gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Τι να λέει για τη Μαν Γιουν; Ότι θα χάνει από με το που βγαίνει στην εθνική;Δεν λέει για την Μαν.Γιουν. κάτι για την Λίβερπουλ λέει
Τι να λέει για τη Μαν Γιουν; Ότι θα χάνει από με το που βγαίνει στην εθνική;Δεν λέει για την Μαν.Γιουν. κάτι για την Λίβερπουλ λέει
Τι να λέει για τη Μαν Γιουν; Ότι θα χάνει από με το που βγαίνει στην εθνική;
Κάτι λέει οτι θα σας τιμωρήσουν για τα οικονομικά!
Δεν κόβατε αποδείξεις για όσους έβγαιναν φωτο με το σκήνωμα του τελευταίου αρχηγού που σήκωσε κούπα
ΑΕΚ μονο μαγκες ΑΕΚΑΡΑ θεα ολης της ΓΗΣ
δυσκολαΘα νικήσει η Άεκ σήμερα
δυσκολα
ΝαιKαλα εχεις ελπιδες;
Εγώ δε κατάλαβα γιατί στην αρχή λέει "ηλεκτρονικά παιχνίδια". Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι θα φτιάξουν καμία εταιρεία διανομής παιχνιδιών στυλ "CoD", "football manager" κτλπ. Και μετά διαβασα για φρουτάκια
Δεν μας ενδιαφέρουν οι επιχειρηματικές κινήσεις του κουροπαλάτη εκτός βέβαια απο το γαμησι χωρίς σάλιο που έριξε στην κωλοτρυπιδα του Κόκκαλη για αλλη μια φορά,αυτή τη φορά στον ιππόδρομο.
Κ'ατι τέτοιο διάβασα και εγώ. Τι σκατά έγινε ξέρεις;Δεν μας ενδιαφέρουν οι επιχειρηματικές κινήσεις του κουροπαλάτη εκτός βέβαια απο το γαμησι χωρίς σάλιο που έριξε στην κωλοτρυπιδα του Κόκκαλη για αλλη μια φορά,αυτή τη φορά στον ιππόδρομο.
Σήμερα φάνηκε ποσο λάθος ηταν η μη απόκτηση ενος ακόμη φορ 8 τελικές έναντι 1 του πανθρακα και κατοχή 38-62 και όμως ακόμη ειναι 0-0.Όπως είπα και πριν από το ματς δύσκολο το ματς. Πολύ μπλαμπλα αλλά άπο ουσία τίποτα. 70% κατοχή και μόλις 1.5 φάση. Η έλλειψη φορ είναι παραπάνω από εμφανεις.