Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πάλι με πέναλτυ του Μάνταλου του παιχταρά νικήσατε

Τα μάθατε; το χρόνο 12 ομάδες στην Σούπερ Λίγκ,μία ομάδα από την football league θα ανέβει και είναι ο Ηρακλής
Mακαρι να γινουν 12 ομαδες και να βλεπουμε ωραιο πρωταθλημα.Και να ειναι ολες ανεξαρτητες οχι τα ρεζιλικια που βλεπουμε με τον Λεβαδειακο και γελανε και τα τσιμεντα.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Mακαρι να γινουν 12 ομαδες και να βλεπουμε ωραιο πρωταθλημα.Και να ειναι ολες ανεξαρτητες οχι τα ρεζιλικια που βλεπουμε με τον Λεβαδειακο και γελανε και τα τσιμεντα.

Να καταργηθει το καραγκιοζιλικι των πλεη οφ σε α και β....Η βαθμολογια θα μενει ως εχει στην α και στην β θα ανεβαινουν κατευθειαν οι πρωτοι των δυο ομιλων....

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Έτσι. Τα πλέϋ οφφ είναι μια άχρηστη ταλαιπωρία.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Έτσι. Τα πλέϋ οφφ είναι μια άχρηστη ταλαιπωρία.

Και αδικο για τις ομαδες που εχουνε σκιστει ολη την χρονια και παιζουνε ξανα μονο και μονο για να βγει ο Τουιτι τσαμπιονς λιγκ επειδη στην κανονικη περιοδο δεν μπορει....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Θα γίνει σαν της Σκωτίας τύπε θα παίζουν 3 φορές με κάθε ομάδα :rockon:

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Θα γίνει σαν της Σκωτίας τύπε θα παίζουν 3 φορές με κάθε ομάδα :rockon:
θα χωριστουνε σε ομιλους βορειος νοτιος και δυτικος και οι 2 πρωτοι του καθε ομιλου θα παιζουν μινι πρωταθλημα

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Οσο και να αυξομειωνουν τις ομαδες αμα δεν κανουνε λογιστικο ελεγχο σε καθε ΠΑΕ  και βαζουν να παιζει οποιος να ναι παλι τα ιδια θα γινονται....
Υ.Γ. Ο Χατεμ Μπεν Αρφα ειναι ελευθερος παλι ρεντμανφτο  :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καλημέρες. Να αρχίσουμε από τ απλά. Η ΑΕΚ χθες ήταν για 45 λεπτά χάλια και για τ υπόλοιπα 45 ανεκτή. Σωστές και οι 2 αποφάσεις του διαιτητή στις αποβολές. Όμως εδώ υπάρχει και τ αλλά. Ο διαιτητής έπαιξε με ΕΝΤΟΛΗ η ΑΕΚ να τελιώσει το παιχνίδι μ όσο το δυνατόν λιγότερους παίκτες. Από τη μία (ΑΕΚ) μοιράζει τις κάρτες σ ν είναι διαφημιστικά φυλλάδια και από την άλλη (Απόλλων) για να τη βγάλει θα πρέπει το λιγότερο να τρέξει αίμα. Ο Απόλλων έπαιζε ΚΑΘΑΡΟ ξύλο και θ έπρεπε ή να έχει τελιώσει το παιχνίδι με το πολύ 8 παίκτες δεν έχει ούτε μία αποβολή.
Λάθος που οι παίκτες της ΑΕΚ παρασύρθηκαν στο σκληρό παιχνίδι του Απόλλωνα και άφησαν τα νεύρα τους ελεύθερα. Εκεί πρέπει να κυριαρχεί ο εγκέφαλος.
Τα περι πέναλντι μούφα και λοιπά τ αφήνω στις παραπληγικές και στις τελιωμένες που 20 μηνες τώρα κλαίγονται και ουρλιάζουν σα τις χήρες στο κρεββάτι.

Τις καλημέρες μου

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
15 Πέναλτυ φέτος και όλα πέτσινα

ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ :birdman:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.431
Πόντοι
456
Αντε κ να τελειωσουμε με τα επισης απλα...Ας γαμησουνε το γαυρο και θα τους συγχωρησουμε  :kneel: :kneel: :kneel:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Μελισσανίδης: «Το γήπεδο θα ανήκει στην Ερασιτεχνική»

Ξεκάθαρος ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, όσον αφορά την ιδιοκτησία της «Αγιά Σοφιάς» -Αισιόδοξος για την άδεια

Ξεκάθαρος ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όσον αφορά την ιδιοκτησία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. «Ήρθα για να φτιάξω το γήπεδο. Δηλώνω πως το γήπεδο θα ανήκει στην Ερασιτεχνική. Θα βάλουμε προσωπικά μας χρήματα, μαζί με 5-6 ανθρώπους. Το γήπεδο δεν θα έχει ιδιοκτήτη. [size=20pt]Εχω βγει στη... ζητιανιά να κάνω το γήπεδο[/size] και υπάρχουν άνθρωποι μέσα στην ΑΕΚ που κοιτούν ακόμα τα... άρθρα. Το γήπεδο της Λάρισας ανήκει εκεί που ανήκει. Το γήπεδο του ΟΣΦΠ ανήκει εκεί που ανήκει κι εγώ σας δεσμεύομαι ότι θα ανήκει σε όλους μας. Από τη μέρα που αναλάβαμε το ερασιτεχνικό τμήμα η ερασιτεχνική παίρνει το ποσοστό κανονικά», τόνισε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ. Σε ερώτηση για τα κέρδη από το γήπεδο, απάντησε: «Ποια κέρδη; Πετάς μια ρουκέτα έτσι. Το γήπεδο δεν θα βγάζει τα έξοδα του». Στην συνέχεια του επισημάνθηκε από οπαδό ότι «Το θέμα είναι να πάρουμε την άδεια», με τον πρόεδρο της ΑΕΚ να σχολιάζει: «Ανοίγεις άλλο θέμα τώρα. Τώρα έγιναν οι εκλογές, θα την πάρουμε την άδεια».

:'( :'( :'(

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
«Εγώ δεν είμαι... Αδαμίδης, είμαι ο Μελισσανίδης και θα το φτιάξω το γήπεδο. Στη Φιλαδέλφεια το θέλετε, εκεί θα το φτιάξω».
:orchestra:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
«Εγώ δεν είμαι... Αδαμίδης, είμαι ο Μελισσανίδης και θα το φτιάξω το γήπεδο. Στη Φιλαδέλφεια το θέλετε, εκεί θα το φτιάξω».
:orchestra:

Στο Καραισκακη θα καθονται διπλα διπλα τα πιτσουνακια τυπε?  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom