Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
κακο ειναι φιλε γιατι δε παιζει με τα χρωματα της χωρας τ και το κανει για να προκαλεσει καθαρα
ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΣΟΒΑΡΑ; Δηλαδή όταν κέρδιζε η ΑΕΚ το κύπελλο και έβλεπες Βραζιλιάνικες και Αργεντίνικες σημαίες που κρατούσαν παίκτες της ΑΕΚ ήταν για να προκαλέσουν; Εσύ δηλαδή ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ το ενδεχόμενο ν τ έκανα ως συμπαράσταση στους παίκτες της Εθνικής Αλβανίας που τράβηξαν έναν Γολγοθά από τη συνοριακή αστυνομία της Σερβίας η οποία έψαχνε ΣΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ τους για το χειριστήριο του ντροουν; Και να προκαλέσει ΠΟΙΟΥΣ; Τους Ιταλους; Ή τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ του ΟΣΦΠ; Σε λίγο θα μου πεις ότι θα πρέπει να τιμωρήθει και ν απελαθεί από τη χώρα (όπως γράφει και η Πράσινη)
Καταρχας ο Κασάμι (ΠΑΙΚΤΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ) έφυγε από τα Σκόπια όταν θα πρέπει ν ήταν 2-3 ετών, ΑΡΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ έχει παίξει με την Εθνική Ελβετίας και είναι ΕΛΒΕΤΟΣ πολίτης.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ηταν απαντηση στην σερβικη σημαια της θυρας 7.
Απορω πως δεν τον εχει καλεσει ακομα ο εισαγγελεας και πως δεν εχει συνδεθει αυτη του η ενεργεια με την προκληση των αλβανων στο βελιγραδι!
Αυτα ειναι σοβαρα πραγματα,δεν παιζουν ετσι για να γελανε!
Χαχχαχαχαχαχαχαχα. Νταξ τώρα τρολλάρεις τρελλά. Εγώ λέω ν εκδόσει ένταλμα σύλληψης η Ιντερπολ και να τον κυνηγίσει και η ΣΙΑ.
Αντί να λέμε "πάλι καλά που παίζουν παίκτες σαν τον Κασάμι στο κατακαημένο Ελληνικό πρωτάθλημα" και σαν ΑΕΚτζήδες να λέμε ¨"πρόερδρε φέρε παίκτες στην ΑΕΚ σαν τον Κασάμι" καθόμαστε και το παίζουμε πολιτικοί γεοστρατηγικοί αναλυτές  :headbang: :headbang:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΣΟΒΑΡΑ; Δηλαδή όταν κέρδιζε η ΑΕΚ το κύπελλο και έβλεπες Βραζιλιάνικες και Αργεντίνικες σημαίες που κρατούσαν παίκτες της ΑΕΚ ήταν για να προκαλέσουν; Εσύ δηλαδή ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ το ενδεχόμενο ν τ έκανα ως συμπαράσταση στους παίκτες της Εθνικής Αλβανίας που τράβηξαν έναν Γολγοθά από τη συνοριακή αστυνομία της Σερβίας η οποία έψαχνε ΣΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ τους για το χειριστήριο του ντροουν; Και να προκαλέσει ΠΟΙΟΥΣ; Τους Ιταλους; Ή τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ του ΟΣΦΠ; Σε λίγο θα μου πεις ότι θα πρέπει να τιμωρήθει και ν απελαθεί από τη χώρα (όπως γράφει και η Πράσινη)
Καταρχας ο Κασάμι (ΠΑΙΚΤΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ) έφυγε από τα Σκόπια όταν θα πρέπει ν ήταν 2-3 ετών, ΑΡΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ έχει παίξει με την Εθνική Ελβετίας και είναι ΕΛΒΕΤΟΣ πολίτης.
γκρεγορυ εγω το χαρηκα φιλε και γενικα χαιρομαι οταν σηκωνονται στα γηπεδα συμβολα και σημαιες χωρων μεσα στο γηπεδο μακαρι οι οπαδοι του ολυμπιακου να σηκωσουν αλβανικες σημαιες αυτο θα δειξει ποσο δημοκρατικη χωρα ειμαστε και οτι δεν εχουμε προβλημα με χρωματα ιδεες και αντιληψεις το ιδιο ειχα πει και για τον κατιδη που ολοι ετρεξαν να τον σταυρωσουν , περα οτι δεν ειμαι αυτης της αντιληψης ειναι κατι που πιστευε ο ιδιος και καλα εκανε, μπραβο λοιπον στον εθνικιστη αλβανο κασαμι

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Εννοείς θρησκευτικό σύμβολο; Τότε θα πρέπει ν αλλάξει και σύμβολο, αφού ο δικέφαλος είναι το σύμβολο της ορθοδοξίας  :think: :think:
Που νίκησες τη Γιούβε; Όχι. Έχω κερδίσει και εγώ Μίλαν, έχω κάνει ανατροπή μέσα στο Μπερναμπέου από 0-2 σε 2-2 τη Ρεάλ και εντός την είχα κάνει να φτύσει αίμα για να πάρει ισοπαλία. Προσωπικά και την έχω καταγράψει τη "ζήλια" μου, "ζηλευω" που έχεις 2 ΠΑΙΚΤΟΥΡΕΣ. Κασάμι και Ρομπέρτο.
ρε μαλακα ....η μουνα σαφης...ΤΩΡΑ λεω ζηλευεις;;
τα εχεις κανει ολα αυτα...τωρα μιλας για τις φανελλες την ωρα που εγω χυνω ΟΛΗ την ευρωπη...
ξαναρωταω λοιπον...ζηλευεις;
και το οχι σαν απαντηση δεκτο...αλλα μιλαμε για τωρα....

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
γκουχου γκουχου...
παλληκαρια καλημερα...κατ'αρχας συγνωμη που διακοπτω την ωραια και επικοδομητικη κουβεντα σας για τις φανελλες της εκ της β 'εθνικης (αρτι προαχθεισας απο την Γ ' και μπραβο σας  :grin:  ) αλλα με τρωει να κανω μια ερωτηση...
βεβαια ξερω...τα τετριμμενα...'' η αεκ ειναι ιδεα'' αναδρομες σε κειμενα του γεωργιου τσακιρη κλπ κλπ....
αλλα ξαναειπα γαμωτο με τρωει...
εσεις ασχολεισται με φανελλες...αν ριξετε μια ματια διπλα εχω κερδισει γιουβε μετα την ''υποταγη'' της αθλετικο καιετοιμαζομαι να χυσω πελατη κατακαβλωμενος....
πεστε την αληθεια (στον εαυτο σας δεν χρειαζεται να την καταθεσετε εδω)
ζηλευετε λιγουλακι; αληθεια τωρα...οσο παταει η γατα... ματαξυ μας παντα δεν θα το πω πουθενα ,...ορκιζομαι  :grin:  :grin:

μήπως βλέπαμε άλλο παιχνίδι λέω εγώ....το πρώτο ημίχρονο σούπα και από τους δύο και το δεύτερο ενα μόνιμο σφυροκόπημα της Γιούβε που σταματούσε ο Ρομπέρτο...έτσι και εμείς είχαμε κερδίσει την Μίλαν με ένα στημένο του Σεζαρ αλλά χαίρι δεν είδαμε...πάρτε Χ στο Τορίνο και μετά πανηγυρίστε όσο θέλετε...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ρε μαλακα ....η μουνα σαφης...ΤΩΡΑ λεω ζηλευεις;;
τα εχεις κανει ολα αυτα...τωρα μιλας για τις φανελλες την ωρα που εγω χυνω ΟΛΗ την ευρωπη...
ξαναρωταω λοιπον...ζηλευεις;
και το οχι σαν απαντηση δεκτο...αλλα μιλαμε για τωρα....
Η απάντηση μου νομίζω πως ήταν σαφής. Για να ζηλέψω θα πρέπει να είναι κάτι που δεν έχω ζήσει. Οπότε όχι δε ζηλέυω που νίκησες Ατλέτικο και Γιούβε. Πέρσι πχ "ζήλευα" που πήγες στους 16 (ξαναλέω κάτι που έχω ζήσει για να μη πεταχτεί κανένας και γράψει "η ΑΕΚ το 77 πήγε στα ημιτελικά" γιατί ήμουν κάτι μηνών ΟΠΟΤΕ ΔΕ Τ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ). Σου είπα τι "ζηλεύω"

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Χαχχαχαχαχαχαχαχα. Νταξ τώρα τρολλάρεις τρελλά. Εγώ λέω ν εκδόσει ένταλμα σύλληψης η Ιντερπολ και να τον κυνηγίσει και η ΣΙΑ.
Αντί να λέμε "πάλι καλά που παίζουν παίκτες σαν τον Κασάμι στο κατακαημένο Ελληνικό πρωτάθλημα" και σαν ΑΕΚτζήδες να λέμε ¨"πρόερδρε φέρε παίκτες στην ΑΕΚ σαν τον Κασάμι" καθόμαστε και το παίζουμε πολιτικοί γεοστρατηγικοί αναλυτές  :headbang: :headbang:
ρε φιλε η ιδια η ουεφα απαγορευει το να περνας πολιτικα μηνυματα μεσω του ποδοφαιρου.
αυτο με τον εισαγγελεα ειναι τοσο τρολια,οσο η συλληψη του αδελφου του αλβανου πρωθυπουργου στην σερβια.
Δεν μιλαμε για μπαλα τωρα.Μιλαμε για πολιτικη.και πρεπει να μενει εκτος του ποδοσφαιρου

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ρε φιλε η ιδια η ουεφα απαγορευει το να περνας πολιτικα μηνυματα μεσω του ποδοφαιρου.
αυτο με τον εισαγγελεα ειναι τοσο τρολια,οσο η συλληψη του αδελφου του αλβανου πρωθυπουργου στην σερβια.
Δεν μιλαμε για μπαλα τωρα.Μιλαμε για πολιτικη.και πρεπει να μενει εκτος του ποδοσφαιρου
Μάλιστα. Και δε μου λες η ΟΥΕΦΑ τιμώρησε την Εθνική Αλβανίας για το ότι έγινε στο Βελιγράδι;
Και λες να μείνει η πολιτική εκτός ποδοσφαίρου ΟΤΑΝ Η ΙΔΙΑ η ΟΥΕΦΑ (και η ΦΙΦΑ) αναθέτει διοργανώσεις ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΗ ΣΕ ΠΟΛΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. Ν είμαστε σοβαροί. Στο μοντέρνο ποδόσφαιρο η πολιτική ακολουθεί και πολλές φορές ΟΡΙΖΕΙ τους κανόνες

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Μάλιστα. Και δε μου λες η ΟΥΕΦΑ τιμώρησε την Εθνική Αλβανίας για το ότι έγινε στο Βελιγράδι;
Και λες να μείνει η πολιτική εκτός ποδοσφαίρου ΟΤΑΝ Η ΙΔΙΑ η ΟΥΕΦΑ (και η ΦΙΦΑ) αναθέτει διοργανώσεις ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΗ ΣΕ ΠΟΛΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. Ν είμαστε σοβαροί. Στο μοντέρνο ποδόσφαιρο η πολιτική ακολουθεί και πολλές φορές ΟΡΙΖΕΙ τους κανόνες
αδελφε συμφωνω, γιατι ομως τιμωρησε τον αποελ επειδη σηκωσαν ελληνικη σημαια με την κυπρο μεσα?
δηλαδη οι αλβανοι να μενουν ατιμωρητοι που προκαλουν με Μεγαλες Αλβανιες κλπ φασιστικες παπαριες αλλα οι κυπριοι που τους κατεχουν την μιση πατριδα,δεν εχουν δικαιωμα να σηκωσουν την σημαια τους?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
αδελφε συμφωνω, γιατι ομως τιμωρησε τον αποελ επειδη σηκωσαν ελληνικη σημαια με την κυπρο μεσα?
δηλαδη οι αλβανοι να μενουν ατιμωρητοι που προκαλουν με Μεγαλες Αλβανιες κλπ φασιστικες παπαριες αλλα οι κυπριοι που τους κατεχουν την μιση πατριδα,δεν εχουν δικαιωμα να σηκωσουν την σημαια τους?
Έγραψα πουθενά ότι καλά έκανε και τιμώρησε η ΟΥΕΦΑ τον ΑΠΟΕΛ.
Αλλά σ αυτή τη περίπτωση δε θα μπορούσε να τιμώρηθεί ο ΟΣΦΠ ΑΛΛΑ ο παίκτης που είναι ΕΛΒΕΤΟΣ και ΠΑΙΖΕΙ με την Εθνική Ελβετίας. Που εδρεύει η ΟΥΕΦΑ;

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
Έγραψα πουθενά ότι καλά έκανε και τιμώρησε η ΟΥΕΦΑ τον ΑΠΟΕΛ.
Αλλά σ αυτή τη περίπτωση δε θα μπορούσε να τιμώρηθεί ο ΟΣΦΠ ΑΛΛΑ ο παίκτης που είναι ΕΛΒΕΤΟΣ και ΠΑΙΖΕΙ με την Εθνική Ελβετίας. Που εδρεύει η ΟΥΕΦΑ;
εχει στρουγκα η ελβετια?  

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε τύπε το έγραψα. Γεννήθηκε στα Σκόπια αλλά όταν ήταν 2-3 ετών την έκαναν οι γονείς του για Ελβετία. Παίζει με την Εθνική Ελβετίας και είναι κάτοικος Ελβετίας. Έχει τόση σχέση με την Αλβανία όσο είχε και ένας συγχορεμένος θείος μου με την Ελλάδα όταν έφυγε απ τη χώρα για την Αυστραλία όταν ήταν 5 ετών. Τι να κάνουμε τώρα;

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Ρε τύπε το έγραψα. Γεννήθηκε στα Σκόπια αλλά όταν ήταν 2-3 ετών την έκαναν οι γονείς του για Ελβετία. Παίζει με την Εθνική Ελβετίας και είναι κάτοικος Ελβετίας. Έχει τόση σχέση με την Αλβανία όσο είχε και ένας συγχορεμένος θείος μου με την Ελλάδα όταν έφυγε απ τη χώρα για την Αυστραλία όταν ήταν 5 ετών. Τι να κάνουμε τώρα;

Πολλά σχόλια έχουν γίνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα στη σελίδα του Παϊτίμ Κασάμι στο Facebook για την καταγωγή του, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του μέσου του Θρύλου. Ο διεθνής άσος έγραψε τα ακόλουθα:

"Είμαι από πατριωτική οικογένεια. Έχω αλβανικό αίμα. Γεννήθηκα Αλβανός και θα πεθάνω ως Αλβανός" ήταν χαρακτηριστικά τα γραφόμενα του 22χρονου άσου ο οποίος ανήκει πλέον στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

- See more at:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
και που ξερεις εσυ τα πιστευω του ?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
γκουχου γκουχου...
παλληκαρια καλημερα...κατ'αρχας συγνωμη που διακοπτω την ωραια και επικοδομητικη κουβεντα σας για τις φανελλες της εκ της β 'εθνικης (αρτι προαχθεισας απο την Γ ' και μπραβο σας  :grin:  ) αλλα με τρωει να κανω μια ερωτηση...
βεβαια ξερω...τα τετριμμενα...'' η αεκ ειναι ιδεα'' αναδρομες σε κειμενα του γεωργιου τσακιρη κλπ κλπ....
εσεις ασχολεισται με φανελλες...αν ριξετε μια ματια διπλα εχω κερδισει γιουβε μετα την ''υποταγη'' της αθλετικο καιετοιμαζομαι να χυσω πελατη κατακαβλωμενος....
ζηλευετε λιγουλακι; αληθεια τωρα...οσο παταει η γατα... ματαξυ μας παντα δεν θα το πω πουθενα ,...ορκιζομαι  :grin:  :grin:
Δεν προκειται να ζηλεψουμε ποτε τον ολυμπιακο σαν ΑΕΚ χριστιδη οχι μια τυχερη νικη να κανει αλλα το Τσαμπιονς Λιγκ να κατακτησει.
Σαν ιδεα και σαν ιδανικο ο ολυμπιακος θα ειναι παντα μια τριχα απο τα αρχιδια μας,οχι γ εθνικη να πεσουμε αλλα τοπικο.
Και αυτη ειναι πραγματικοτητα οσο και αυτο να σε ποναει.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.483
Πόντοι
456
γκουχου γκουχου...
παλληκαρια καλημερα...κατ'αρχας συγνωμη που διακοπτω την ωραια και επικοδομητικη κουβεντα σας για τις φανελλες της εκ της β 'εθνικης (αρτι προαχθεισας απο την Γ ' και μπραβο σας  :grin:  ) αλλα με τρωει να κανω μια ερωτηση...
ζηλευετε λιγουλακι; αληθεια τωρα...οσο παταει η γατα... ματαξυ μας παντα δεν θα το πω πουθενα ,...ορκιζομαι  :grin:  :grin:

γκουχου γκουχου...

Εγω προσωπικα θα το παραδεχτω οτι ζηλευω.Απο την αλλη ομως οι καιροι με εμαθαν να εχω υπομονη.Δεν εμεινε πολυ ακομη 6-7 μηνες και μετα θα γινουν ολα οπως πρεπει..Θα το ζησεις παλι..

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
4
Πόντοι
16
εσυ τι μιλας ρε που μικρο σε πηδουσαν οι αλβανοι και εσκουζες

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εσυ τι μιλας ρε που μικρο σε πηδουσαν οι αλβανοι και εσκουζες
Ρε πουστροσκώληκα τράβα και ασχολήσου με τ αν φεύγει η δε φεύγει ο μαλάκας από την ομάδα σου και μην ασχολείσαι. Σκουλίκι είσαι και είμαι αετος. Τι να πει ένα σκουλίκι που σέρνεται στο χώμα σ έναν αετό που κυριαρχεί στους αιθέρες;

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Ρε πουστροσκώληκα τράβα και ασχολήσου με τ αν φεύγει η δε φεύγει ο μαλάκας από την ομάδα σου και μην ασχολείσαι. Σκουλίκι είσαι και είμαι αετος. Τι να πει ένα σκουλίκι που σέρνεται στο χώμα σ έναν αετό που κυριαρχεί στους αιθέρες;
βουλωνε μωρη αδελφαρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom