skwtsezos4239
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2017
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
για την ηλικία σου, καλή κι η μαλακία σου. μην χαθείς μετά τα φλώκια από γιούβε και μπάρτσα
για την ηλικία σου, καλή κι η μαλακία σου. μην χαθείς μετά τα φλώκια από γιούβε και μπάρτσα
γιατι ψεματα λεει;καλα ας μου καραμελωσει τ αρχιδια τωρα και τα λεμε του χρονου παλι..
αληθεια λεει.τριαρα εφαγε.γιατι ψεματα λεει;
3 (τρία) παστέλια έφαγε, αποδείχθηκε οτι δεν είναι και τόσο μεγάλη ομάδα η μπρίζ για να ντροπιαστεί, οπότε ναι, ψέματα λέειγιατι ψεματα λεει;
Εσεις με ποιους πεσατε τυπεγιατι ψεματα λεει;
Βόρμερ: «Είναι ντροπή να σε αποκλείει η ΑΕΚ»!
www.sport-fm.gr/article/podosfairo/bormer-einai-dropi-na-se-apokleiei-i-aek/3453163]http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/bormer-einai-dropi-na-se-apokleiei-i-aek/3453163[/url]
πιο αναυτικα
Είναι η πρώτη φορά που δεν θα παίξω στην Ευρώπη με την Κλαμπ Μπριζ. Είναι ντροπή να μένεις έξω από την ΑΕΚ. Δεν γίνεται. Η Μπασάκσεχιρ είναι ομάδα υψηλής ποιότητας, αλλά αυτή η ομάδα όχι. Αυτό μας πονάει περισσότερο».
Από που κι ως που είναι ντροπή να αποκλείεται η μπριζ από μια ομάδα σαν την ΑΕΚ,που είναι κατώτερη;;;τους πατήσαμε σήμερα.Με μηδέν ευκαιρίες γκολ δεν βάζεις,κύριε λεκο.Ετσι ρε αεκαρα.Γαμησι δίχως σάλιο.Να ποναειΒόρμερ: «Είναι ντροπή να σε αποκλείει η ΑΕΚ»!
www.sport-fm.gr/article/podosfairo/bormer-einai-dropi-na-se-apokleiei-i-aek/3453163]http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/bormer-einai-dropi-na-se-apokleiei-i-aek/3453163[/url]
πιο αναυτικα
Είναι η πρώτη φορά που δεν θα παίξω στην Ευρώπη με την Κλαμπ Μπριζ. Είναι ντροπή να μένεις έξω από την ΑΕΚ. Δεν γίνεται. Η Μπασάκσεχιρ είναι ομάδα υψηλής ποιότητας, αλλά αυτή η ομάδα όχι. Αυτό μας πονάει περισσότερο».
από Καβλαρχω γιατί δεν το κανείς πουσταρχο που σου πάει καλύτερα ;;;
Καλα μου φαινεται πετατε πολυ ψηλα και αρχης γενομενης απο τους ζωσιμαδες θα εχετε μια ωραιοτατη προσγειωσηMιλαν Αουστρια Ριεκα Αεκ...Πλακα πλακα μπορουμε να περασουμε και τον ομιλο...
Καλα μου φαινεται πετατε πολυ ψηλα και αρχης γενομενης απο τους ζωσιμαδες θα εχετε μια ωραιοτατη προσγειωση
με το καιρο θα κατλαβαιτε τι μπουρδελο εισαστε, αν και ηδη επρεπε να το ειχατε καταλαβει, αλλα τελοσπαντων
μου αρεσει που εχεις και μια ελπιδα μεσα σου οτι δεν εισαστεΜε τον καιρο μπορει...Εσεις το εχετε ηδη καταλαβει ομως οτι εισαστε....
μου αρεσει που εχεις και μια ελπιδα μεσα σου οτι δεν εισαστε
εμεις ειμαστε μπουρδελο. ειδικα για ευρωπη και μεγαλο μαλιστα
εσυ παο δεν εισαι αν θυμαμαι καλα?μου αρεσει που εχεις και μια ελπιδα μεσα σου οτι δεν εισαστε
εμεις ειμαστε μπουρδελο. ειδικα για ευρωπη και μεγαλο μαλιστα
γιατι να μη μιλαω; εσυ τι εισαι ρεαλ μαδριτης ή μπαγερν;εσυ παο δεν εισαι αν θυμαμαι καλα?
και μιλας κ ολας?
ΑΕΚ ειμαι.Αλλα αποφευγω να μπαινω στο θρεντ του παοκ η της ομαδας σου και να κανω τον καμποσο.γιατι να μη μιλαω; εσυ τι εισαι ρεαλ μαδριτης ή μπαγερν;
γιατι απαγορευεται να πουμε τη γνωμη μας;ΑΕΚ ειμαι.Αλλα αποφευγω να μπαινω στο θρεντ του παοκ η της ομαδας σου και να κανω τον καμποσο.