Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Κρατικο οπως το οακα ρε μαν. :-
καλα ρε καραγκιοζη....ακομα δεν εχεις σιχαθει  αυτο το πραγμα που ζεις μεσα ωστε να το οδηγησεις σε μια σωστη πραξη και δειγμα καλης θελησης για μια ευγενη προσφορα στο ευρυ κοινωνικο συνολο;δηλαδη την αυτοκτονια;
αντεχεις ακομα τον εαυτο σου ;μπραβο ρε μαγκα...σε εχουν σιχαθει και οι πετρες αλλα εσυ εκει ακλονητος παλευεις με τους διαμονες σου...τι να πω....
μια αποφαση ειναι ρε μαλακα...κλεισε τα ματια και απλα καν'το

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
σιχαμενε.....βρωμιαρη και ελεεινε...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καλα ρε καραγκιοζη....ακομα δεν εχεις σιχαθει  αυτο το πραγμα που ζεις μεσα ωστε να το οδηγησεις σε μια σωστη πραξη και δειγμα καλης θελησης για μια ευγενη προσφορα στο ευρυ κοινωνικο συνολο;δηλαδη την αυτοκτονια;
αντεχεις ακομα τον εαυτο σου ;μπραβο ρε μαγκα...σε εχουν σιχαθει και οι πετρες αλλα εσυ εκει ακλονητος παλευεις με τους διαμονες σου...τι να πω....
μια αποφαση ειναι ρε μαλακα...κλεισε τα ματια και απλα καν'το
Δηλαδή δεν ανήκει στο κράτος μαν;διαφωτισε μας.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εαχει καμμια σχεση αυτο με αυτα που ειπα; αυτοκτονα εσυ και μετα σου λεω....αλλα καντο....
οκ αυτοκτόνησα στο gta5 για πες τώρα να γελασουμε παλι μαζί σου που ανήκει το γηπεδο και το οικοπεδο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οκ αυτοκτόνησα στο gta5 για πες τώρα να γελασουμε παλι μαζί σου που ανήκει το γηπεδο και το οικοπεδο.
ρε μαλακ δεν βαριεσαι; τα εχουμε πει χιλιες φορες...παλι τα ιδια θα λεμε ; στην ΓΓΑ ανηκει και εχει παραχωρηθει η χρηση του στην εταιρια του κοκκαλη....αλλα και μετα το περας της παραχωρησης ξερεις οτι παλι σε μενα (μεσω της γενναιοδωριας φυσικα του κοκκαλη) θα ανηκει και με ενα χρηματικο αντιτιμο αστειο που καν δεν θα ειναι ουτε τριχα απο τα αρχιδια της εκμεταλλευσης των χωρων που υπαρχουν μετα την κατασκευη (και δεν υπηρχαν στο παλιο) μαγαζια κλπ....
στην ουσια δηλαδη εχω γηπεδο...ασχετα αν τυπικα δεν εχω....
πες μας τωρα εσυ μαχητη της αληθειας ....το γηπεδο της λ.αλεξανδρας σε ποιον ανηκει;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε μαλακ δεν βαριεσαι; τα εχουμε πει χιλιες φορες...παλι τα ιδια θα λεμε ; στην ΓΓΑ ανηκει και εχει παραχωρηθει η χρηση του στην εταιρια του κοκκαλη....αλλα και μετα το περας της παραχωρησης ξερεις οτι παλι σε μενα (μεσω της γενναιοδωριας φυσικα του κοκκαλη) θα ανηκει και με ενα χρηματικο αντιτιμο αστειο που καν δεν θα ειναι ουτε τριχα απο τα αρχιδια της εκμεταλλευσης των χωρων που υπαρχουν μετα την κατασκευη (και δεν υπηρχαν στο παλιο) μαγαζια κλπ....
στην ουσια δηλαδη εχω γηπεδο...ασχετα αν τυπικα δεν εχω....
πες μας τωρα εσυ μαχητη της αληθειας ....το γηπεδο της λ.αλεξανδρας σε ποιον ανηκει;
Στον δημο Αθηνας ανηκει η Λεωφορος.η εκμεταλευση του γηπεδου καραισκακη θα σε συγκλονισω αλλα δεν ανηκει πλεον στον κοκκαλη,αλλα την πουλησε σε λαυρεντιαδη - μαρινακη για 50 εκ.τοσο γεναιοδωρος δηλαδη,δεν το εκανε καν δωρεα στο Ερασιτεχνη Ολυμπιακο.Εχουμε και λεμε λοιπον,ο "ευεργετης" εδωσε 20 εκ για το γηπεδο,τα υπολοιπα ηταν απο δανεια τα οποια φυσικα παρθηκαν απο την καραισκακης α.ε.,που ακομη πληρωνονται.Και εβγαλε σε 4 χρονια 30 εκ,χωρια τα κερδη που ειχε απο την εκμεταλευση του γηπεδου.Μετα το περας της παραχωρησης η συμβαση λεει οτι επιστρεφεται οπως ειναι στο δημοσιο..Τωρα πως εβγαλες εσυ το συμπερασμα,οτι θα ανηκει στον ολυμπιακο..Ενας θεος ξερει..Τα ιδια βεβαια θελει να κανει και ο δικος μας "ευεργετης" να χτισει το γηπεδο και να εχει την εκμεταλευση για 50 χρονια...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Στον δημο Αθηνας ανηκει η Λεωφορος.η εκμεταλευση του γηπεδου καραισκακη θα σε συγκλονισω αλλα δεν ανηκει πλεον στον κοκκαλη,αλλα την πουλησε σε λαυρεντιαδη - μαρινακη για 50 εκ.τοσο γεναιοδωρος δηλαδη,δεν το εκανε καν δωρεα στο Ερασιτεχνη Ολυμπιακο.Εχουμε και λεμε λοιπον,ο "ευεργετης" εδωσε 20 εκ για το γηπεδο,τα υπολοιπα ηταν απο δανεια τα οποια φυσικα παρθηκαν απο την καραισκακης α.ε.,που ακομη πληρωνονται.Και εβγαλε σε 4 χρονια 30 εκ,χωρια τα κερδη που ειχε απο την εκμεταλευση του γηπεδου.Μετα το περας της παραχωρησης η συμβαση λεει οτι επιστρεφεται οπως ειναι στο δημοσιο..Τωρα πως εβγαλες εσυ το συμπερασμα,οτι θα ανηκει στον ολυμπιακο..Ενας θεος ξερει..Τα ιδια βεβαια θελει να κανει και ο δικος μας "ευεργετης" να χτισει το γηπεδο και να εχει την εκμεταλευση για 50 χρονια...

