master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Ποιος θρυλος;επρεπε να παιζει και ο θρυλος στα πλευ ωχ να σας πηγαινε κωλοφερατζα
Ποιος θρυλος;επρεπε να παιζει και ο θρυλος στα πλευ ωχ να σας πηγαινε κωλοφερατζα
γιατι φοβαστε μηπως δε βγειτε 2οι;μεγαλυτερη μαλακια απο τα πλευ οφ δεν εχει υπαρξει
γιατι φοβαστε μηπως δε βγειτε 2οι;
ο πρωτος στα πλευ ωχ θ παιξει προκριματικα τσουλου φετος?γιατι φοβαστε μηπως δε βγειτε 2οι;
και που θα παξει; σαμπως προκειται ναπερασει;ο πρωτος στα πλευ ωχ θ παιξει προκριματικα τσουλου φετος?
νομιζω απο του παραχρονου δεν ειμαι και σιγουρος...ετσι και αλλιως εμεις θα περασουμε και απο τα προκριματικα με την ομαδαρα που εχουμε με πρωταθλητες μολδαβιας αλβανιας τσεχιας και ρουμανιας θα παιζουμενομιζω απο φετος και ο ολυμπιακος θα παιζει...
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΝΑ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗνομιζω απο του παραχρονου δεν ειμαι και σιγουρος...ετσι και αλλιως εμεις θα περασουμε και απο τα προκριματικα με την ομαδαρα που εχουμε με πρωταθλητες μολδαβιας αλβανιας τσεχιας και ρουμανιας θα παιζουμε
αυτα ειναι να μαζευουμε και παραπανω ποντο...γιατι τοσα χρονια μονο εσεις παιζατε με τα καφενεια και περνατε κανα ποντο εκτος εδρας απο ζαποριτσιες
΄΄εμεις΄΄ ποιοι είμαστε;αυτα ειναι να μαζευουμε και παραπανω ποντο...γιατι τοσα χρονια μονο [glow=red,2,300]εσεις[/glow] παιζατε με τα καφενεια και περνατε κανα ποντο εκτος εδρας απο ζαποριτσιες
παναθηναικος δεν εισαι?΄΄εμεις΄΄ ποιοι είμαστε;
αμα δεν ηταν ο βελλιδης και ο περπατοφ θα σου λεγα εγωΜεσα επεσες παλι :S :S
ναι οκ το διαβασα φευγαλέα και αλλο καταλαβα...παναθηναικος δεν εισαι?
επρεπε να παιζει και ο θρυλος στα πλευ ωχ να σας πηγαινε κωλοφερατζα
αμα δεν ηταν ο βελλιδης και ο περπατοφ θα σου λεγα εγω