για πες μου ρε γρηγορακη σε τι εκανα λαθος με το γηπεδο σας;;;;;;;;;;;;;
1ον Η Δούρου δε μπορεί από μόνη της να πει ότι δε δίνω 20εκ για την ΑΕΚ. ΑΝ κάνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να τα κάνει για το ΣΥΝΟΛΟ των 160εκ ευρώ που είναι για τον αθλητισμό. Δηλαδή για ΠΑΟ, Πανιώνιο κτλπ πράγμα που θα την κάνει ΙΣΩΣ τη πιο μισητή περιφερειάρχη και όπου και αν πάει θα τρώει γιούχα (πλην του Πειραιά)
2ον Τα 20 εκ δεν είναι για να ξεκινήσει τ έργο, αλλά θα μπουν, βάση σχεδίου, στη Β φάση της όλης υπόθεσης.
3ον Τ όλο σχέδιο προς το παρόν έχει κολήσει στο αν θα ψηφιστεί ΕΝΑΣ νόμος ή όχι.
ΑΡΑ γι άλλον λόγο εσύ (ή μάλλον η πρώην σου) έλεγε ότι δε γίνεται το γήπεδο, άλλος λόγος εμφανίζεται (πχ τα 2.4 στρμ που είναι για να παραχωρηθούν στην ΑΕΚ.
Η αλήθεια είναι ότι ο νόμος αφήνει μια μικρή κερκόπορτα ανοιχτη μέσα από την οποία αύριο μεθαύριο το άλσος μπορεί να γίνει ένα απέραντο τσιμέντο. ΚΑΝΟΝΙΚΑ για μένα θ έπρεπε αυτά τα 2.4 στρμ της παραχώρησης θ έπρεπε να δωθούν στην ΑΕΚ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ) κατόπιν ψηφοφορίας των δημοτών της Ν.Φ. Αν κάποιος (όπως εγώ) πει ότι η ψήφος στον Βασιλόπουλο αντιστοιχεί και με άρνηση του να δωθούν τα 2.4στρμ τότε ο Μελισσάν πρέπει (θ έπρεπε ήδη βασικά να το έχει κάνει) να ψαχτεί γι αλλού και να μην είναι κολλημένος. Η ΑΕΚ χρειάζεται ΔΙΚΟ της γήπεδο. Δε χρειάζετα δικό της γήπεδο αλλά ΜΟΝΟ στη Ν.Φ (δική μου άποψη).
Αυτά