boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Καλά τον Αγιο Βαλεντινο. Την ΤσικνοΠέμπτη όμως?AEKΑΡΑ για σένα και την ζωή μου δίνω
στ'αρχίδια μου τον γράφω τον αγιο βαλεντίνο
Καλά τον Αγιο Βαλεντινο. Την ΤσικνοΠέμπτη όμως?AEKΑΡΑ για σένα και την ζωή μου δίνω
στ'αρχίδια μου τον γράφω τον αγιο βαλεντίνο
είμαι σε αυστηρή δίαιτα, αρχίσανε πάλι και χορεύουνε καρσιλαμά η χοληστερίνη με τα τριγλυκερίδιαΚαλά τον Αγιο Βαλεντινο. Την ΤσικνοΠέμπτη όμως?
είμαι σε αυστηρή δίαιτα, αρχίσανε πάλι και χορεύουνε καρσιλαμά η χοληστερίνη με τα τριγλυκερίδια
Παιδακια γαλοπουλας χωρις την πετσα τυπε,και μια χαρα θα τσικνησεις κιεσυ.είμαι σε αυστηρή δίαιτα, αρχίσανε πάλι και χορεύουνε καρσιλαμά η χοληστερίνη με τα τριγλυκερίδια
Εχω ακουσει πολλους παπαδες να βαφτιζουν την μπριζόλα , φασολάδα. Αλλα πρωτη φορά ακούω το ανάποδο. :o
Με την κρίση που υπάρχει σε λίγο θα βαφτίσουμε καί τα ραδίκια αστακό φίλτατε !
Προβλεπω νεες ανακοινωσεις οπως του ερασιτεχνη που τους φαγαμε τον χορηγο.
Με πρόλαβες ρε.Προβλεπω νεες ανακοινωσεις οπως του ερασιτεχνη που τους φαγαμε τον χορηγο.
Τυπε δεν εχει σχεση με τα αγωνιστικα,αλλα ειναι επικοινωνιακη ηττα,οπως και να το παρεις.τρομερη κινηση του μελιτζανιδη...
αν μας παρει και τον οδηγο του πουλμαν, κατερρευσε ο ολυμπιακος...
ποια ηττα ρε φιλε....τον ηξερες απο εχθες τον τυπο...στον ολυμπιακο αυτοι που βγαζουν ολη τη δουλεια ειναι 5-10 ατομα που ειναι γνωστα σε ολους...ολοι οι αλλοι ειναι αναλωσιμοι...Τυπε δεν εχει σχεση με τα αγωνιστικα,αλλα ειναι επικοινωνιακη ηττα,οπως και να το παρεις.
Ρε αδελφε εμπορικος διευθυντης ηταν ο τυπος,τον οποιον και εσεις τον ειχατεποια ηττα ρε φιλε....τον ηξερες απο εχθες τον τυπο...στον ολυμπιακο αυτοι που βγαζουν ολη τη δουλεια ειναι 5-10 ατομα που ειναι γνωστα σε ολους...ολοι οι αλλοι ειναι αναλωσιμοι...
Αναλωσιμοι ειναι ολλοι,αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν ειναι ηττα να χανεις καποιον ο οποιος θεωρειται και ειναι ο νουμερο ενα στον τομεα του.Αλλιως δεν θα τοναυτο που ξερω ειναι οτι και πριν απο αυτον και στη διαρκεια της θητειας του και μετα απο αυτον ο ολυμπιακος ξερει πολυ καλα να πουλαει την εμπορικοτητα του...γιαυτο λεω οτι ειναι αναλωσιμος....
Χαχαχαχα....Τι ωραίο αυτό...Σε λίγο θα λέτε αναλώσιμο και τον Ιμπαγάσα; Γιατί και ο Νίκος (ναι, ο εμπορικός δ/ντης απ'το Χολαργό) Νο1 στην Ελλάδα θεωρείται, γι'αυτό τον είχε κι ο Πόλντο στο μαγαζί του! Κι είναι και Αεκτζής. Πάντως μη φοβάστε....θα σας αφήσουμε τον....Τσουκαλά!ποια ηττα ρε φιλε....τον ηξερες απο εχθες τον τυπο...στον ολυμπιακο αυτοι που βγαζουν ολη τη δουλεια ειναι 5-10 ατομα που ειναι γνωστα σε ολους...ολοι οι αλλοι ειναι αναλωσιμοι...
φυσικα και ειναι αναλωσιμος και ο ιμπαγασα ρε τυπε....αλιμονο αν ο ολυμπιακος στηριζεται σε εναν 38χρονο...αλλα και 25 χτονων να ηταν παλι δεν νοειται ομαδα επιπεδο ολυμπιακου να θεωρει αναντικαταστατο εναν παιχτη...Χαχαχαχα....Τι ωραίο αυτό...Σε λίγο θα λέτε αναλώσιμο και τον Ιμπαγάσα; Γιατί και ο Νίκος (ναι, ο εμπορικός δ/ντης απ'το Χολαργό) Νο1 στην Ελλάδα θεωρείται, γι'αυτό τον είχε κι ο Πόλντο στο μαγαζί του! Κι είναι και Αεκτζής. Πάντως μη φοβάστε....θα σας αφήσουμε τον....Τσουκαλά!
Αδελφε το παρασκηνιο αφηστε και παιξτε στα ισια για να μην ξεφτιλιζεστε,και παρτε τα ολα για τα επομενα 20 χρονια.φυσικα και ειναι αναλωσιμος και ο ιμπαγασα ρε τυπε....αλιμονο αν ο ολυμπιακος στηριζεται σε εναν 38χρονο...αλλα και 25 χτονων να ηταν παλι δεν νοειται ομαδα επιπεδο ολυμπιακου να θεωρει αναντικαταστατο εναν παιχτη...
παντως αυτο που βλεπετε ολο νικες κατα του ολυμπιακου ενω ειστε ακομα στην γ ειναι για γελια....βεβαια αυτα τα ακουμε 20 χρονια σχεδον που σας βιαζουμε ανελλιπως...
υ.γ: το πρωταθλημα της σεζον 2015-2016 προφανως θα εχει τρια τροπαια....ενα για την αεκ,ενα για τον παοκ και ενα για τον παο...αφου ειστε ολοι σιγουροι οτι ο ιβαν ο τρομερος θα μας ξεσκισει,ο μελισαννιδης ειναι ασταματητος και ο παο με γιανακοπουλο θα γινει ανικητος....και φυσικα στο τελος παλι ο ΘΡΥΛΟΣ θα το σηκωσει...
Πάλι τυχεροί θα είστε....Έχετε 1,5 χρόνο να προετοιμαστείτε ψυχολογικά... Μέχρι τότε το Καραϊσκάκη θα θυμίζει κεκλεισμένων στα ματσάκια με τις....θυγατρικές σας!!!!φυσικα και ειναι αναλωσιμος και ο ιμπαγασα ρε τυπε....αλιμονο αν ο ολυμπιακος στηριζεται σε εναν 38χρονο...αλλα και 25 χτονων να ηταν παλι δεν νοειται ομαδα επιπεδο ολυμπιακου να θεωρει αναντικαταστατο εναν παιχτη...
παντως αυτο που βλεπετε ολο νικες κατα του ολυμπιακου ενω ειστε ακομα στην γ ειναι για γελια....βεβαια αυτα τα ακουμε 20 χρονια σχεδον που σας βιαζουμε ανελλιπως...
υ.γ: το πρωταθλημα της σεζον 2015-2016 προφανως θα εχει τρια τροπαια....ενα για την αεκ,ενα για τον παοκ και ενα για τον παο...αφου ειστε ολοι σιγουροι οτι ο ιβαν ο τρομερος θα μας ξεσκισει,ο μελισαννιδης ειναι ασταματητος και ο παο με γιανακοπουλο θα γινει ανικητος....και φυσικα στο τελος παλι ο ΘΡΥΛΟΣ θα το σηκωσει...