Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Άσχετο αλλά είμαι ο μόνος που του αρέσουν πιο πολύ οι εμφανίσεις των ακαδημιών ποδοσφαίρου σάλας της ονόδας απ αυτές του ποδοσφαίρου;  :think: :think:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Άσχετο αλλά είμαι ο μόνος που του αρέσουν πιο πολύ οι εμφανίσεις των ακαδημιών ποδοσφαίρου σάλας της ονόδας απ αυτές του ποδοσφαίρου;  :think: :think:

Απλά είσαι ο μόνος που τις έχει δει! :grin:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
Άσχετο αλλά είμαι ο μόνος που του αρέσουν πιο πολύ οι εμφανίσεις των ακαδημιών ποδοσφαίρου σάλας της ονόδας απ αυτές του ποδοσφαίρου;  :think: :think:
του ποδοσφαιρου σαλας ειναι φανταστικες αλλα ειπαμε οτι τετοια μπλουζα στο ποδοσφαιρο δε μπορει να φτιαξει λογω ουεφα, εμενα βασικα μου τη σπαει γιατι μου θυμιζει αρη

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
του ποδοσφαιρου σαλας ειναι φανταστικες αλλα ειπαμε οτι τετοια μπλουζα στο ποδοσφαιρο δε μπορει να φτιαξει λογω ουεφα, εμενα βασικα μου τη σπαει γιατι μου θυμιζει αρη
:huh: :think: :think: :think: :think: :think:

Σόρρυ αλλα δε ξέρω τους κανονισμούς του ΟΥΕΦΑ.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Όντως πιο ωραίες μοιάζουν, να δούμε και το μπροστά όμως :sunglasses:
Μπροστά ΛΟΓΙΚΑ θα έχει τ ίδιο μοτίβο στα χρώματα, τον δικέφαλο, τη διαφήμιση κτλπ. Δηλαδή τη περιμένεις ν έχει; Βυζιά και κώλους;  :2funny: :2funny:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Μπροστά ΛΟΓΙΚΑ θα έχει τ ίδιο μοτίβο στα χρώματα, τον δικέφαλο, τη διαφήμιση κτλπ. Δηλαδή τη περιμένεις ν έχει; Βυζιά και κώλους;  :2funny: :2funny:

Μπορεί και να είσαι σκέτο μαύρο η σκέτο κίτρινο ρε παπαρίδη :-*

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
γκουχου γκουχου...
παλληκαρια καλημερα...κατ'αρχας συγνωμη που διακοπτω την ωραια και επικοδομητικη κουβεντα σας για τις φανελλες της εκ της β 'εθνικης (αρτι προαχθεισας απο την Γ ' και μπραβο σας  :grin:  ) αλλα με τρωει να κανω μια ερωτηση...
βεβαια ξερω...τα τετριμμενα...'' η αεκ ειναι ιδεα'' αναδρομες σε κειμενα του γεωργιου τσακιρη κλπ κλπ....
αλλα ξαναειπα γαμωτο με τρωει...
εσεις ασχολεισται με φανελλες...αν ριξετε μια ματια διπλα εχω κερδισει γιουβε μετα την ''υποταγη'' της αθλετικο καιετοιμαζομαι να χυσω πελατη κατακαβλωμενος....
πεστε την αληθεια (στον εαυτο σας δεν χρειαζεται να την καταθεσετε εδω)
ζηλευετε λιγουλακι; αληθεια τωρα...οσο παταει η γατα... ματαξυ μας παντα δεν θα το πω πουθενα ,...ορκιζομαι  :grin:  :grin:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
γκουχου γκουχου...
παλληκαρια καλημερα...κατ'αρχας συγνωμη που διακοπτω την ωραια και επικοδομητικη κουβεντα σας για τις φανελλες της εκ της β 'εθνικης (αρτι προαχθεισας απο την Γ ' και μπραβο σας  :grin:  ) αλλα με τρωει να κανω μια ερωτηση...
βεβαια ξερω...τα τετριμμενα...'' η αεκ ειναι ιδεα'' αναδρομες σε κειμενα του γεωργιου τσακιρη κλπ κλπ....
εσεις ασχολεισται με φανελλες...αν ριξετε μια ματια διπλα εχω κερδισει γιουβε μετα την ''υποταγη'' της αθλετικο καιετοιμαζομαι να χυσω πελατη κατακαβλωμενος....
ζηλευετε λιγουλακι; αληθεια τωρα...οσο παταει η γατα... ματαξυ μας παντα δεν θα το πω πουθενα ,...ορκιζομαι  :grin:  :grin:

Εγώ να σου πω ειλικρινά έπαψα να ασχολούμαι με την Α.Ε.Κ από την στιγμή που μπήκε ο Τίγρης, αυτά που κορόιδευα και "πολεμούσα" με το φτωχό μου το μυαλό χρόνια βλέπω να τα κάνει και να θέλει να τα κάνει και η ομάδα μου.
Όσο το θέμα της ζήλιας...και στο παρελθόν έχεις κάνει μεγάλες νίκες αλλά έμεινες στάσιμος προχώρα άλλη μια φάση φτάσε στους 8 και το ξανασυζητάμε σε νέα βάση!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
δε μπορει να εχει συμβολα στη φανελα αμα θυμασαι και παλαιοτερα ειχαμε αλλα το απαγορευσανε
Εννοείς θρησκευτικό σύμβολο; Τότε θα πρέπει ν αλλάξει και σύμβολο, αφού ο δικέφαλος είναι το σύμβολο της ορθοδοξίας  :think: :think:

γκουχου γκουχου...
παλληκαρια καλημερα...κατ'αρχας συγνωμη που διακοπτω την ωραια και επικοδομητικη κουβεντα σας για τις φανελλες της εκ της β 'εθνικης (αρτι προαχθεισας απο την Γ ' και μπραβο σας  :grin:  ) αλλα με τρωει να κανω μια ερωτηση...
ζηλευετε λιγουλακι; αληθεια τωρα...οσο παταει η γατα... ματαξυ μας παντα δεν θα το πω πουθενα ,...ορκιζομαι  :grin:  :grin:
Που νίκησες τη Γιούβε; Όχι. Έχω κερδίσει και εγώ Μίλαν, έχω κάνει ανατροπή μέσα στο Μπερναμπέου από 0-2 σε 2-2 τη Ρεάλ και εντός την είχα κάνει να φτύσει αίμα για να πάρει ισοπαλία. Προσωπικά και την έχω καταγράψει τη "ζήλια" μου, "ζηλευω" που έχεις 2 ΠΑΙΚΤΟΥΡΕΣ. Κασάμι και Ρομπέρτο.

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
Ψιλά γράμματα... είδατε που τίποτα δεν είναι τυχαίο...

Συνημμένα

• wpid-20141023110950.jpg
    wpid-20141023110950.jpg
    89,8 KB · Εμφανίσεις: 33

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ψιλά γράμματα... είδατε που τίποτα δεν είναι τυχαίο...
Πες μου ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ; Γιατί ΑΝ πεις και εσύ πανυγύρισε το γκολ κάνοντας τον αετό της Αλβαανίας θα σε ρωτήσω ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ;

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
Πες μου ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ; Γιατί ΑΝ πεις και εσύ πανυγύρισε το γκολ κάνοντας τον αετό της Αλβαανίας θα σε ρωτήσω ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ;
κακο ειναι φιλε γιατι δε παιζει με τα χρωματα της χωρας τ και το κανει για να προκαλεσει καθαρα

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Ηταν απαντηση στην σερβικη σημαια της θυρας 7.
Απορω πως δεν τον εχει καλεσει ακομα ο εισαγγελεας και πως δεν εχει συνδεθει αυτη του η ενεργεια με την προκληση των αλβανων στο βελιγραδι!
Αυτα ειναι σοβαρα πραγματα,δεν παιζουν ετσι για να γελανε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom