master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Kατσε να κανετε εσεις παρελαση πρωτα στην Α εθνικη.Μεταγραφές νομίζω θα κάνει το ΑΕΚ. Προπονητή δεν έχει. Δύσκολα να κάνει παρέλαση 28 Οκτωβρίου
Kατσε να κανετε εσεις παρελαση πρωτα στην Α εθνικη.Μεταγραφές νομίζω θα κάνει το ΑΕΚ. Προπονητή δεν έχει. Δύσκολα να κάνει παρέλαση 28 Οκτωβρίου
Γνωρίζεις κάτι τύπε;Kατσε να κανετε εσεις παρελαση πρωτα στην Α εθνικη.
Kατσε να κανετε εσεις παρελαση πρωτα στην Α εθνικη.
Θα δειξει.Φετος δεν ειχε καμια σχεση με τον περσινο Τραι που πονεσαν τα ματια μας.Δηλαδή πιστεύεις ότι ο Δέλας κάνει?
Για να ξέρουμε τι θα λέμε του χρόνου.
Θα δειξει.Φετος δεν ειχε καμια σχεση με τον περσινο Τραι που πονεσαν τα ματια μας.
Επαιξε καλη μπαλιτσα σε σχεση με το μετριο υλικο που ειχε στα χερια του.Και με ομαδες Σ.Λ.
Ποιά ήταν ομάδα Σούπερλιγκ ρε καημένε;Θα δειξει.Φετος δεν ειχε καμια σχεση με τον περσινο Τραι που πονεσαν τα ματια μας.
Επαιξε καλη μπαλιτσα σε σχεση με το μετριο υλικο που ειχε στα χερια του.Και με ομαδες Σ.Λ.
Ο Ατρομητος ρε τυπε.Και ο βαζελος.Αντε και εσεις.Ποιά ήταν ομάδα Σούπερλιγκ ρε καημένε;
Κουλάρισε ρε. Και πέρσι όταν η ομάδα έκανε μερικές μέτριες εμφανίσεις τα ίδια λέγαμε (βέβαια για τον Δέλλα λέγανε χειρότερα) και είδαμε μεταγραφές. Εσύ τι νομίζεις; Ότι θα πάει μ αυτό το ρόστερ του χρόνου;
Νταξ το γάμησες και ψόφησε. Δε θέλει πάνω από 4-5 μεταγραφές (πέρα απ αυτές που έχουν γίνει ήδη)Το ροστερ θελει σαρωτικες αλλαγες για να ειναι ανταγωνιστικο του χρονου και μην που πεις "α φεραμε Χ με την γαβριελα" γιατι ο ΠΑΣ Γιαννενα εφερε Χ εκτος και της εριξε τρια εντος
με 4-5 μεταγραφες χτυπας πρωταθλημα????Νταξ το γάμησες και ψόφησε. Δε θέλει πάνω από 4-5 μεταγραφές (πέρα απ αυτές που έχουν γίνει ήδη)
Νταξ το γάμησες και ψόφησε. [size=30pt]Δε θέλει πάνω από 4-5 μεταγραφές[/size] (πέρα απ αυτές που έχουν γίνει ήδη)
με 4-5 μεταγραφες χτυπας πρωταθλημα????
Τριηπειρωτικο χτυπαει
Ετσι για να συζητήσουμε,πόσες μεταγραφές θέλεις,από που και με τι ποσά/μπάτζετ;
Εχει κανενα νοημα οτι και να πω?
΄Όχι.Ούτε και οι δικές μου προτιμήσεις έχουν βαρύτητα.Είναι σίγουρο ότι ο Μελ. δεν θα πάρει αυτά που θέλουμε.΄Ετσι για κουβέντα να γίνεται ρώτησα.
Μωρέ και χιούμορ έχω, στο διαταύτα τσάκο
καλο τυπε εχεις χιουμορ