Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Επεσες απο τα συννεφα Hetfield?  :grin:
Όχι ρε. Είσαι σοβαρός; Θ έπεφτα από τα σύννεφά αν γινόταν κάτι. Αλλά όλα κουλ. Οι άλλοι φωτογραφίζονται κρατόντας στυλιάρια και πυρσούς (μάλλον τα θέλουν στο σύλλογο φιλάθλων για κοινοφελείς σκοπούς) και δε τρέχει κάστανο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
O 'XONΤΡΟΣ' ΠΡΙΝ 3-4 ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ..ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;ΧΕΣΜΑΝΤΕΝ;;ΜΕΙ ΝΤΕΙ ΤΣΙΡΛΙΠΙΠΙ;;    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣ....

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.431
Πόντοι
456
O 'XONΤΡΟΣ' ΠΡΙΝ 3-4 ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ..ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;ΧΕΣΜΑΝΤΕΝ;;ΜΕΙ ΝΤΕΙ ΤΣΙΡΛΙΠΙΠΙ;;     ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣ....

Να βγει να πει η ΛΕΡΑ τι?

Συνημμένα

• 10473806_523441064426357_5241458479195598880_n.jpg
    10473806_523441064426357_5241458479195598880_n.jpg
    44,1 KB · Εμφανίσεις: 15

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Να βγει να πει η ΛΕΡΑ τι?
καβλα μμου....μου ειχε λειψει το κωλοτρυπιδακι σου...
την τεταρτη σε θελω πλυμενο και ξυρισμενο....να σε γλεντησω οπως σε γλενταγα παλια γιουσουφακι μου....τα πασουμακια σου να μη ξεχασεις και τις ζαρτιερες.....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
την τεταρτη σε θελω πλυμενο και ξυρισμενο....να σε γλεντησω οπως σε γλενταγα παλια γιουσουφακι μου....τα πασουμακια σου να μη ξεχασεις και τις ζαρτιερες.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.431
Πόντοι
456

Εδω ειμαι εγω δε χανομαστε....Εγω να δεις πως περιμενα τη στιγμη που θα διδαχθεις το οθωμανικο δικαιο....

Συνημμένα

• 111111111.png
    111111111.png
    110,5 KB · Εμφανίσεις: 39

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εδω ειμαι εγω δε χανομαστε....Εγω να δεις πως περιμενα τη στιγμη που θα διδαχθεις το οθωμανικο δικαιο....
πω ρε πουστη μου τι κωλαθρες εβαλες  :headbang:
εκει μεσα να αμολησεις τον μπαρμπα χρηστιδη να φαει οσο αντεχει  :grin:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.431
Πόντοι
456

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
χωρις πλακα παντως οτι και να γινει με τον γαυρο χωρις σημαντικη μεταγραφικη ενισχυση το καλοκαιρι και πληρη ελεγχο της ΚΕΔ δεν παμε πουθενα του χρονου  :S

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ. Άνετη νίκη επί του Πανιωνίου που πλέον δύσκολα θα φύγει τον υποβιβασμό. Οι προοσθήκες που έγιναν στην ομάδα την έχουν ανεβάσει πολλά επίπεδα. Θεωρώ ότι έστω και τα κρυφά κοιτάμε τη 3η θέση (θεωρώ πως δύσκολα θα μπορέσει φέτος να χτυπησει το δίδυμο του ΟΣΦΠ και ΠΑΟ) και τους χρόνου Ευρωλίγκα. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ χωρίς τυμπανοκρυσίες και μαλακίες έκανε την ΑΕΚ της "μάχης για τη σωτηρία" σε ΑΕΚ "της μάχης για την Ευρολίγκ" και καλό θ είναι να το βλέπει και ο άλλος.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ. Άνετη νίκη επί του Πανιωνίου που πλέον δύσκολα θα φύγει τον υποβιβασμό. Οι προοσθήκες που έγιναν στην ομάδα την έχουν ανεβάσει πολλά επίπεδα. Θεωρώ ότι έστω και τα κρυφά κοιτάμε τη 3η θέση (θεωρώ πως δύσκολα θα μπορέσει φέτος να χτυπησει το δίδυμο του ΟΣΦΠ και ΠΑΟ) και τους χρόνου Ευρωλίγκα. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ χωρίς τυμπανοκρυσίες και μαλακίες έκανε την ΑΕΚ της "μάχης για τη σωτηρία" σε ΑΕΚ "της μάχης για την Ευρολίγκ" και καλό θ είναι να το βλέπει και ο άλλος.

Ο  ΑΛΛΟΣ.....?????  αχαχαχαχαχαα......ρε  μπαγασα  να εισαι καλα  μου εφτιαξες τη μερα.....

:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Αυτος ο αλλος αυτος ο αλλος ειναι ευεργετης μου μεγαλος  :2funny: :2funny: :2funny:

TLEVEND

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Εντάξει κάνε πλάκα με τον άλλο,αλλά λές και έχετε έτοιμες πολλές εναλλακτικές λύσεις...

Και δεν νομίζω να πιστεύετε ότι είναι το ίδιο εύκολο(και σε κόστος) να φτιάξεις μια ομάδα μπάσκετ και μια ομάδα ποδοσφαίρου.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Εντάξει κάνε πλάκα με τον άλλο,αλλά λές και έχετε έτοιμες πολλές εναλλακτικές λύσεις...

Και δεν νομίζω να πιστεύετε ότι είναι το ίδιο εύκολο(και σε κόστος) να φτιάξεις μια ομάδα μπάσκετ και μια ομάδα ποδοσφαίρου.

ο αλλος θα κριθει το καλοκαιρι...Αν γεμισει το ροστερ μπατιρομεταγραφες και παμε τσουκου τσουκου και κακομοιρικα να περιμενουμε να κοιμηθει ο θεος και να σκονταψει σε 200 παιχνιδια ο γαυρος για να κλεψουμε το πρωταθλημα τοτε θα πεσουνε λαχματζουν στο ΟΑΚΑ.....

TLEVEND

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
ο αλλος θα κριθει το καλοκαιρι...Αν γεμισει το ροστερ μπατιρομεταγραφες και παμε τσουκου τσουκου και κακομοιρικα να περιμενουμε να κοιμηθει ο θεος και να σκονταψει σε 200 παιχνιδια ο γαυρος για να κλεψουμε το πρωταθλημα τοτε θα πεσουνε λαχματζουν στο ΟΑΚΑ.....

Εντάξει και μετά θα έρθει ιππότης σε άσπρο άλογο;
Εναλλακτική υπάρχει;
Και οι βαζέλοι τα είχαν με τους Β και ξεσηκώθηκαν από τον κύριο "είμαστε πιο ισχυροί από τον Αμπράμοβιτς" και μετά τι έγινε;

Ο οπαδός πάντα θέλει και θέλει αλλά που και που καλά είναι να πατάει και στην γή.Ειδικά εμείς που τώρα μόλις περάσαμε από γ και β κατηγορία.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Εντάξει και μετά θα έρθει ιππότης σε άσπρο άλογο;
Εναλλακτική υπάρχει;
Και οι βαζέλοι τα είχαν με τους Β και ξεσηκώθηκαν από τον κύριο "είμαστε πιο ισχυροί από τον Αμπράμοβιτς" και μετά τι έγινε;

Ο οπαδός πάντα θέλει και θέλει αλλά που και που καλά είναι να πατάει και στην γή.Ειδικά εμείς που τώρα μόλις περάσαμε από γ και β κατηγορία.

Οταν εχουμε φαει την πικρα της Γ και της Β και στηριζουμε και πληρωνουμε και δεν εχουμε χρεη και ο Μελισσανιδης ειναι ασυγκριτο μεγεθος σε σχεση με τον Ντεμη ναι θελουμε....Αμα ειναι να ανεβω Α' εθνικη για να βλεπω οπως τα προηγουμενα 20 χρονια τον Γαυρο πρωταθλητη με 10 βαθμους και εμας να ζοριζομαστε να νικησουμε τον ΠΑΣ Γιαννινα η να κανουμε συμμαχιες με τον καθε μπατιροπροεδρο ας το κλεισουμε το μαγαζι να τελειωνουμε....

TLEVEND

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Το "δεν έχουμε χρέη" είναι μεγάλη κουβέντα.Είδαμε πρόσφατα πόσο γρήγορα φορτώνονται τα χρέη και μετά που καταλήγουμε(β-γ).Να κάνει μεγάλες μεταγραφές και να γίνει το ίδιο;
Γιατί νομίζεις ότι κανένας πρόεδρος/επενδυτής στην Ελλάδα θα βάλει σήμερα  άπειρα λεφτά δικά του;Πάνε αυτές οι εποχές με τους Μπάρλους,Γουλανδρήδες και δεν ξέρω ποιους άλλους...
Το να κλείσουμε το μαγαζί είναι άλλη ιστορία...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Το "δεν έχουμε χρέη" είναι μεγάλη κουβέντα.Είδαμε πρόσφατα πόσο γρήγορα φορτώνονται τα χρέη και μετά που καταλήγουμε(β-γ).Να κάνει μεγάλες μεταγραφές και να γίνει το ίδιο;
Γιατί νομίζεις ότι κανένας πρόεδρος/επενδυτής στην Ελλάδα θα βάλει σήμερα  άπειρα λεφτά δικά του;Πάνε αυτές οι εποχές με τους Μπάρλους,Γουλανδρήδες και δεν ξέρω ποιους άλλους...
Το να κλείσουμε το μαγαζί είναι άλλη ιστορία...

Οι μεγαλες εταιρειες(ΠΑΕ) κανουνε επενδυσεις(ακριβες μεταγραφες) για να επεκταθουνε(ευρωπαικες προκρισεις και τιτλοι) και να παρουνε τα λεφτα τους πισω, ναι υπαρχει πιθανοτητα οικονομικης ζημιας αλλα για αυτο  λεγεται επιχειρειν αλλιως θα ειμασταν η ΤΣΣΚΑ της σοβιετικης ενωσης...Αμα θελουνε σιγουρια οτι δεν θα πεσουν εξω να ανοιξουνε μπακαλικο με βιολογικα προιοντα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom