ!!!
https://[URL unfurl="true"]www.to10.gr/wp-content/uploads/2018/05/4457203.jpg[/img[/URL]] :headbang3:
[/quote]
Ρε εισαι μεγαααλο νουμερο κοιτα μην κρυβεσαι παλι μπαγλαμα ε μπαγλαμα
Τύπε ο nekrothaftis τι εγινε, έχουμε κανένα νέοΑυτο το κυπελλακι το σηκωσα στον Αττικο ουρανο! Μεσα στο σπιτακι σου! Να λες ευχαριστω που εφυγες μονο με 2 γκολ κ δεν σε διεσυρε ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!!!
λες να εσκασε ο δικος μου απο τη πολυ μασα μαν :-(Τύπε ο nekrothaftis τι εγινε, έχουμε κανένα νέο
Ξέρω γω? Έτρωγε σαν να μην υπήρχε αύριο είναι η αλήθειαλες να εσκασε ο δικος μου απο τη πολυ μασα μαν :-(
ρε αμπαλο μαστορακι , υποκλισου πρωτα στους κιτρινιαρηδες του χωριού σου κ με τα 2 πρωταθληματα , -γιατι εισαι η ομαδουλα με το 1 ξεχασμενο πρωταθληματακι - κ οταν παρεις κ το 2ο θα σου επιτρεπουμε να μας λες καμια μ@λ@κια σου εδω για να γελαμε λιγο...Αυτο το κυπελλακι το σηκωσα στον Αττικο ουρανο! Μεσα στο σπιτακι σου! Να λες ευχαριστω που εφυγες μονο με 2 γκολ κ δεν σε διεσυρε ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!!!
Tύπε δεν τα λες καλα. Τρια πρωταθληματα εχει ο Αρης και δύο ο ΠΑΟΚ.στους κιτρινιαρηδες του χωριού σου κ με τα 2 πρωταθληματα , -γιατι εισαι η ομαδουλα με το 1 ξεχασμενο πρωταθληματακι -
κ ποια η διαφορα... η 2η ομαδα του χωριού ειναι... αυτο ειναι το ποιντTύπε δεν τα λες καλα. Τρια πρωταθληματα εχει ο Αρης και δύο ο ΠΑΟΚ.
Και μια προθερμανση για το Μεγαλο σπερμα της Κυριακκης!
[move][size=80pt]ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ!!![/size][/move]
Μεγάλη ομάδα με 2 κούπες; Με 0 παρουσίες στο CL; Σοβαρευτείτε ...Ναι Ζουμε στην νεα εποχη του Μεγαλου ΠΑΟΚ!!!
[move][size=90pt]ΕΓΩ ΘΑ ΞΕΡΟΧΥΝΩ Κ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ!!![/size][/move]Περιμεναν στην γωνια οι Μπουγατσες να χειροκροτησουν ρεεε χαχαχαχχαχαχα!Αυριο ρε Σαχλαμαρες θα κρυβεστε παλι-πρωταθλητες του κολου!