ο Κοκκαλης εφερε και Ζιοβανι,Ζαχοβιτς,Ζε Ελιας κτλ , ο δικος μας ολα τα αποφαγια του ευρωπαικου ποδοσφαιρου κουβαλαει και τα παπαγαλακια του τους βαφτιζουνε παιχταραδες και μας λενε για πρωταθλημα....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ειδικα ο αρχιτσατσος ο Κετσετζογλου που μας εχει φλομωσει στις μαλακιες το βλεπω να κυκλοφορει με μπραβους απο Σεπτεμβρη....

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Ειδικα ο αρχιτσατσος ο Κετσετζογλου που μας εχει φλομωσει στις μαλακιες το βλεπω να κυκλοφορει με μπραβους απο Σεπτεμβρη....

Τοιχο τοιχο το παει απο τωρα ποιο Σεπτεμβρη..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καλα ρε...πως γινεται να συγκλονιστω οταν μου λες κατι που το γνωριζει ολη η ελλαδα αρα και εγω (για τα δικαιωματα εκμεταλλευσης εννοω)
απο εκει και περα με ειχε ρωτησει καποτε ο χιτ γιατισκουπιδι σε ανεβαζω και ελεεινο σε κατεβαζω....παροτι δεν βριζεις ...τουλαχιστον μαναδες....
και του ειχα πει οτι καλυτερα να εβριζες παρα να εισαι αυτος που εισαι....δηλαδη ενας καριολης και πουστης στην ψυχη μανιακος και καταθλιπτικος ...
σκουπιδι θεωρω (εγω τουλαχιστον δεν ξερω οι αλλοι) καποιον που απο καριολια και ελεεινοτητα ψυχης χρησιμοποιει καποιες οντως αληθειες αλλα τις παρουσιαζει μισες η οπως αλλοιως θελει ωστε προβοκατορικα και προπαγανδιστικα να φαινονται τα συμπερασματα που αυτος θελει και βεβαια δεν ειναι αληθινα και βεβαια θιγουν προσωπα και καταστασεις....
θα ξεκινησω απο το τελος ....και μπορει να μην παω καν στην αρχη...
ολοι οι επιχειρηματιες κοιτανε τουλαχιστον να μην ζημιωθουν η αντε τουλαχιστον αν δεν γινεται αλλοιως να ζημιωθουν ελαχιστα....
γιατι λεω εσενα σκουπιδι; συγκεκριμενα τωρα ;γιατι με παραφιλολογιες (ποιος πηρε τι ποσα πηρε και πως ) προσπαθεις να εξισωσεις και εξομοιωσεις καποιες καταστασεις και να παρουσιασεις ολους ιδιους ...
α σκατομαλακα λοιπον ακου....δεν ξερω (κασι δεν με ενδιαφερει ) τι και πως.....αλλα ξερω το εξης ποα και αεκουλα ειχαν ''δικα'' τους γηπεδα απο οταν ημουν εγω παιδι....σε αντιθεση με μενα που δεν....και θυμαμαι παιδι ηταν θεμα κοροιδιας σε μας απο σας και τους αλλους...
ε λοιπον βρωμερε και ελεεινε τυπε ,καταντια της ανθρωπινης φυλης να σε ενημερωσω τα εξης.....σε περιπτωση που δεν τα γνωριζεις....
αυτη τη στιγμη εγω εχω γηπεδαρα (δεν με ενδιαφερει ποιος επιχειρηματιας και τι εκανε) ενω εσυ (με τους δικους σου επιχειρηματιες που κατα την δικια σου σκουπιδιαρικη λογικη ειναι ιδιοι με τους δικους μου) εχεις ενα χωραφι που δεν κανει ουτε για χωματερη και ο πουστης παιζει σε ενα γηπεδακι που χαριστικα δημοσιοι φορεις του παραχωρουν ενω θα επρεπε προ πολλου να τον εχουν πεταξει εξω....
εν ολοιγοις οι δικοι μου ''επιχειρηματιες'' ναι μεν δεν ειναι μαλακες και δεν μου χαριζουν εκατομμυρια για γηπεδο αλλα τουλαχιστον εχουν κανονισει νομιμα ομορφα και ωραια να εχω μια ωραια στεγη ενω οι δικοι σου σε εχουν τσιγγανο και επαιτη....
εννοειται οτι σαν βρωμιαρης καριολης που εισαι θα βρεις μια πουστια και παπαρια να πεις ως συνηθως αλλα ξερεις καλα οτι ειναι οπως τα ειπα...
εσυ ο απο την αρχη ευνοημενος που σου ειχε παραχωρησει το κρατος γηπεδο τωρα εισαι τσετουλας και τσιγγανος...
και εγω ο απο την αρχη μη ευνοημενος και χωρις χαρες και παραχωρησεις γηπεδων κλπ κλπ εχω μια χαρα γηπεδαρα....και στα αρχιδια μου ποιος πηρε δανειο ποιος το πληρωνει και σε ποιον ανηκει και σε τι ποσοστο τι....
αυτα για σενα που εισαι ορκωτος λογιστης της πουτσας  :jerking:
για μενα που εομαι αρρωστακι και οπαδος μια χαρα ειναι το τηγανι....
αυτα μαλακοπουλε...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σκουπιδι με λες και στα αρχιδια μου επειδη ολα οσα  εχω πει για τον πουστη (μονο ποδοσφαιρικα) που υποστηριζεις ειναι αλληθινα.Για αυτο λυσσας και βριζεις συνεχως και εσυ και το αλλο καριολακι.Επειδη δεν εχεις κανενα επιχειρημα χριστιδακο και ειναι κατανοητο.Αν θεωρεις γηπεδαρα το γηπεδο που νοικιαζετε,εγω το οακα,που επισης νοικιαζουμε τι να το θεωρησω;Μην ξαναλεμε το το εγιναν τα λεφτα που σας εδωσε το τοτε κρατος για να χτισετε το γηπεδο στο Ρεντη.Το εχεις παραδεχτει και ο ιδιος.Το να λες οτι ειναι οι αλλοι δυο ευνοημενοι,ενω ο πουστης ειναι αδικημενος,σε κανει να φαινεσαι ακομη πιο ηλιθιος.Στην ΑΕΚ παραχωρηθηκε ενα οικοπεδο στα προσφυγικα οταν δεν ειχε καμια αξια,και ο κοσμος σιγα σιγα αρχισε να το κανει γηπεδο.Εσεις δεν χτισατε ποτε,γιατι κανεις δεν ενδιαφερθηκε σοβαρα να κανει γηπεδο που να ανηκει στον ολυμπιακο.Προτιμουσαν να δινουν τα λεφτα για μεταγραφες.Αυτο ειναι σεβαστο,οχι ομως να λες οτι εισαι και αδικημενος.Κοντα 2 μυρια τοτε δραχμες πηρατε για να αγορασετε την εκταση στου ρεντη για να κανετε το γηπεδο.τα υπολοιπα εγιναν απο δωρεες φιλαθλων,ακομη και βαζελων και αεκτζηδων,και οτι εμεινε,το συμπληρωσαν με δανειο.Τωρα αν μετα οι παραγοντες σας τα λεφτα που ερχονταν,τα ετρωγαν και δεν χτιστηκε τελικα γηπεδο,δεν σας φταιει το κρατος φιλε.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Σκουπιδι με λες και στα αρχιδια μου επειδη ολα οσα  εχω πει για τον πουστη (μονο ποδοσφαιρικα) που υποστηριζεις ειναι αλληθινα.Για αυτο λυσσας και βριζεις συνεχως και εσυ και το αλλο καριολακι.Επειδη δεν εχεις κανενα επιχειρημα χριστιδακο και ειναι κατανοητο.Αν θεωρεις γηπεδαρα το γηπεδο που νοικιαζετε,εγω το οακα,που επισης νοικιαζουμε τι να το θεωρησω;Μην ξαναλεμε το το εγιναν τα λεφτα που σας εδωσε το τοτε κρατος για να χτισετε το γηπεδο στο Ρεντη.Το εχεις παραδεχτει και ο ιδιος.Το να λες οτι ειναι οι αλλοι δυο ευνοημενοι,ενω ο πουστης ειναι αδικημενος,σε κανει να φαινεσαι ακομη πιο ηλιθιος.Στην ΑΕΚ παραχωρηθηκε ενα οικοπεδο στα προσφυγικα οταν δεν ειχε καμια αξια,και ο κοσμος σιγα σιγα αρχισε να το κανει γηπεδο.Εσεις δεν χτισατε ποτε,γιατι κανεις δεν ενδιαφερθηκε σοβαρα να κανει γηπεδο που να ανηκει στον ολυμπιακο.Προτιμουσαν να δινουν τα λεφτα για μεταγραφες.Αυτο ειναι σεβαστο,οχι ομως να λες οτι εισαι και αδικημενος.Κοντα 2 μυρια τοτε δραχμες πηρατε για να αγορασετε την εκταση στου ρεντη για να κανετε το γηπεδο.τα υπολοιπα εγιναν απο δωρεες φιλαθλων,ακομη και βαζελων και αεκτζηδων,και οτι εμεινε,το συμπληρωσαν με δανειο.Τωρα αν μετα οι παραγοντες σας τα λεφτα που ερχονταν,τα ετρωγαν και δεν χτιστηκε τελικα γηπεδο,δεν σας φταιει το κρατος φιλε.

...
εννοειται οτι σαν βρωμιαρης καριολης που εισαι θα βρεις μια πουστια και παπαρια να πεις ως συνηθως αλλα ξερεις καλα οτι ειναι οπως τα ειπα...

αυτα μαλακοπουλε...

;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom