gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Άντε και πες ότι σου λέω ότι σπρώχνω. Εσύ θα μπορέσεις να αλλάξεις το προηγούμενο πόστ σου; Άλλο το ο κρίκιτς δεν μπόρεσε να φτάσει εκεί που πολλοί πίστευαν ότι μπορεί, άλλο να μου λες ότι ένας 28χρονος παίκτης που 3 χρόνια ταλαιπωρείται από τραυματισμούς που έχει πάθει ρήξη χιαστών και δε ξέρω και γω τι άλλο είναι ΑΥΤΗ τη στιγμή που μιλάμε καλύτερος του Κρίκιτς (ή τέλος κάποιου άλλου από τ εξτρεμ που ακούστηκαν στον ΟΣΦΠούστη). Μπορείς να καταλάβεις τι είναι για έναν παίκτη που έχει παίξει μισό ημίχρονο τους τελευταίους 5-6 μήνες να πρέπει να φτάσει (ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ των τραυματισμών του) σε φουλ επίπεδα φυσικής κατάστασης που θα μπορεί ΟΧΙ μόνο να βγάλει ένα παιχνίδι ΑΛΛΑ από τον οποίο θα περιμένει η ομάδα του να διακιολογήσει τα 2μύρια που θα παίρνει (ή εκεί τέλος πάντων) ; Και ΔΕ μιλάω για Ελλάδα. Εκεί με τη ποιότητα του Ελληνικού πρωταθλήματος είναι λογικό να κάνει τη διαφορά. Εδώ ο Μπεργκ την έκανε για τον ΠΑΟ αλλά στην Ευρώπη λος πούλος. Για Ευρώπη μιλάω. Εκεί που θα πρέπει ο ΟΣΦΠούστης να προσπαθήσει να περάσει στους ομίλους.Κανα κινεζακι σπρωχνεις να μας βγαλεις ασπροπροσωπους η αρχιδια;
Το λοιπόν εγώ πιστεύω ότι ο Κρίκιτς ΘΑ είχε να προσφέρει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από τον Αφελάι στον ΟΣΦΠούστη ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Αλλά είπαμε. Όταν έφτασε η στιγμή να τα σκάσει ο "λεφτάς προεδράρας" κότα λυράτι. Γι αυτό και ο "πρώην ποδοσφαιριστής" πήγε και στη Στόουκ που στο κάτω κάτω κοντάρισε στα ίσια και τη Μαν Γιουν πέρσι στη Πρέμιερ Λίγκ.