gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Καλά ξεκίνα τους μπάφους από τώραΈκλεισε ο Ασκαράτε και ο Ενσιαμπαφούμου
Καλά ξεκίνα τους μπάφους από τώραΈκλεισε ο Ασκαράτε και ο Ενσιαμπαφούμου
Ότι σαπάκι πέρασε από την ΑΕΚ θα πάρετε. Ο Ρεμπρασατρατανα (πω στον πούτσο λεγόταν) παίζει ακόμα μπάλα; Θα λατρέψει τα σάντουιτς και τις μπουγατσες της Θεσσαλονίκης. Μαζί με τα τσουρέκια του Τερκε
Εννοώ βασικούς ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
Γιατί ρε τύπε ο Μπαρμπόσα πιστεύεις δεν ξέρει τι σημαίνει Άεκ;
Είδες τι παθαίνει κανείς άμα δεν έχει δικό του γήπεδο τύπε;τι 7 η 8 ρε η μιση ομαδα χιαστους εχει πλακα μου κανεις?
Είδες τι παθαίνει κανείς άμα δεν έχει δικό του γήπεδο τύπε;
250 χήνες παίρνει τον χρόνο αυτό το σαπάκιπαιδια και εγω απλος οπαδος ειμαι μπορω να παω στην προπονηση να κραξω τον Κρισαντους η θελω εισιτηριο?
Όχι ρε και τα περιστέρια που πετάνε στ ΟΑΚΑ έχουν χιαστούς. Ο Μάνταλος απ όσο μπορώ να γνωρίζω είναι μπροστά στο χρονοδιάγραμμα που έχουν δώσει οι γιατροί. Ο Μπακάκης προς το παρόν είναι για τέλη 2015. Εξάλλου γι αυτό έβαλα δεξί μπακ για τη κάλυψη του κενού του Μπακάκη. Στη θέση του Μάνταλου ΛΟΓΙΚΑ μπορούν να παίξουν τόσο ο Ζοριτς όσο και ο Ανάκογλου και ο Γροντής (μη με ρωτάς με πόση επιτυχία). Απ εκεί και περα στο κέντρο παρόλο την απουσία του Κορδέρο τόσο με τον Σουηδό όσο και με τον Πορτογάλο που έρχεται είμαστε καλυμένοι αφού και ο Κορδέρο του χρόνου θ είναι υγιείς και ο Ανάκογλου έπαιζε το μεγαλύτερο διάστημα σ αυτή τη θέση. Στ εξτρεμ είπαμε 1 ή 2, με του Μπαρμπόσα, Πλατέλα και Αραβίδη να μπορούν να παίξουν εκεί και ένα φορ που θα έχει από πίσω ή τον Αραβίδη ή τον Μπρέσεβιτς (που έχει γαμηθεί και αυτός από τραυματισμούς).τι 7 η 8 ρε η μιση ομαδα χιαστους εχει πλακα μου κανεις?
Α γεια σου. Τώρα το πας σωστά. Δεν γίνεται να θέλουμε να πάμε ψηλά και να μην έχουμε ΚΑΤΑΡΤΗΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ γυμναστές. Δε γίνεται να μην έχουμε γυμναστές με εμπειρία και γνώση στη σύγχρονη εκγύμναση. Δε γίνεται να μην έχουμε διατροφολόγους κτλπ κτλπ που θα έχουν ΩΣ ΜΟΝΟ μέλημά τους τη βελτιστοποίηση των ποδοσφαιριστώνη αμα εχει τον Μπουρουτζικα γυμναστη τυπε
Όχι ρε και τα περιστέρια που πετάνε στ ΟΑΚΑ έχουν χιαστούς. Ο Μάνταλος απ όσο μπορώ να γνωρίζω είναι μπροστά στο χρονοδιάγραμμα που έχουν δώσει οι γιατροί. Ο Μπακάκης προς το παρόν είναι για τέλη 2015. Εξάλλου γι αυτό έβαλα δεξί μπακ για τη κάλυψη του κενού του Μπακάκη. Στη θέση του Μάνταλου ΛΟΓΙΚΑ μπορούν να παίξουν τόσο ο Ζοριτς όσο και ο Ανάκογλου και ο Γροντής (μη με ρωτάς με πόση επιτυχία). Απ εκεί και περα στο κέντρο παρόλο την απουσία του Κορδέρο τόσο με τον Σουηδό όσο και με τον Πορτογάλο που έρχεται είμαστε καλυμένοι αφού και ο Κορδέρο του χρόνου θ είναι υγιείς και ο Ανάκογλου έπαιζε το μεγαλύτερο διάστημα σ αυτή τη θέση. Στ εξτρεμ είπαμε 1 ή 2, με του Μπαρμπόσα, Πλατέλα και Αραβίδη να μπορούν να παίξουν εκεί και ένα φορ που θα έχει από πίσω ή τον Αραβίδη ή τον Μπρέσεβιτς (που έχει γαμηθεί και αυτός από τραυματισμούς).
250 χήνες παίρνει τον χρόνο αυτό το σαπάκι
Α γεια σου. Τώρα το πας σωστά. Δεν γίνεται να θέλουμε να πάμε ψηλά και να μην έχουμε ΚΑΤΑΡΤΗΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ γυμναστές. Δε γίνεται να μην έχουμε γυμναστές με εμπειρία και γνώση στη σύγχρονη εκγύμναση. Δε γίνεται να μην έχουμε διατροφολόγους κτλπ κτλπ που θα έχουν ΩΣ ΜΟΝΟ μέλημά τους τη βελτιστοποίηση των ποδοσφαιριστών
Είπα εγώ ότι θα είναι βασικοί. Ρεζέρβες θα είναι. Του χρόνου εξάλλου Ευρώπη δεν έχεις για να χρειαστείς να ξεκουράζεις παίκτες και να κάνεις και τρελλό ροτάτιονΡε θα μας τρελανεις με ζοριτς δεκαρι και την Μπαρμπι εξτρεμ θα κανεις πρωταθλητισμο,τα πιστευεις αυτα που λες η κανεις πλακα?
Επίσης θέλεις, τραπέζι για το σαλόνι, χύτρα ταχύτητος, ψυγείο και... τυρί, ρυζί, γάλα, καφε και ΚαμπάΛοιπον ξεκιναμε...θελουμε 2 φορ, 4 εξτρεμ (τον Πιατελλα και την Μπαρμπι παρτους σε καμια κινεζικη ομαδα ) 1 επιθετικο χαφ, δυο αριστερα μπακ ενα δεξι μπακ δυο σεντερ μπακ και εναν ασσο συνολικα στο ροστερ οχι στην εντεκαδα....και να φυγει η αχρηστη σαβουρα που υπαρχει τωρα....
Κάμπα θέλεις όχι ΚαμπάΕπίσης θέλεις, τραπέζι για το σαλόνι, χύτρα ταχύτητος, ψυγείο και... τυρί, ρυζί, γάλα, καφε και Καμπά
Είπα εγώ ότι θα είναι βασικοί. Ρεζέρβες θα είναι. Του χρόνου εξάλλου Ευρώπη δεν έχεις για να χρειαστείς να ξεκουράζεις παίκτες και να κάνεις και τρελλό ροτάτιον