master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Oταν ελεγα εγω οτι γηπεδο εκει δεν γινεται χωρις καταπαταση,εσεις λεγατε τα δικα σας.Ο τιγρης θα το χτισει το γηπεδο του,και οχι το γηπεδο της ΑΕΚ,Όταν σου τ έλεγα από την επομένη των τελευταίων εκλογών μου έλεγες άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε.
Όταν οι ψηφοφόροι της περιοχής που θέλεις να χτίσεις γήπεδο πάνε και ψηφίζουν τον ορκισμένο ΟΣΦΠούστη που είναι μαριονέτα του κολλητού του χοντρού, κ η περιφερειάρχης συναντιέται στα κρυφά σε ταβέρνα που ο χοντρός την έχει "αγκαζέ" τότε δύσκολα χτίζεις εκεί που θέλεις.
Τους αφήνεις λοιπόν τους κόπρους να ψοφίσουν στη πείνα και στην αφάνεια, άφηνεις και το "δάσος" τους να απογίνει σκουπιδότοπος και τόπος ναρκωμανών, τους αφήνεις να κλείσουν τα μαγαζιά τους και να τρώνε τα νύχια τους για να ξεγελάσουν τη πείνα τους, και πας να βρεις αλλού για να χτίσεις γηπεδάκι. Κάτι πρέπει να ήξερε ο κοντός και ας του σερνουν τα μύρια όσα.
Υ.Γ Παρόλα αυτά αύριο μεθαύριο το 600 θα το σκάσω για το διαρκείας και ας πάω (αν τα καταφέρω να είμαι Ελλάδα) τα χριστούγεννα να δω κανένα μάτς
ειτε στην Ν.Φ. ειτε αλλου.