Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
του χρονου θα σας γλεντησουμε παλι με 6αρα
σημερα παιζετε την κασετα "φερτε την ρεαλ να την σκισουμε" οκ
του χρονου θα σας γλεντησουμε παλι με 6αρα
την εχω γονατισει την ρεαλ εδω μεσα εγωσημερα παιζετε την κασετα "φερτε την ρεαλ να την σκισουμε" οκ
καλά ρε μαν αυτό το οφσάιντ τι το έδωσε στην Ξάνθη φοβήθηκε μην γίνει το 2-3 και κινδυνέψει ο βοθρυλος να χασει τους 3 βαθμούς; :Sτου χρονου θα σας γλεντησουμε παλι με 6αρα
την εχω γονατισει την ρεαλ εδω μεσα εγω
το εκλεισα το λινκ τυπε βαρεθηκα τι να δω αφου παλι περιπατο καναμε στα πηγαδια...καλά ρε μαν αυτό το οφσάιντ τι το έδωσε στην Ξάνθη φοβήθηκε μην γίνει το 2-3 και κινδυνέψει ο βοθρυλος να χασει τους 3 βαθμούς; :S
καλά ρε μαν αυτό το οφσάιντ τι το έδωσε στην Ξάνθη φοβήθηκε μην γίνει το 2-3 και κινδυνέψει ο βοθρυλος να χασει τους 3 βαθμούς; :S
ηταν που ηξερε καλα την ροζενμποργκ ο σολιντ οπως ελεγε τυπεΚαι μετα σε γονατισαν οι ξυλοκοποι την ιδια χρονια
και εσυ τα ιδια και χειροτερα θα λες του χρονουστα αρχιδια μας τι κανουνε....ετσι που τα κανανε τα μπαοκια να τα λουστουν....
ηταν που ηξερε καλα την ροζενμποργκ ο σολιντ οπως ελεγε τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.redsagainsthemachine.gr/sites/default/files/article_images/20140913/2005_b.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
μας εχει μεινει εκεινη η επικη εκπομπη του Τακη τυπε :headbang3: :headbang3: :headbang3:
εκτος εδρας παραλιγο να παρουμε το διπλο τυπε παρα το χιονι που ειχε το γηπεδο και ειχε βγει ο στρατος να το μαζεψει με τις σκουπεςμας εχει μεινει εκεινη η επικη εκπομπη του Τακη τυπε
και εσυ τα ιδια και χειροτερα θα λες του χρονου
γενικα τυπε ;)εγω η οπαδοι της ομαδας μου γενικα?
την εχω γονατισει την ρεαλ εδω μεσα εγω
Αχ και να πέσει η ΑΕΚάρα με τον gay-ro στο κύπελλο φέτος! Θα ρίξουμε τρελό γέλιο με το ερυθρόλευκο καρναβάλι!!!
Forza Aekara oe oe!!!
Και ο μιλιαζες του οφη παντως μια χαρα ειναι...
θέλουμε σεντερφοραρα τέλος.Για τον Αλμέιδα έχω τις επιφυλαξεις μου.Εγώ το λοιπόν θα πάω κόντρα και θα πω ότι δε χρειαζεται να πάρουμε φορ για φέτος. Αν κλείσουν από τώρα για το καλοκαίρι καλώς, αλλά να δώσουμε 800χιλιάρικα σε μερικούς παίκτες απλά για να λέμε ότι κάναμε μεταγραφή δε χρειάζεται. Ο Μπρε μια χαρά φορ είναι για τη Β εθνική (έκανε πλάκα χθες). Επίσης ακόμα και αν δε μπορεί να παίξει αυτός μια χαρά μπορεί να παίξει ο Αραβίδης (εφ όσον ο Μπαρμπόσα γυρίσει). Οπότε φορ για να λέμε ότι φέραμε φορ καλύτερα όχι ειδικά με συμβόλαια της τάξης των 800χιλιάρικων