Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Δε ξέρω τι να σου πω. Δεν είχε ακουστεί πάντως ότι τον είχε χαλάσει η ζωή στην Ελλάδα. Πάντως δεν έμενε και στη Κυψέλη για να έχει να λέει για τη ποιότητα ζωής. Σε ακριβή περιοχή της Αθήνας έμενε και τα είχε όλα στα πόδια του

ρε οσο ακριβη και να ναι η περιοχη Σουηδια δεν ειναι μιλαω για γενικοτερη ποιοτητα ζωης στην Ελλαδα το ακριβο σπιτι δεν λεει κατι αμα το εχεις στην Μοζαμβικη

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
γατουλη ψαξου να τον παρεις δανεικο αυτον εδω ασε τον Λαζαρο να παει οπου θελει  :rockon: :rockon: :rockon:

www.transfermarkt.com/matheus-pereira/profil/spieler/225984]https://www.transfermarkt.com/matheus-pereira/profil/spieler/225984[/url]
Τον έχω αγοράσει στο FM17. Τον πουλούσε η Σπόρτιγκ 1 μύριο. Στο παιχνίδι κάνει παπάδες. Τώρα κοστίζει 25μύρια (είμαι στο 2023 και είναι 27 ετών) όσο είναι και η ρήτρα που του έβαλα για ομάδες εξωτερικού. Η Μπάγερν μου έδινε 24 και είπα όχι  (σκληρός καριόλης λέμε)  :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Τον έχω αγοράσει στο FM17. Τον πουλούσε η Σπόρτιγκ 1 μύριο. Στο παιχνίδι κάνει παπάδες. Τώρα κοστίζει 25μύρια (είμαι στο 2023 και είναι 27 ετών) όσο είναι και η ρήτρα που του έβαλα για ομάδες εξωτερικού. Η Μπάγερν μου έδινε 24 και είπα όχι  (σκληρός καριόλης λέμε)  :grin:

θα βαρεθουμε να παιρνουμε πεναλντι με αυτον τυπε  :grin: :grin: :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Με ποιον τερματοφυλακα παιζεις?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Με ποιον τερματοφυλακα παιζεις?
Είχα 3άδα Μπάρκα, Μέρετ, Σκουφετ τη χρονιά που τελείωσα. Έφτασα στους 4 του Τσου Λου. Πουλήθηκαν και οι 3. Μπάρκας 7 μύρια στη Στουγκάρδη. Μέρετ 15 μύρια στη γιούβε. Σκοφετ ανταλλαγή με Ντοναρούμα με Μίλαν (έδωσα και 5 μύρια). Μου έβγαλε το παιχνίδι γουόντερ κιντ στις ακαδημίες μου τερματοφύλακα. 17ετών. Οπότε έχω Ντοναρούμα, Ανυφαντή (20 ετώ από τις ακαδημίες μέτριος αλλά για τα εύκολα ματς καλός) και τον πιτσιρικά που θα τον βάλω στα πρώτα ματς του κυπέλου.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τον Μερετ της Σπαλ??
Στο παιχωίδι ξεκινούσε ως δανεικός από την Ουντινέζε στη Σπαλ. Αν θυμάμαι καλά στην αρχή του παιχνιδιού ξεκινούσε 19 ετώ και ο Σκουφέτ (επίσης της Ουντινέζε) 20. Μετά από 2 χρόνια στο παιχνίδι η Ουντινέζε έπεσε κατηγορία και τους πουλούσε και τους 2 με 2 μύρια και τους 2. Τους τσίμπησα στο χαλαρό (πούλησα Ανέστη 2 στη Τζένοα). Α! Για την ιστορία στην αρχή του παιχνιδιού πήρα κάποιον Νίσιτς (αν το λέω σωστά). Μέσος από τη Παρτιζαν έναντι 400χιλιάρικων. Πιτσιρικάς (18 νομίζω ότι ξεκινάει). Μποξ του Μποξ είναι στο παιχνίδι. Τώρα η αξία του είναι στα 30μύρια. Το 2022 του έδωσα βαρβάτο συμβόλαιο (2.5μύρια το χρόνο για 4+3+1 χρόνια -πάντα το κάνω αυτό στις ανανεώσεις) και έβαλα ρήτρα αποδέσμευσης για ομάδες του εξωτερικού τα 85μύρια. Μπάρτσα, Ρεάλ, Παρί και Σίτυ δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον αλλά αν δε σκάσουν το λιγότερο 70 ούτε καν το συζητάω με καμία (πολύ σκληρός καριόλης)  :grin: :grin: :grin: :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
φαε κανα παστουρμα να ισιωσεις
pastirmali-yumurta-tarifi.JPG
 :rockon:
http://[URL unfurl="true"]www.yemektarifi.com/wp-content/uploads/2017/05/sucuklu-yumurta-1.png[/img[/URL]]  :headbang3: :headbang3:
[img]https://78.media.tumblr.com/be0ca998c50475b1ca6f214f8e2a0e2c/tumblr_oorjqg3Mcc1vwdthno1_400.gif  :rockon: :rockon: :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
αμα φαει αυτα η μποχα του θα ταξιδεψει μεχρι την Αθηνα  :2funny: :2funny: :2funny:
Δε ξέρεις να τρως γι αυτό και έμεινες κοντός. Ενώ εγώ που ξέρω είμαι 10 χρόνια μικρότερος από την ηλικία που πέθανε ο Μαθουσάλας και 192εκ σε ύψος  :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :birdman:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Δε ξέρεις να τρως γι αυτό και έμεινες κοντός. Ενώ εγώ που ξέρω είμαι 10 χρόνια μικρότερος από την ηλικία που πέθανε ο Μαθουσάλας και 192εκ σε ύψος  :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :birdman:

εισαι γερικη αρκουδα δηλαδη  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Με 600χιλιάρικα ΚΑΘΑΡΕΣ αποδοχές; (δηλαδή μικτά κοντά στο μύριο)Ας τον πάρει. Το πρωτάθλημα έχει τελιώσει. Όταν θα μπορέσει να κάνει προπόνηση κανονική και με μπάλα θα έχει φτάσει Νοέμβρης και ως που να φτάσει σε καλή φυσική κατάσταση καλό 2019. Δε ξέρω αν ισχύει και πόσο αλλά ο Ιβαν πρέπει να κοιτάξει λίγο ποιοι είναι αυτοί που τον συμβουλεύουν. ΑΝ είχε δώσει τα λεφτά του Ιβάν ο Μελισσάν η ομάδα τώρα θα ήταν τελικό ΟΥΕΦΑ.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
:grin:

[move][size=90pt]ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑ!!!![/size][/move]
:wanker: :wanker: :wanker:

ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ???
ΕΝΤΑΞΕΙ!!!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266
μν ασε τα τα γιαουρτια του βιτεο και παμε για καμια πιτσα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.993
Πόντοι
2.356
πηρα ενα σημαντικοτερο τιτλο μεσα στο σπιτι σου που εχεις να δεις ποιος ξερει απο ποτε, πηρες ενα τιτλο μεσα στο σπιτι μου που τον πηρες και περσι! διαλεξε μονος σου το πιο σημαντικο! αν και φαινεται απο τα κλαψουριασματα και τα μπλουζακια σας!

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.628
Πόντοι
456
κάτω του μετρίου η ομάδα σήμερα, χωρίς να έχω κάτσει να το αναλύσω, πιστεύω πως φταίει ο μανόλο.
ξεκινάει μάνταλο - γαλανόπουλο που έχουν να παίξουν μήνες και χάνουμε το κέντρο, συν τον χουλτ από τα αριστερά που δεν τράβηξε  συν ότι έχει έξω τον χριστοδουλόπουλο.
ο μπακάκης τρεις λαλούν και δυο χορεύουν και πάει λέγοντας. μόνο αραούχο, μπάρκας, σιμόες τιμησαν την φανέλα σήμερα. από τον αστέρα είχα να δω τόσο άσχημη την ομάδα.

για την ιστορία διάβαζα το πρωι τα μέτρα που θα είχαν στον τελικό, για ονομαστικά εισιτήρια, ταυτότητες κοκ και ψιλοανησύχησα γιατί το εισιτήριό μου ήταν noname από σύνδεσμο
τελικά το εισιτήριο το έχω όπως το πήρα, για να μη πω για το ψάξιμο, η για τις θύρες, ό,τι ήθελε ο καθένας έκανε, όπου ήθελε έμπαινε.
μας φλώμασαν στα δακρυγόνα, πριν τον αγώνα, στις κρότου λάμψης, πριν κατά τη διάρκεια και στο τέλος, γενικά γινόταν τις πουτάνας, αν ίσχυαν οι κανόνες του πρωταθλήματος
ο αγώνας θα είχε διακοπεί καμιά δεκαριά φορές από τις φωτ/δες που εκτόξευαν οι μπαοκτζήκες.

τεσπα, καλύτερες οι μπουγάτσες, το άξιζαν.

[size=60pt]ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ[/size]

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
για να ειμαστε ρεαλιστες η φετινη ομαδα με αυτο το ροστερ οχι απλα επιασε ταβανι αλλα το τρυπησε με την κατακτηση του πρωταθληματος, ακομα και ο Μητσος το παραδεχθηκε εμμεσως πλυν σαφως οτι  περιμενε τον τιτλο στο νεο γηπεδο και οχι απο φετος. Απο κει και περα ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ θελει να ανεβει πραγματικα επιπεδο και να περασει και ομιλους τσου λου χρειαζεται τεσσερεις πραγματικα ποιοτικους παιχτες ενδεκαδας και οχι παπαριες του τυπου "να δουμε τον Μοραν του χρονου με προετοιμασια" και να παζαρευουμε ψιλα για καποιον Λουντ οπως φυσικα και εναν λιγοτερο ψυχακια προπονητη   

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom