Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
για κατι τετοιο σας βλεπω

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpg
    αρχείο λήψης.jpg
    9,6 KB · Εμφανίσεις: 17

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Δε νομιζω να καταληξει πουθενα,ειδικα εαν το αλσος αλλαξει φορεα  θα φροντισει ο νεος να δωσει εγκριση  και θα τελειωσει το παραμυθι...αν δεν ειχε εγγυησεις ο Μελις δε νομιζω να προχωρουσε σε δαπανηρες μεταγραφες

Συμφωνώ, αλλά και πάλι θα έχουμε καθυστερήσεις με όλα αυτά.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
210353.jpg

Ρε τους μαλακες,δεν ακουσαν τον πιπη  που διαβασε μια παπαρια στο εγκυρο κοντρα :S

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
210353.jpg

Ρε τους μαλακες,δεν ακουσαν τον πιπη  που διαβασε μια παπαρια στο εγκυρο κοντρα :S

Εχω ξοδεψει δεκαδες ωρες να σου ανοιξω τα ματια αλλα θελεις να παραμεινεις Γκαβος Στραβος και Μαλακας !!
Δεν ξοδευω αλλο απο τις υπερπολυτιμες ωρες μου για εσενα..

Το Κοντρα δεν ξερω τι ειναι και για ποιον λογο το αναφερεις, αλλα το ΦΕΚ σιγουρα Ξερω, οπως και ολη την διαδικασια... ανεμενε...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εχω ξοδεψει δεκαδες ωρες να σου ανοιξω τα ματια αλλα θελεις να παραμεινεις Γκαβος Στραβος και Μαλακας !!
Δεν ξοδευω αλλο απο τις υπερπολυτιμες ωρες μου για εσενα..

Το Κοντρα δεν ξερω τι ειναι και για ποιον λογο το αναφερεις, αλλα το ΦΕΚ σιγουρα Ξερω, οπως και ολη την διαδικασια... ανεμενε...
Θυμαμαι οτι εγραψες μια παπαρια οτι δεν μπορει μεσω νομου να χαρακτηριστει μητροπολιτικο παρκο το αλσος της ν.φ.
αυτη την παπαρια την ειχα διαβασει στο κοντρα,και το εγραψαν ακριβως ιδιο με τον τροπο που το εγραψες και εσυ.
Σε τι να μας ανοιξεις τα ματια μωρε μαλακα.Την μια μας λες μας κοροιδευει ο μελισσαν και δεν θα φτιαξει γηπεδο.
Την αλλη μας λες οτι δεν θα ανηκει στην ΑΕΚ αλλα σε αυτον,λες και δεν το γνωριζαμε.
Την αλλη μας λες οτι η Δικεφαλος Α.Ε. δεν θα ειναι η εταιρια που θα χτισει το γηπεδο,αλλα η εταιρια που θα εχει την ΠΑΕ.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
Βγαλε μου το αρθρο στο Κοντρα να δω αν ειναι ιδιο και αν το αντεγραψα απο εκει οπως γραφεις
Σε διαφορετικη περιπτωση εισαι ΒΛΑΚΟΠΟΥΣΤΑΣ.. σου ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΣΚΑΤΟΜΠΙΝΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ !!!!

Και την επομενη φορα να γραφεις σωστα αυτα που σου λεω γιατι θα σου ΓΑΜΗΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΠΟΥΣΤΗ ΗΛΙΘΙΕ !!!

Η αρση της αποφασης με την οποια κηρυχθηκε ενα δασος ή δασικη εκταση ως αναδασωτεα δεν μπορει να γινει με Νομο.
Χρειαζεται να εκδοθει διοικητικη πραξη απο την Αποκεντρωμενη Διοικηση με εισηγηση της Διευθυνσης Δασων.
Μολις το νομοσχεδιο αυτό δημοσιευτει στο ΦΕΚ, μπορει να γινει προσφυγη στο ΣτΕ για την προστασια του Αλσους Νεας Φιλαδελφειας.

Και αλλα πολλα οσον αφορα τις μελετες κατασκευης του εργου ...

Θυμαμαι οτι εγραψες μια παπαρια οτι δεν μπορει μεσω νομου να χαρακτηριστει μητροπολιτικο παρκο το αλσος της ν.φ.
αυτη την παπαρια την ειχα διαβασει στο κοντρα,και το εγραψαν ακριβως ιδιο με τον τροπο που το εγραψες και εσυ.
Σε τι να μας ανοιξεις τα ματια μωρε μαλακα.Την μια μας λες μας κοροιδευει ο μελισσαν και δεν θα φτιαξει γηπεδο.
Την αλλη μας λες οτι δεν θα ανηκει στην ΑΕΚ αλλα σε αυτον,λες και δεν το γνωριζαμε.
Την αλλη μας λες οτι η Δικεφαλος Α.Ε. δεν θα ειναι η εταιρια που θα χτισει το γηπεδο,αλλα η εταιρια που θα εχει την ΠΑΕ.

Που τα εχω γραψει αυτα ρε ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΑ ?

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16

Μια Χαρα καθομαι και λιγα του εγραψα του ΒλακοΠονηρου!!!
Να μαθει να γραφει Σωστα και την Αληθεια !!!

Σε διαφορετικη περιπτωση θα παιρνει την απαντηση που του αναλογει !!!  :cool2:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Μια Χαρα καθομαι και λιγα του εγραψα του ΒλακοΠονηρου !!!
Να μαθει να γραφει Σωστα και την Αληθεια !!!

Σε διαφορετικη περιπτωση θα παιρνει την απαντηση που του αναλογει !!!  :cool2:
Επαναλαμβάνω. Κατσε καλα. Θα συνιστουσα να σβησεις το ποσταρισμα. Εγω σβηνω ηδη την παραθεση.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Βγαλε μου το αρθρο στο Κοντρα να δω αν ειναι ιδιο και αν το αντεγραψα απο εκει οπως γραφεις
Σε διαφορετικη περιπτωση εισαι ΒΛΑΚΟΠΟΥΣΤΑΣ.. σου ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΣΚΑΤΟΜΠΙΝΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ !!!!

Και την επομενη φορα να γραφεις σωστα αυτα που σου λεω γιατι θα σου ΓΑΜΗΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΠΟΥΣΤΗ ΗΛΙΘΙΕ !!!

Που τα εχω γραψει αυτα ρε ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΑ ?
Διαβασε το αρθρο και θα δεις μονος σου που ακριβως γραφουν στο κοντρα την ιδια παπαρια με τα; ιδια ακριβως λογια.Μονος σου ειχες γραψει οτι η Δικεφαλος α.ε. θα εχει τις μετοχες της παε,δεν το ειπα εγω τυπε.Οποτε τωρα που τα διευκρινισαμε σου επιστρεφονται εις διπλουν  ολοι οι χαρακτιρισμοι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
ΓαυΡουλη;;Πες Αλευρι;;Η Δεκελειας σε Γυρευει!!!! :fuck1: :pipa2:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
.

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpg
    αρχείο λήψης.jpg
    9,6 KB · Εμφανίσεις: 17

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
αυτη την παπαρια την ειχα διαβασει στο κοντρα,και το εγραψαν ακριβως ιδιο με τον τροπο που το εγραψες και εσυ
.

Διαβασε το αρθρο και θα δεις μονος σου που ακριβως γραφουν στο κοντρα την ιδια παπαρια με τα; ιδια ακριβως λογια.Μονος σου ειχες γραψει οτι η Δικεφαλος α.ε. θα εχει τις μετοχες της παε, (εσυ χθες με ειρωνευοσουν οτι εγραψα πως η Δικεφαλος Α.Ε ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ- το αλλαζεις παλι μωρη σουπια? Πουστη Ανδρα)δεν το ειπα εγω τυπε.Οποτε τωρα που τα διευκρινισαμε σου επιστρεφονται εις διπλουν  ολοι οι χαρακτιρισμοι.

Που το γραφει αυτο βρε Μαλακα στην ιστοσελιδα που ποσταρισες ?
Εισαι Καθυστερημενος ρε? Καταλαβαινεις αυτα που βλεπεις?

Διαβαζα οσα ποσταρες περι ιδιοκτησιας στο Καραισκακη και σε διορθωνανε ολοι..
Δεν εισαι σε θεση να καταλαβεις αυτα που διαβαζεις. Εισαι χαμηλης νοημοσυνης ανθρωπος, δεν μπορεις να συγκεντρωθεις και προσπαθησε να μην εκτιθεσαι !!!

Δεν ξανασχολουμαι μαζι σου, απαντησε οτι θελεις...

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Που το γραφει αυτο βρε Μαλακα στην ιστοσελιδα που ποσταρισες ?
Εισαι Καθυστερημενος ρε? Καταλαβαινεις αυτα που βλεπεις?

Διαβαζα οσα ποσταρες περι ιδιοκτησιας στο Καραισκακη και σε διορθωνανε ολοι..
Δεν εισαι σε θεση να καταλαβεις αυτα που διαβαζεις. Εισαι χαμηλης νοημοσυνης ανθρωπος, δεν μπορεις να συγκεντρωθεις και προσπαθησε να μην εκτιθεσαι !!!
Γιατι ανοιγεις συζητηση με ενα μ α λ α κ α..... :think: :think: :think: :think: :think:

Μηπως εισαι μαζοχα.......;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Μαν και μονο οτι ερχεται προς υπερασπιση σου το βλημα του σαιτ ο βλακαρχος,φτανει πιστευω δεν χρειαζεται συνεχεια.Με νικησες, ο μπεκαμ ειναι το ιδιο με τον μπεργκαμπ,η ντιμαντ ειναι ερασιτεχνες που δεν εχουν χτισει αλλο γηπεδο στην ελλαδα.εισαι εξυπνος και εγω βλακας,δεν το συνεχιζω λοιπον.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
http://[URL unfurl="true"]www.aekarena.gr/media/k2/items/cache/ccda9b2129e56c71eaa39eae53a1a1d7_L.jpg[/img[/URL]]
H κουφαλα ο κουροπαλατης πηρε για σωματοφυλακα τον Τζειμς Μποντ. ;D

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom