antigregory
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αμα κανετε γηπεδο εγω θα γινω τραβεστι
Ρε πουσταρά, σου είπε ο λόχας σου ότι θέλει να γίνεις τραβέλι και ψάχνεις να δικαιολογηθείς. Αφού το ξέρουμε ρε ότι η κωλάθρα σου έχει γίνει σωλήνα υδροροής, άντε εγχειρήσου να τελιώνουμε. Βγάλε τη γυναίκα που κρύβεις μέσα σου έξω επιτέλουςαμα κανετε γηπεδο εγω θα γινω τραβεστι
Για πες μου το λοιπόν στον Πειραιά με τι κριτήρια ψήφισαν ας πούμε Φασούλα;Όλο ο κόσμος ψηφίζει για μια νέα αρχή μια ελπίδα για τη χώρα και έσεις βάζετε κριτίριο ένα γηπεδάκι ε αυτό όντως μόνο η αεκουλα μπορεί.
ολοι βαζουν λεφτα εκτος απο τον Μελισσανιδη τυπε και ομως ο ανθρωπος παρουσιαζεται ως μεσιας
Ενω οι προηγουμενοι των τελευταιων 15 χρονων που βαλανε...
Κάποιοι έβαλαν λεφτά άσχετα πώς χρησιμοποιήθηκαν.
Η Enic έβαλε λεφτά άλλο αν έπεσε σε λαμόγια.
Η ομάδα του Ντέμη έβαλε λεφτά στην αρχή τουλάχιστον.Ο Παππάς επίσης μόνος του
ο Παππας δεν ασχοληθηκε σοβαρα αλλιως θα ειχε τον συλλογο τσελσι...
Απο εκει και περα προφανως σπαταληθηκαν λεφτα σε απειρα σαπακια δειγμα της διαχρονικης ανικανοτητας της ΠΑΕ στην διαχειριση....
Ισως δεν ασχολήθηκε σοβαρά γιατί και το περιβάλλον(οπαδοί ουραγκοτάγκοι και λίγα λέω)δεν ήταν σοβαρό.
Το ίδιο και ο Φιλίππου στο μπάσκετ που στην αρχή έριξε λεφτά(παίκτες,προπονητές κτλ).
Με τα ίδια κριτίρια που ψηφίζουν μοντέλες ηθοποιούς κλπ,εν ολίγης όλη η Ελλάδα ψηφίζει με μαλακισμένα κριτίρια.Για πες μου το λοιπόν στον Πειραιά με τι κριτήρια ψήφισαν ας πούμε Φασούλα;
Μετα τον Μπαρλο ολες οι διοικησεις ηταν κλαφτα....
Με τα ίδια κριτίρια που ψηφίζουν μοντέλες ηθοποιούς κλπ,εν ολίγης όλη η Ελλάδα ψηφίζει με μαλακισμένα κριτίρια.
Αλλα δεν ψήφισαν φασούλα η Μώραλη επειδή αποσκοπούν σε κάτι καλό για τον Ολυμπιακό,απλά επειδή είναι δημόσια πρόσωπα και πολλή σαφώς ψήφισαν οπαδικά και αυτός είναι ένας λόγος που πάει η χώρα καταδιαόλου γιατί ψηφίζουμε άτομα που δεν προσφέρουν τίποτα.
Μέχρι να έρθει η Μαρία Κάλας μαζί με τον Τζον ρούφα ψωλές και μη μιλάς όταν είσαι μπουκωμένηκαλησπερα πουτανες της προσφυγιας
τα ψωμια σας ειναι λιγα πλεον
ερχεται ο John kalas
Aφου δεν είναι έτσι πες μου τι αποκόμισαν απο την δημαρχεία Φασούλα?
Έτσι είναι αφού έτσι θέλεις να πιστεύεις.
Προσπαθεί να σε δώσει να καταλάβεις οτι η πλειοψηφία των γαυρων είναι για τον Πούτσο,πράγμα αποδεδειγμενο,αλλά αδυνατεις να το καταλάβεις ρε.Aφου δεν είναι έτσι πες μου τι αποκόμισαν απο την δημαρχεία Φασούλα?
Και τι θα αποκομίσουν απο την δημαρχεία Μώραλη?
Προσπαθεί να σε δώσει να καταλάβεις οτι η πλειοψηφία των γαυρων είναι για τον Πούτσο,πράγμα αποδεδειγμενο,αλλά αδυνατεις να το καταλάβεις ρε.
Ενώ έσεις άλλη κλάση.Προσπαθεί να σε δώσει να καταλάβεις οτι η πλειοψηφία των γαυρων είναι για τον Πούτσο,πράγμα αποδεδειγμενο,αλλά αδυνατεις να το καταλάβεις ρε.
κανανε μεταγραφαρα στο βολευ παντως
http://[URL unfurl="true"]www.imagebam.com/image/b1400e381886484[/img[/URL]]
[/quote]Μας την έκανε ο Μώραλης με λεφτά του Δήμου. :2funny: