Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Αεκτζής είσαι ρε τύπε; :S
δεν μου φαινοτανε?
Επειδη κοροιδευω τον τιγρη? Ειναι γιατι τον σιχαινομαι
Αεκτζής είσαι ρε τύπε; :S
Μαλάκα οι παίκτες του Ρεθύμνου το καλάθι το έβλεπαν σα βαρέλι; 13 τρίποντα έβαλαν!! 40 από τους πόντους τους ήταν από 3ποντα :oσυγχαρητηρια στην ομαδα του μπασκετ και ποιο πολλα ακομα στο εκπληκτικο κοσμο της αεκ που εκανε εδρα τη γλυφαδα και πηρε το παιχνιδι...οσο για το ποδοσφαιρο φανηκε οτι εχει μια ενδεκαδα και οι υπολοιποι απλα του χρονου πουλο,φανηκε και η ελειψη σεντερ φορ
γιουροπα λιγκ ας μην ονειροβατουμε το πρωταθλημα θα ερθει με το γηπεδο
αυτοι εχουν την εντυπωση οτι πρεπει να παιρνουμε τσιμπουκια στους προεδρουςδεν μου φαινοτανε?
μας γαμησανε με τα τριποντα οντως , τελος καλα ομως σειρα εχει ο αρης αλλα δε ξερω που θα παιξουμε εντος η εκτοςΜαλάκα οι παίκτες του Ρεθύμνου το καλάθι το έβλεπαν σα βαρέλι; 13 τρίποντα έβαλαν!! 40 από τους πόντους τους ήταν από 3ποντα :o
George συμφωνώ και εγώ για τον Σέντερ φορ, έπρεπε να ψαχτεί να βρεί μια λύση.
δεν μου φαινοτανε?
αυτοι εχουν την εντυπωση οτι πρεπει να παιρνουμε τσιμπουκια στους προεδρους
αρα τελος το κυπελλοΕκτός με Αρη.
Όχι, επειδή είσαι μια χαρά παιδί
Καλά μη το λες. Η ομάδα είναι καινούργια (20 ημερών) και προς το παρών ουσιαστικά ΤΩΡΑ μαθαίνει ο ένας τον άλλον και το τι ζητάει ο προπονητής. Δε ξέρω πότε είναι ο επόμενος αγώνας, αλλά αν είναι πχ σε 2 βδομάδες υπάρχει αρκετός χρόνος για να γίνουν πιο ομάδα.αρα τελος το κυπελλο
συμφωνω μ αυτα που λες αλλα σημερα το πηρε ο κοσμος το ματς περισσοτερο , το παιχνιδι της αεκ ηταν αναρχο ο ζιαγκος πρπει να το φτιαξει αυτο οσο για το παιχνιδι με τον αρη θα ειναι πολυ δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο βεβαια μακαρι να νικησουμεΚαλά μη το λες. Η ομάδα είναι καινούργια (20 ημερών) και προς το παρών ουσιαστικά ΤΩΡΑ μαθαίνει ο ένας τον άλλον και το τι ζητάει ο προπονητής. Δε ξέρω πότε είναι ο επόμενος αγώνας, αλλά αν είναι πχ σε 2 βδομάδες υπάρχει αρκετός χρόνος για να γίνουν πιο ομάδα.
Θ είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά δε νομίζω πως είναι και ακατόρθωτο να κερδίσουμε. Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι μπούσουλας για το τι μπορούμε να κάνουμε. Πχ αν κερδίσουμε μπορούμε να είμαστε μέσα στη 5άδα στο πρωτάθλημα
Υ.Γ Πάντως ο Ζιάγκος κάνει και γαμώ τις δουλείες. Αθόρυβα. Έτσι πρέπει.
Πονηρέψου λίγο. Η παράταση της έναρξης σημαίνει ότι τα πλέι οφ θα τελιώσουν πλέον καλό τέλος Ιουνίου μ αρχές Ιουλίου. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες της ΑΕΚ θα έχουν ΕΛΑΧΙΣΤΟ χρόνο (εαν όχι καθολου) για να ξεκουραστούν και να ξεκινήσουν τη προετοιμασία και θα πρέπει μέσα σε 40 (και λιγότερες μέρες) να μπορούν να παίξουν σαν ομάδα (αφού ΛΟΓΙΚΑ θα πάμε σε 5-6 μεταγραφικές κινήσεις). Ποιους συμφέρει κάτι τέτοιο; Για σκέψου λιγο;Ένταξει δεν είμαστε υπερπλήρες αλλα έχει πάει και ο προγραμματισμός περίπατο με τις μαλακίες στην Football League, πολυ δυσκολο να εχεις ρυθμο χωρις επίσημα παιχνίδια και να τρεχεις να κλείνεις φιλικά τελευταία στιγμή....
Σε 5 μέρες παίζουμε με Άρη. Ξαναλέω είναι δύσκολο. Έχει γίνει ήδη μια υπέρβαση, η ομάδα είναι 20ημερών, με επιμονή και λίγη τύχη μπορεί να γίνει και άλλη μία και να πάμε στους 8συμφωνω μ αυτα που λες αλλα σημερα το πηρε ο κοσμος το ματς περισσοτερο , το παιχνιδι της αεκ ηταν αναρχο ο ζιαγκος πρπει να το φτιαξει αυτο οσο για το παιχνιδι με τον αρη θα ειναι πολυ δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο βεβαια μακαρι να νικησουμε
Εκτος απο τον Σταυρακα τον Αδαμιδαρομετα τον Μπαρλο ολοι οι προεδροι της ομαδας ητανε να τους παρεις με το καλαζνικοφ τυπε
λογικα αυτο θα κανει θα κοιταξει απο γεναρη παικτες που την ενδιαφερουν να τους κληση οπως εκανε και περσι εχω εμπιστοσυνη σ αυτο το κοματι γιατι εχει ανθρωπους που ξερουν καλα τα μονοπατια και πλεον η ομαδα βαδιζει διοικητηκα πολυ καλαΠονηρέψου λίγο. Η παράταση της έναρξης σημαίνει ότι τα πλέι οφ θα τελιώσουν πλέον καλό τέλος Ιουνίου μ αρχές Ιουλίου. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες της ΑΕΚ θα έχουν ΕΛΑΧΙΣΤΟ χρόνο (εαν όχι καθολου) για να ξεκουραστούν και να ξεκινήσουν τη προετοιμασία και θα πρέπει μέσα σε 40 (και λιγότερες μέρες) να μπορούν να παίξουν σαν ομάδα (αφού ΛΟΓΙΚΑ θα πάμε σε 5-6 μεταγραφικές κινήσεις). Ποιους συμφέρει κάτι τέτοιο; Για σκέψου λιγο;
Υ.Γ Δε συζητάω και τις όποιες δυσκολίες θα υπάρξουν στο να κινηθούμε στο μεταγραφικό παζάρι. θα πρέπει ν έχουμε κλείσει τις καλοκαιρινές μεταγραφές από Απρίλη μήνα τ αργότερο γιατί αν πάνε χαλαρά ζήτω που καήκαμε