Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Και με Μπαρμπι και Πιατελλα διαρκειας 400 ευρω εγω δεν παιρνω
Αν μιλάμε για μεταγραφές ουσίας και όχι για να τρώνε τα πρόβατα (λέγε με Αφελάι) ναι χτυπάειμε 4-5 μεταγραφες χτυπας πρωταθλημα????
Και κανένας δε σου έβαλε το πιστόλι στο κρόταφο για να πάρειςΚαι με Μπαρμπι και Πιατελλα διαρκειας 400 ευρω εγω δεν παιρνω
Aν δεν εχετε παλι τις διαιτησιες τυπου Τριπολης και μετα,οταν μεινατε πισω στο πρωταθλημα,ανετα το χτυπαει η ΑΕΚ με 5 σοβαρες ακομη μεταγραφες τυπου Σιμοες και Μουλντερ.με 4-5 μεταγραφες χτυπας πρωταθλημα????
Μωρέ και χιούμορ έχω, στο διαταύτα τσάκο
τερματοφύλακας, κεντρικός αμυντικός, πλαγιος, εξτρεμ και φορ. Το σύνολο 5. Χαφ είμαστε υπερκαλημένοι. Φορ δε ξέρω αν θα χρειαστεί 1 ή 2 (από τη στιγμή που ο Αραβίδης μπορεί να παίξει και εκεί).
Και κανένας δε σου έβαλε το πιστόλι στο κρόταφο για να πάρεις
Με τον φορ ο Αραβίδης έρχεται στα εξτρεμ και χρειάζεσαι άλλον έναν και έχεις Πλατέλλα και Μπαρμπι σαν μπακ απ. Μη λες μαλακίες ο Μπακάκης είναι μια χαρά πλάγιος. Πλάγιος μπορεί να παίξει και ο Τζανετ. Άρα θέλεις έναν ακόμα.εναν εξτρεμ? Με την Μπαρμπι και τον Πιατελλα θα κανεις πρωταθλητισμο?
ενας πλαγιος αμυντικος?ο Γεωργεας στα 40 θα ειναι αλλαγη του Μπακακη?
Σε καλυπτει εσενα ο πριονοΚορδερο και ο Μπανανακογλου στα χαφ?
Είπα εγώ τ αντίθετο και δε το θυμάμαιΕιναι πολλοι απο εμας που το λενε αυτο ξερεις
Είπα εγώ τ αντίθετο και δε το θυμάμαι
Με τον φορ ο Αραβίδης έρχεται στα εξτρεμ και χρειάζεσαι άλλον έναν και έχεις Πλατέλλα και Μπαρμπι σαν μπακ απ. Μη λες μαλακίες ο Μπακάκης είναι μια χαρά πλάγιος. Πλάγιος μπορεί να παίξει και ο Τζανετ. Άρα θέλεις έναν ακόμα.
Στα χαφ πάλι λες μαλακίες Καταρχάς ο Ανάκογλου είναι καλός παίκτης. Πέρα απ αυτό έχει κλείσει ήδη Σιμοες, έχεις και τον Σουηδό, βάλε μετά Κορδέρο (όταν γυρίσει με το καλό σε καλή φυσική κατάσταση) έχεις και Ανάκογλου. Δηλαδή τι στον πούτσο θέλεις; Τζέραρντ και Λαμπαρτ όταν ήταν στα ντουζένια τους για να πεις ότι είναι καλυμμένη;
Τύπε ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους που παίρνει ή δε παίρνει διαρκείαςεννοω που κραζουνε τον Μελισσανιδη για Τζαμπατζη και λενε οτι δεν θα ξαναπαρουνε διαρκειας αμα εχει και φετος τα ιδια, με τα αυτακια μου τα ακουσα δεν ειναι πρακτορες του χοντρου....
Τύπε ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους που παίρνει ή δε παίρνει διαρκείας
Ανάλογα για ποια ποδοσφαιρική αγορά μιλάμε. Και ανάλογα με τι έχει αποφασιστεί. ΑΝ πχ έχουν αποφασίσει σ επένδυση και αξιοποίηση Ελληνων παικτών ή αγορά ευκαιριών ξένων τότε ναι. Ο Αραβίδης είναι εξτερμ πρωταθλητισμού γιατί είναι σταθερός σ απόδοση. Στον μαραθώνιο που λέγεται πρωτάθλημα θέλεις έναν παίκτη που να έχει μια σταθερή παρουσία. Και να είμαστε σοβαροί.Σε ολοκληρη ποδοσφαιρικη αγορα ο Ανακογλου και ο Λαμπαρντ υπαρχει τιποτα ενδιαμεσο?
ο Αραβιδης ειναι εξτρεμ για ΑΕΚ πρωταθλητισμου επειδη εβαλε γκολ στα καφενεια της β?
Εισαι ανω των 40 οπως και ο Μαστερ και μου λετε αυτα που μου λετε?
Αν δε ξέρεις τους νόμους και τους κανόνες που έχει θέσει η ΟΥΕΦΑ εγώ δε μπορώ να κάνω κάτι γι αυτόΔεν θελουμε ταληροφονιαδες προεδρους ουτε την ΑΕΚ υγιες οικονομικα περιπτερο ας πουμε
ποτε δεν εισουν τοσο υγιεις οσο εισαι τωρα απο το 97 και μετα δηλαδη , τωρα που εισαι δεν εισαι περιπτερο και θα το δεις στη πορειαΔεν θελουμε ταληροφονιαδες προεδρους ουτε την ΑΕΚ υγιες οικονομικα περιπτερο ας πουμε
Αν δε ξέρεις τους νόμους και τους κανόνες που έχει θέσει η ΟΥΕΦΑ εγώ δε μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό
Δεν θελουμε ταληροφονιαδες προεδρους ουτε την ΑΕΚ υγιες οικονομικα περιπτερο ας πουμε
τους κανονες για το fair play της ουεφα τους παρακαμπτουνε οποιοι θελουν οποτε θελουν με χιλιους τροπους αμα θελουνε να χωσουνε χρημα, αν εισαι φαν του γατουλη και του κερμιτ εγω δεν μπορω να κανω κατι
Για πες μου ποιοι παρακάπτουνε τους κανόνες της ΟΥΕΦΑ; Γιατί και η Μπάρτσα που έκανε κάτι τέτοιο πήρε στο τέλος τ αρχίδια μου, και για τη Σίτυ ετοιμάζεται τιμωρία και σκάει και για Παρί.τους κανονες για το fair play της ουεφα τους παρακαμπτουνε οποιοι θελουν οποτε θελουν με χιλιους τροπους αμα θελουνε να χωσουνε χρημα, αν εισαι φαν του γατουλη και του κερμιτ εγω δεν μπορω να κανω κατι