Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Γαμαει ο φιλος σου ο Δελλας στον ατρομητο,τον παει για φουντο.
ετσι που τα κανε να τα λουστει και αυτος ο μαλακας ο υποτακτικος
Γαμαει ο φιλος σου ο Δελλας στον ατρομητο,τον παει για φουντο.
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕ
τι να τον κανεις τον Αδαμιδη εχεις τον μεγιστανα του τζαμπα που πεταει καμια μαλακια μεθυσμενος , εχουμε χρονια να σπασουμε τετοια πλακα
Σα να τα τσουζεις κ συ λιγουλακι μου φαινεται παντως
Ετσι κ ασε τους μιζερους να κλαψομουνιαζουν
βαρα παλαμακια με τον Αρθο εσυ, καθολου τυχαια η γαβριελα εχει 18 πρωταθληματα και εσυ εχεις ξεχασει τι ειναι αυτο.....
Αμα τον αγαπας τοσο τον Τιγρη καντονα πεθερο σου τι με νοιαζει εμενα
Αρχιζω να πιστευω οτι η εισαι απατημενη γκομενα του λαθρεμπορα η σου εχει φαει καμια γκομενα.Αμα τον αγαπας τοσο τον Τιγρη καντονα πεθερο σου τι με νοιαζει εμενα
Αρχιζω να πιστευω οτι η εισαι απατημενη γκομενα του λαθρεμπορα η σου εχει φαει καμια γκομενα.
Δεν εξηγειται τετοιο μενος αλλιως.
Γινε γαυριελα τοτε αφου εχει 18 πρωταθληματα και τα εχει με την ομαδαρα της....Κ παλαμακια δε βαραω για τον περιεργο για την ομαδα μου το κανω..
Απο εξυπναδες καλα τα πας κατι σε πιο σοβαρο εχεις?
Ακομα και οι γκομενες οταν πηγαινουνε με γερους θελουνε μπαγιοκο, μονο οι νεκροφιλοι οι ΑΡΔακηδες εχουνε καψουρα με τον καθε τιγρη.....
Καλα που δε σου εκανε τη <χαρη> να βγει εκτος κ εβδομος φαντασου τι θα εγραφες!!!!Ακου τι μας λες οτι ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕ ΤΑ 18 Ποσα θες να μας τρελλανεις
Η ομαδα σου πεθανε το 2013 που επεσε στην Γ εθνικη, αυτη ειναι η Γατουλης United
Και αν η ομαδα μου πεθανε οι απο κατω τι παθανε δηλαδη?Ετσι νομιζεις οτι πεθανε..
Εσεις με τσιγκλατε εγω δεν θα εγραφα τιποτα, ειχα και καιρο να γραψω αν θυμασαι
Εσυ πιστευεις οτι και τα 18 ειναι χαρτινα δηλαδη ε?
Θες να μας πεις δηλαδη,οτι αν ειχες εσυ Λουβαρη,Θωμα τοτε στην διοικηση σου,Εσεις με τσιγκλατε εγω δεν θα εγραφα τιποτα, ειχα και καιρο να γραψω αν θυμασαι
Εσυ πιστευεις οτι και τα 18 ειναι χαρτινα δηλαδη ε?