ρε μαλακα ινιδανε αφου ξερεις οτι δεν μασαω...ειμαι απο αλλο ανεκδοτο ...δεν παιρνω μπαριχα ουτε απο τον στοχρι τον ιδιο...δεν εχω και δεν θα μασησω ποτε και απο κανεναν...
ποτε δεν ειπα οτι εχει υποχρεωση να βοηθησει ο τιγρακος σου...οπως σαφως δεν εχει ο μαρινακης για τα ερασιτεχνικα τα δικα μου...
δεν ξερω εσυ αν αντιλαμβανεσαι πραγματικοτητες...αν ναι καλο για σενα...
εγω απευθυνομαι στις κωλοτρυπες που συγκρινουν χοντρο με τιγρακο....σε αγαπη για ομαδες ...
αλλο χοντρος και αλλο τιγρακος συφεροντολογος και εβραιος που δεν εχει σκοπο να μεγαλωσει καμμια αεκ...δεν ποναει καμμια αεκ...
θα μπορουσε να σωσει και δεν κανει...βολευ και χαντμπολ...
θα μπορουσε να αναλαβεο πριν γινεις πουτανα καβαλα σε τρακτερ και παρεις σβαρνα τα χωραφια...
ομως δεν το εκανε...σε αφησε καβαλα στα τρακτερ να σε κανω ρομπα και να γελαω με την παρτη σου...σε αφησε να σε γραψει η σκληρη και αμειλικτη ιστορια...
το ομορφα φκιασιδωμενα μουτρακι σου τσαλακωθηκε ινδιανε...απο τον βουρκο της γ και β εθνικης...
η ιστορια εγραψε και δεν ξεγραφει...
σε αφησε το ''αντιπαλο δεος'' του μαρινακη να χανεις αο τραχανοπλαγιες και διασταυρωσεις θυελλας ραφηνας/...ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΟΤΕ ...ΑΚΟΥΣ;;;
ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ
και αυτες ειναι οι διαφορες μας...
αν εσυ κοζαρεις καλως,μαγκια για σενα...
για τις κωλοτρουπες που σερνονται σα χασαποσκυλα να μας πεισουν οτι πρεπει να τρεμουμε την ελευση αυτουνου που σε αφησε να διασυρεσαι τα γραφω...
το πιασες ;