troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.948
- Πόντοι
- 5.506
εσυ παο δεν εισαι αν θυμαμαι καλα?
και μιλας κ ολας?
μουνακι θα μου φερνεις ταπερ μεχρι να πεθανω
εσυ παο δεν εισαι αν θυμαμαι καλα?
και μιλας κ ολας?
οχι μεγαλε νταξ,κανε δουλεια σου..γιατι απαγορευεται να πουμε τη γνωμη μας;
μα εχω βαρεθει με τους προπονητες του καναπε ρε μαλακα..
μουνακι θα μου φερνεις ταπερ μεχρι να πεθανω
γιατι απαγορευεται να πουμε τη γνωμη μας;
για την ριεκα λεω...μα εχω βαρεθει με τους προπονητες του καναπε ρε μαλακα..
ο τιγρης τρωει σε γνωστο μπακαλικο στο πειραια 2-3 μεσημερια την εβδομαδα.για την ριεκα λεω...
παντως τωρα θα δειτε τιγρη κλπ... με 2 μεταγραφες περνατε
ο τιγρης τρωει σε γνωστο μπακαλικο στο πειραια 2-3 μεσημερια την εβδομαδα.
εχω φιλο στην ορχηστρα και τους δινει στο τσακιρ κεφι ενα εικοσαρικο :S
τι να περιμενω εγω μετα..
ο τιγρης τρωει σε γνωστο μπακαλικο στο πειραια 2-3 μεσημερια την εβδομαδα.
εχεις οραμα για την ομαδα, οχι μαλακιεςOxι δεν απαγορευεται αλλα εμεις εχουμε προοπτικη να γινουμε και στουντιο πολυτελειας καποια στιγμη μπορει και εσκορταδικο ενω εσεις πατε για πλατεια βαθης οπως φαινεται..
Αφού έχει μαγαζί γωνία στο γαμωλιμανι..ο τιγρης τρωει σε γνωστο μπακαλικο στο πειραια 2-3 μεσημερια την εβδομαδα.
εχεις οραμα για την ομαδα, οχι μαλακιες
τι να λεμε
Εμ αφου συγκρινεις την ομαδα σου με τη δικη μου τινα σου μωρε καυμενε..Και γηπεδο φτιαχνω και ομαδα φτιαχνω και ολα τα καλα,Εσυ που δεν εχεις να περιμενεις τιποτα και μας κανεις και καζουρα?
μακαρι να προχωρησει η Αεκ και να δωσει και βαθμους στην Ελλαδα....γιατι παμε απο το κακο στο χειροτερο.Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.Οκ Αουστρια και Ριεκα δεν ειναι και τιποτα φοβητρα μην τρελαθουμε κιολας.
δηλαδη ο παναθηναικος δε συγκρινεται με την ΑΕΚ αγωνιστικα ε; σωστα;
α! αλλο η αγωνιστικη συγκρισηΑλλο η αγωνιστικη συγκριση και αλλο να με λες μπουρδελο μην μπερδευεσαι..Με αυτον που εχεις για προεδρο απλα δεν υπαρχεις πια..Αν δεν μπορεις να το καταλαβεις οκ μαγκια σου..Εγω παντως φετος θα βαλω τη μακρυμανικη και πηρα και προκριση χαλαρη και χωρις αγχος και επρεπε να τους βαλω και αλλα 2 και ας ειχανε μπτζετ 50-60 μυρια..
α! αλλο η αγωνιστικη συγκριση
ενταξει καταλαβαμε
εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι εσυ πιστευεις οτι εχεις μια οργανωμενη ομαδαρα για την οποια δε τολμας καν να πεις οτι ειναι καλυτερη αγωνιστικα απο το μπουρδελο παναθηναικο(κατ'εσενα), αλλα οτι τωρα χτιζεται ομαδαρα η οποια καποια στιγμη θα γαμαει και θα δερνει και η οποια δε θα συγκρινεται καν με το μπουρδελο παναθηναικο της πλατειας βαθη.Χαιρομαι που καταλαβαινομαστε
Τον αγώνα με την Μπριζ τον είδες;Σου φάνηκε μπουρδέλο η ΑΕΚ ;Με την Μπριζ έπαιζε επαναλαμβάνω και την πάτησε.Καλα μου φαινεται πετατε πολυ ψηλα και αρχης γενομενης απο τους ζωσιμαδες θα εχετε μια ωραιοτατη προσγειωση
με το καιρο θα κατλαβαιτε τι μπουρδελο εισαστε, αν και ηδη επρεπε να το ειχατε καταλαβει, αλλα τελοσπαντων