You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
αναλυσε το... με ποιο μερος του σωματος επιτρεπεται ενας ποδοσφαιριστης να μαρκαρει τον αλλον...??Ναι, του Μανταλου ηταν πεναλτυ. Του Πριγιοβιτς δεν ηταν. Σε καλυψα?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ναι ηταν.λοιπον διαιτητες της κακιας ωρας??? τι λετε?? ηταν πεναλτι ή οχι???
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ναι, του Μανταλου ηταν πεναλτυ. Του Πριγιοβιτς δεν ηταν. Σε καλυψα?οχι σοβαρα...παοκ ειμαι αλλα σε αυτα ειμαι τελειως αντικειμενικος... δεν κανω πλακα....ουτε παω να στησω παγιδα...
φυσικα και ειναι....ειπα εγω το αντιθετο???αντικειμενικα λοιπον, αν δεις αυτο το μαρκαρισμα στο κεντρο του γηπεδου, ειναι φαουλ ή οχι?
φυσικα και ειναι
αρα μεσα στην περιοχη ειναι πεναλτι
τελος.
matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.981
- Πόντοι
- 5.235
αντικειμενικα λοιπον, αν δεις αυτο το μαρκαρισμα στο κεντρο του γηπεδου, ειναι φαουλ ή οχι?οχι σοβαρα...παοκ ειμαι αλλα σε αυτα ειμαι τελειως αντικειμενικος... δεν κανω πλακα....ουτε παω να στησω παγιδα...
φυσικα και ειναι
αρα μεσα στην περιοχη ειναι πεναλτι
τελος.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ο Πριγιοβιτς πηγαινει και σκονταφτει πανω στον τερματοφυλακα που προσπαθει να τον αποφυγει. Δηλαδη ο Πριγιοβιτς παει πανω στον αντιπαλο του για να αποσπασει επαφη.αναλυσε το... με ποιο μερος του σωματος επιτρεπεται ενας ποδοσφαιριστης να μαρκαρει τον αλλον...??
Εδω ο Μανταλος κανει τριπλα, παει να προχωρησει και τρακαρει σε ενα απλωμενο χερι στο λαιμο του.
Τωρα, ποια ομοιοτητα βλεπεις στις δυο φασεις δεν ξερω. Ισως απο την πολλη "αντικειμενικοτητα".
ο πριγιοβιτς παει πανω στο τερματοφυλακα??? ή κυνηγαει την μπαλα??? εγω αν βγω καθετα σε αυτοκινητοδρομο,ο αλλος πεφτει πανω μου ή εγω πανω του??? το παιχνιδι παιζεται κυνηγωντας την μπαλα να σου θυμισω...ποιος κυνηγαει την μπαλα??? ο πριγιο ή ο κιπερ???επαφη επιτρεπεται μονο με τον ωμο... οτι αλλο ειναι φαουλ...τελος...Ο Πριγιοβιτς πηγαινει και σκονταφτει πανω στον τερματοφυλακα που προσπαθει να τον αποφυγει. Δηλαδη ο Πριγιοβιτς παει πανω στον αντιπαλο του για να αποσπασει επαφη.
Εδω ο Μανταλος κανει τριπλα, παει να προχωρησει και τρακαρει σε ενα απλωμενο χερι στο λαιμο του.
Τωρα, ποια ομοιοτητα βλεπεις στις δυο φασεις δεν ξερω. Ισως απο την πολλη "αντικειμενικοτητα".
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Αρα η συζητηση για ποιον λογο γινεται?φυσικα και ειναι....ειπα εγω το αντιθετο???
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ναι.ο πριγιοβιτς παει πανω στο τερματοφυλακα???
ή κυνηγαει την μπαλα???
Οχι.
ποιος ειναι πισω απο την μπαλα??? ο πριγιο ή ο κιπερ???Ναι.
Οχι.
αν σε κοψει με αντικανονικο τροπο...με το χερι ή με το ποδι ειναι πεναλτι....ευχαριστω που με επιβεβαιωνεις...Παμε παλι. Ο Πριγιοβιτς πεφτει πανω στον τερματοφυλακα.Με την λογικη αυτη, θα πεταω την μπαλα μπροστα, θα την κυνηγαω και οπου βρισκω αντιπαλο θα πεφτω πανω του μεσα στην περιοχη για να παρω πεναλτυ.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Παμε παλι. Ο Πριγιοβιτς πεφτει πανω στον τερματοφυλακα.Με την λογικη αυτη, θα πεταω την μπαλα μπροστα, θα την κυνηγαω και οπου βρισκω αντιπαλο θα πεφτω πανω του μεσα στην περιοχη για να παρω πεναλτυ.ποιος ειναι πισω απο την μπαλα??? ο πριγιο ή ο κιπερ???
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.602
- Πόντοι
- 606
μολις ειδα το πεναλντι που κερδισατε παραλιγο να <πνιγω> απο το σαλιο μου
skoupidiaris20
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2018
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
μολις ειδα το πεναλντι που κερδισατε παραλιγο να <πνιγω> απο το σαλιο μου
την προηγουμενη εβδομαδα καταπινες κανονικα?
την προηγουμενη εβδομαδα καταπινες κανονικα?
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
Η FIFA ανακοίνωσε τη λίστα με τα υποψήφια γκολ για το καλύτερο της χρονιάς στον κόσμο και ανάμεσά τους βρίσκεται και ένα του Λαζαρου Χριστοδουλοπουλου
Ενταξει λογικα αυτο του Μπειλ θα βγει πρωτο. Παντως και αυτο του Λαζαρου περυσι ηταν διαπλανητικο. Πως διαολο το επιασε και μεις ψαχνομασταν που το βλεπαμε
Ενταξει λογικα αυτο του Μπειλ θα βγει πρωτο. Παντως και αυτο του Λαζαρου περυσι ηταν διαπλανητικο. Πως διαολο το επιασε και μεις ψαχνομασταν που το βλεπαμε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις