LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Στιμ κανεις και συμπραξη με γαυρους βλεπω τωρα.
Στιμ κανεις και συμπραξη με γαυρους βλεπω τωρα.
[size=14pt]Οργή στην ΑΕΚ για Θεοχάρη![/size]
Κανείς για να τσοντάρει τα λεφτά του χαρτοσήμου υπάρχει;
[size=14pt]Οργή στην ΑΕΚ για Θεοχάρη![/size]
Ο Γ.Γ. Δημόσιων Εσόδων επιμένει στην πληρωμή του παράλογου χαρτοσήμου των 3 εκατ. ευρώ! -Έξαλλοι στην ΑΕΚ με τη στάση του, περιμένουν λύση από την ηγεσία του Υπ. Οικονομικών.
www.aek365.com/a-327879/orgh-sthn-aek-gia-theoxarh.htm]http://www.aek365.com/a-327879/orgh-sthn-aek-gia-theoxarh.htm[/url]
*Τρία εκατομμύρια κλοτσές θα πάρεις λιμοκοντόρε χαρτογιακά
χαζομάρες λες κι εκτίθεσαι. Σου χαρίζω την κληρονομιά της θειας μου επειδή ψοφάω, η οποία μπορεί να έχει ή να μην έχει λεφτά και σου λέω αν υπάρχει κληρονομιά να πληρωθεί ο φόρος από εκεί και τα λοιπά δικά σου, κι εσύ μου ζητάς να πληρώσω προκαταβολικά το φόρο και μάλιστα για ΟΛΗ την ΠΙΘΑΝΗ κληρονομιά.ρε σεις...σοβαρα τωρα...τι να συζητησω μαζι σας;;ειστε πουστρακια χωρις αρχιδια...ουτε το αυτονοητο για την ξευτιλα σας δεν μπορειετε να πειτε...
δηλαδη τι ειναι το χαρτοσημο;;το εβγαλε απο το μυαλο του;;τι θα πει δεν το πληρωνετε;;τι θα πει θα συμψηφισετε με την ''εκχωρηση'';τι ειναι η εκχωρηση;πανακεια;
ντε και καλα να μην πληρωσετε παλι τις υποχρεωσεις σας...
δεν βλεπετε οτι ειναι στοι ντι ενει σας σαν συλλογος η λαμογια;;υποτιθεται οτι τωρα εχετε εναν κιμπαρη και με αυτον μαζι ''ερχοσαστε''
ε ωραια λοιπον...πληρωστε εστω και τωρα μετα απο τοοοοοσες αβαντες και μια υποχρεωση...
εκκαθαριση θελετε ...ενταξει...πληρωστε ,τωρα τι να κανουμε;;
με αυτα τα γαμημενα λεφτα που ζητατε απο τον ψωμιαδη και κανεις δεν ξερει αν ποτε και γιατι θα κατωχυρωθουν και σε ποιον πατε να κανετε δουλεια δεξια και αριστερα...
μα ειναι δυνατονςςδεν εχει κανεις τα αρχιδια να παραδεχτει παλι οτι ειστε λαμογια;;οχι εσεις βεβαια οι απλοι οπαδοι...η ''διοικηση''
αυτοι ντε με τις μαγαλοσχημες δηλωσεις...
πληρωστε ρε το χαρτοσημακι...ελεος ...δεν τα βγαζει απο το μυαλο του ο αλλος...μπορει να ειναι χαρτογιακας αλλα τι να κανουμε...
εχει ρε κανεις απο σας τα αρχιδια να πει :ναι ρε ντροπη μας για ακομα μια φορα δεν πληρωνουμε και θελουμε να κανουμε λαμογιες...
τα εχει ρε κανεις;;στα ισα...χωρις αναφορες σε κοσκωταδες και αρχιδιες...μπαμ μπαμ...ρωταω ...υπαρχει αεκτζης που να κουβαλαει απο κατω δυο μπαλλες απο αυτες που εχουν οι αντρες και να πει :ρε γαμημενε μελισαν αντε γαμησου πληρωσε το χαρτοσημο αλλοιως γαμιεσαι;;
τοσο πουστρακια ρε;;
τα εχεις μπερδεψει...αλλα τα λεφτα για το χαρτοσημο της εκκαθαρισης αλλο τα λεφτα που ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ απο τον ψωμιαδη...χαζομάρες λες κι εκτίθεσαι. Σου χαρίζω την κληρονομιά της θειας μου επειδή ψοφάω, η οποία μπορεί να έχει ή να μην έχει λεφτά και σου λέω αν υπάρχει κληρονομιά να πληρωθεί ο φόρος από εκεί και τα λοιπά δικά σου, κι εσύ μου ζητάς να πληρώσω προκαταβολικά το φόρο και μάλιστα για ΟΛΗ την ΠΙΘΑΝΗ κληρονομιά.
Δεν τα λες καλά, καταρχήν δεν υπάρχει χαρτόσημο για την εκκαθάριση. Η εκκαθάριση έχει κολλήσει γιατί ο δικηγόρος έκανε ασφ. μέτρα κατά της νομιμότητάς της επειδή κατά την άποψή του έπρεπε να οριστούν δύο εκκαθαριστές αντί για ένας. Ο στόχος του ήταν άγνωστος, τώρα λέει πως αν είχε εκκαθαριστεί η ΠΑΕ ΑΕΚ θα έπαυε να διεκδικεί τα λεφτά από τον Ψωμιάδη και δε θα μπορούσε να τα εκχωρήσει στο Δημόσιο.τα εχεις μπερδεψει...αλλα τα λεφτα για το χαρτοσημο της εκκαθαρισης αλλο τα λεφτα που ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ απο τον ψωμιαδη...
το πρωτο ειναι ποσο συγκεκριμενο και υπαρκτο και υποχρεωση και το δευτερο ειναι λεφτα που ΜΠΟΡΕΙ να υπαρξουν αλλα μπορει και οχι...
μου χαριζεις μια κληρονομια που μπορει να υπαρχει αλλα μπορει και οχι για να πληρωσεις μια αλλη υποχρεωση σου στο κρατος που ΥΠΑΡΧΕΙ...
μπερδευτηκες λιγο αλλα ειαι εξυπνο παιδι και θα καταλαβεις ;)
ρε λαβιο ελεοςΠΟΛ.1083/21.3.2014
2. Εκχωρούμενες απαιτήσεις: Σύμφωνα με το νόμο, το Δημόσιο [size=20pt]δύναται να αποδέχεται[/size] την εκχώρηση απαιτήσεων των ανωτέρω Π.Α.Ε. κατά τρίτων, από σύμβαση ή αδικοπραξία, [size=20pt]μόνο όταν αυτές έχουν αναγνωριστεί με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις.[/size]
Σ' έχω για σοβαρό άτομο ρε συ. Η οφειλή του Ψωμιάδη έχει τελεσιδικήσει είναι 44 εκ. που με τους τόκους φτάνουν τα 88 εκ. Μην τη μπερδεύεις με το ποινικό, που βγήκε απόφαση προχτές και δεν έχει τελεσιδικήσει.ρε λαβιο ελεος
μονος σου το λες...
α) δυναται,που σημαινει ΜΠΟΡΕΙ,ΑΝ ΘΕΛΕΙ δεν ειναι υποχρεωμενη...
β)ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ...ε αυτο λεω...που ειναι τελεσιδικη με τον μαλκη;;ακομα στα δικαστηρια ειστε...
δεν καταλαβα ...το εβαλες γιατι συμφωνεις μαζι μου;;αυτο ακριβως προσυπογραφει ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩς ΕΙΠΑ...
ουτε το δημοσιο ειναι υποχρεωμενο και αν τελικα θελησει να δεχτει την εκχωρηση αυτη θα πρεπει να ειναι τελεσιδικη...
εσεις θεωρειαται δεδομενο οτι ΠΡΕΠΕΙ να δεχτει την δικατσικη σας διαμαχη καιμαλιστα ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΥΤΟ (το δημοσιο)
αν εχει τελεσιδηκησει γραψε λαθος δεν το ηξερα...απο εκει και περα αν δεν εχει λεφτα η τουλαχιστον δεν τα εχει φανερα ο μακης τι να παρει το κρατος...παντως ειλικρινα δεν ηξερα οτι εχει βγει τελεσιδικη αποφαση...αν ειναι ετσι εχεις οντως δικιο εσυ...Σ' έχω για σοβαρό άτομο ρε συ. Η οφειλή του Ψωμιάδη έχει τελεσιδικήσει είναι 44 εκ. που με τους τόκους φτάνουν τα 88 εκ. Μην τη μπερδεύεις με το ποινικό, που βγήκε απόφαση προχτές και δεν έχει τελεσιδικήσει.
Δεν υποχρεώνει κανείς το Δημόσιο να δεχτεί την εκχώρηση, αλλά αυτή δεν επηρρεάζει σε τίποτα την απαίτησή του κατά της ΑΕΚ οπότε μόνο κερδισμένο μπορεί να βγει. Φαντάζομαι σαν φορολογούμενος προτιμάς μία, έστω μικρή πιθανότητα, να πάρει λεφτά το Δημόσιο. Εκτός κι αν προτιμάς αντί να εισπράξει χρήμα να μπορείς να λες ότι η ΑΕΚ σε φέσωσε. ;)
Ότι άλλο θες εδώ είμαι να στα εξηγήσω, πάντως σου ξαναλέω ότι είσαι εντελώς φάουλ σ' αυτή την περίπτωση.
Λογικα θα συμψηφιστει το χαρτοσημο με τα χρηματα της εκχωρησης..Αλλιως κανει το απλουστερο,οριζουν αλλον εναν διαχειριστη και τελειωνει το ζητημα,δεν γινεται και η εκχωρηση στο δημοσιο,και δεν ισχυουν κιολας τα ασφαλιστικα μετρα του Οικονομοπουλου.
Ο Μάκης δεν έχει λεφτά στο όνομά του, ο σκοπός είναι να πιεστεί από τις ποινικές αποφάσεις και να διαπραγματευτεί μείωση των ποινών (έφαγε 10 χρόνια και θα φάει άλλα 10 για παρόμοια υπόθεση που έρχεται) δίνοντας κάποια από τα λεφτά ή τα ακίνητα που έχει ο γιος του, η κόρη του, ο μπατζανάκης του κτλ.αν εχει τελεσιδηκησει γραψε λαθος δεν το ηξερα...απο εκει και περα αν δεν εχει λεφτα η τουλαχιστον δεν τα εχει φανερα ο μακης τι να παρει το κρατος...παντως ειλικρινα δεν ηξερα οτι εχει βγει τελεσιδικη αποφαση...αν ειναι ετσι εχεις οντως δικιο εσυ...
ενταξει ρε μαλακα μη με στεναχωρεις ...με επιασες αδιαβαστο το ομολογω...τα ξερεις καλυτεραΟ Μάκης δεν έχει λεφτά στο όνομά του, ο σκοπός είναι να πιεστεί από τις ποινικές αποφάσεις και να διαπραγματευτεί μείωση των ποινών (έφαγε 10 χρόνια και θα φάει άλλα 10 για παρόμοια υπόθεση που έρχεται) δίνοντας κάποια από τα λεφτά ή τα ακίνητα που έχει ο γιος του, η κόρη του, ο μπατζανάκης του κτλ.
Επίσης προ λίγων μηνών Δικαστήριο απέρριψε ασφ. μέτρα της ΑΕΚ κατά των παιδιών του, όταν όμως την αίτηση την κάνει το Δημόσιο πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά. ;)