Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Και με Μπαρμπι και Πιατελλα διαρκειας 400 ευρω εγω δεν παιρνω  :rolleyes:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
με 4-5 μεταγραφες χτυπας πρωταθλημα???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Aν δεν εχετε παλι τις διαιτησιες τυπου Τριπολης και μετα,οταν μεινατε πισω στο πρωταθλημα,ανετα το χτυπαει η ΑΕΚ με 5 σοβαρες ακομη μεταγραφες τυπου Σιμοες και Μουλντερ.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Μωρέ και χιούμορ έχω, στο διαταύτα τσάκο
τερματοφύλακας, κεντρικός αμυντικός, πλαγιος, εξτρεμ και φορ. Το σύνολο 5. Χαφ είμαστε υπερκαλημένοι. Φορ δε ξέρω αν θα χρειαστεί 1 ή 2 (από τη στιγμή που ο Αραβίδης μπορεί να παίξει και εκεί).

εναν εξτρεμ? Με την Μπαρμπι και τον Πιατελλα θα κανεις πρωταθλητισμο?  :2funny:
ενας πλαγιος αμυντικος?ο Γεωργεας στα 40 θα ειναι αλλαγη του Μπακακη?  :2funny: :2funny: :2funny:
Σε καλυπτει εσενα ο πριονοΚορδερο και ο Μπανανακογλου στα χαφ?  :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εναν εξτρεμ? Με την Μπαρμπι και τον Πιατελλα θα κανεις πρωταθλητισμο?  :2funny:
ενας πλαγιος αμυντικος?ο Γεωργεας στα 40 θα ειναι αλλαγη του Μπακακη?  :2funny: :2funny: :2funny:
Σε καλυπτει εσενα ο πριονοΚορδερο και ο Μπανανακογλου στα χαφ?  :2funny: :2funny: :2funny:
Με τον φορ ο Αραβίδης έρχεται στα εξτρεμ και χρειάζεσαι άλλον έναν και έχεις Πλατέλλα και Μπαρμπι σαν μπακ απ. Μη λες μαλακίες ο Μπακάκης είναι μια χαρά πλάγιος. Πλάγιος μπορεί να παίξει και ο Τζανετ. Άρα θέλεις έναν ακόμα.
Στα χαφ πάλι λες μαλακίες Καταρχάς ο Ανάκογλου είναι καλός παίκτης. Πέρα απ αυτό έχει κλείσει ήδη Σιμοες, έχεις και τον Σουηδό, βάλε μετά Κορδέρο (όταν γυρίσει με το καλό σε καλή φυσική κατάσταση) έχεις και Ανάκογλου. Δηλαδή τι στον πούτσο θέλεις; Τζέραρντ και Λαμπαρτ όταν ήταν στα ντουζένια τους για να πεις ότι είναι καλυμμένη;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Είπα εγώ τ αντίθετο και δε το θυμάμαι :huh: :think: :think:

εννοω που κραζουνε τον Μελισσανιδη για Τζαμπατζη και λενε οτι δεν θα ξαναπαρουνε διαρκειας αμα εχει και φετος τα ιδια, με τα αυτακια μου τα ακουσα δεν ειναι πρακτορες του χοντρου....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Με τον φορ ο Αραβίδης έρχεται στα εξτρεμ και χρειάζεσαι άλλον έναν και έχεις Πλατέλλα και Μπαρμπι σαν μπακ απ. Μη λες μαλακίες ο Μπακάκης είναι μια χαρά πλάγιος. Πλάγιος μπορεί να παίξει και ο Τζανετ. Άρα θέλεις έναν ακόμα.
Στα χαφ πάλι λες μαλακίες Καταρχάς ο Ανάκογλου είναι καλός παίκτης. Πέρα απ αυτό έχει κλείσει ήδη Σιμοες, έχεις και τον Σουηδό, βάλε μετά Κορδέρο (όταν γυρίσει με το καλό σε καλή φυσική κατάσταση) έχεις και Ανάκογλου. Δηλαδή τι στον πούτσο θέλεις; Τζέραρντ και Λαμπαρτ όταν ήταν στα ντουζένια τους για να πεις ότι είναι καλυμμένη;

Σε ολοκληρη ποδοσφαιρικη αγορα ο Ανακογλου και ο Λαμπαρντ υπαρχει τιποτα ενδιαμεσο? :2funny: :2funny: :2funny:
ο Αραβιδης ειναι εξτρεμ για ΑΕΚ πρωταθλητισμου επειδη εβαλε γκολ στα καφενεια της β?  :2funny: :2funny: :2funny:
Εισαι ανω των 40 οπως και ο Μαστερ και μου λετε αυτα που μου λετε?  :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εννοω που κραζουνε τον Μελισσανιδη για Τζαμπατζη και λενε οτι δεν θα ξαναπαρουνε διαρκειας αμα εχει και φετος τα ιδια, με τα αυτακια μου τα ακουσα δεν ειναι πρακτορες του χοντρου....
Τύπε ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους που παίρνει ή δε παίρνει διαρκείας

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
μαγκες το οτι ανεβαινουμε υγιεις με μια ομαδα που πια παιζει ποδοσφαιρο δε σας καλυπτει καθολου? ο μελ χωρις να τον υποστηριζω αλλα επειδη τα λεω ετσι οπως ειναι ποτε δε μιλησε οτι θα βαλει το χερι βαθια στη τσεπη για μεταγραφες και ποτε δεν εταξε πρωταθλημα ηρθε για να ξανακανει ναι μεν την αεκ παλι ανταγωνιστικη αλλα αν θυμαστε μετα το παιχνιδι κυπελλου με τον ατρομητο ειχε κανει και δηλωση στις καμερες πως αν δε φτιαξεις και δεν εχεις γηπεδο δικο σου δε γινεσαι μεγαλη ομαδα, μη περιμενετε πολλα χαρειται την αεκ οτι ειναι υγιεις και θα ερθουν ολα στη πορεια , και επειδη δεν ειμαι ουτε με τον τιγρη ποτε μου δε θα ξεχασω πως εφυγε πως ηρθε και ξαναφυγε και οτι εριξε την ομαδα για να μη δωσει μια , αλλα δυστηχως μονο αυτος μπορει να κανει κατι , φευγω αδερφια παω οακα διπλα στην ομαδα παντα μαγκες αεκ ειμαστε

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Τύπε ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους που παίρνει ή δε παίρνει διαρκείας

Δεν θελουμε ταληροφονιαδες προεδρους ουτε την ΑΕΚ υγιες οικονομικα περιπτερο ας πουμε  :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Σε ολοκληρη ποδοσφαιρικη αγορα ο Ανακογλου και ο Λαμπαρντ υπαρχει τιποτα ενδιαμεσο? :2funny: :2funny: :2funny:
ο Αραβιδης ειναι εξτρεμ για ΑΕΚ πρωταθλητισμου επειδη εβαλε γκολ στα καφενεια της β?  :2funny: :2funny: :2funny:
Εισαι ανω των 40 οπως και ο Μαστερ και μου λετε αυτα που μου λετε?  :2funny: :2funny: :2funny:
Ανάλογα για ποια ποδοσφαιρική αγορά μιλάμε. Και ανάλογα με τι έχει αποφασιστεί. ΑΝ πχ έχουν αποφασίσει σ επένδυση και αξιοποίηση Ελληνων παικτών ή αγορά ευκαιριών ξένων τότε ναι. Ο Αραβίδης είναι εξτερμ πρωταθλητισμού γιατί είναι σταθερός σ απόδοση. Στον μαραθώνιο που λέγεται πρωτάθλημα θέλεις έναν παίκτη που να έχει μια σταθερή παρουσία. Και να είμαστε σοβαροί.
Δεν είμαι άνω των 40

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δεν θελουμε ταληροφονιαδες προεδρους ουτε την ΑΕΚ υγιες οικονομικα περιπτερο ας πουμε  :grin:
Αν δε ξέρεις τους νόμους και τους κανόνες που έχει θέσει η ΟΥΕΦΑ εγώ δε μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
ποτε δεν εισουν τοσο υγιεις οσο εισαι τωρα απο το 97 και μετα δηλαδη , τωρα που εισαι δεν εισαι περιπτερο και θα το δεις στη πορεια

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Αν δε ξέρεις τους νόμους και τους κανόνες που έχει θέσει η ΟΥΕΦΑ εγώ δε μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό

τους κανονες για το fair play της ουεφα τους παρακαμπτουνε οποιοι θελουν οποτε θελουν με χιλιους τροπους αμα θελουνε να χωσουνε χρημα, αν εισαι φαν του γατουλη και του κερμιτ εγω δεν μπορω να κανω κατι  :grin:

TLEVEND

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Δεν θελουμε ταληροφονιαδες προεδρους ουτε την ΑΕΚ υγιες οικονομικα περιπτερο ας πουμε  :grin:

Εντάξει θέλεις πρόεδρο ένα τυχάρπαστο δικηγόρο που δήθεν άφησε την καριέρα του στο Λονδίνο για να αναλάβει την ΑΕΚ.Η 5-6 μετόχους(οικονομικά ισχυρούς) που έβαλαν λεφτά αλλά αδιαφορούσαν για την επένδυση τους και έδειχναν με το δάχτυλο ό ένας τον άλλον...

Και έχεις κολλήσει με δημοσιογράφους(από πότε τους παίρνουμε σοβαρά;-την δουλειά τους κάνουν) που υπόσχονται πρωταθλήματα...

TLEVEND

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
τους κανονες για το fair play της ουεφα τους παρακαμπτουνε οποιοι θελουν οποτε θελουν με χιλιους τροπους αμα θελουνε να χωσουνε χρημα, αν εισαι φαν του γατουλη και του κερμιτ εγω δεν μπορω να κανω κατι  :grin:

Συνεχίζεις να ψάχνεις τον πρόεδρο μαικήνα/μέγα δωρητή που θα βάλει άπειρα λεφτά παρακάμπτοντας και το fair play.

Στην Ελληνική αγορά σήμερα.

Αισιόδοξο σε βρίσκω.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Για πες μου ποιοι παρακάπτουνε τους κανόνες της ΟΥΕΦΑ; Γιατί και η Μπάρτσα που έκανε κάτι τέτοιο πήρε στο τέλος τ αρχίδια μου, και για τη Σίτυ ετοιμάζεται τιμωρία και σκάει και για Παρί.
Φαν του αίλουρου δεν είμαι, αλλά όταν ήρθε είπα ότι σε έναν άλλο αγγελικά πλασμένο ελληνικό ποδοσφαιρικό κόσμο δε θα ασχολιόμουν με την ΑΕΚ μέχρι να φύγει αλλά σ αυτόν που βιώνουμε είναι ο ΜΟΝΟΣ που μπορεί να τα βάλει με τον χοντρό. Όσο για τον Κέρμιτ μη τα ξαναλέω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom