Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (7 μέλη και 16 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Αυτή τη στιγμή ο Νταγκολ με το "παλτό" τον Μπρε πρέπει να έχουν τα ίδια τέρματα στον πίνακά των σκόρερ.

Υ.Γ Τελικά όντως ήταν πολύ δύσκολη η Γ Εθνική. Α ρε πόσο δίκιο είχαν μερικοί φλουφληδες  :headbang: :headbang: :headbang:
Αδελφε ο ντακολ δεν ειναι για Σουπερ Λιγκ.Καλο ειναι το παιδι μεχρι και φουτμπωλ λιγκ..
Τον ιβαν να τον δουμε με δυνατες ομαδες και τοτε τον κρινουμε..Τωρα παιζουν με ομαδες που ανετα παιζαμε εσυ και εγω..

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αδελφε ο ντακολ δεν ειναι για Σουπερ Λιγκ.Καλο ειναι το παιδι μεχρι και φουτμπωλ λιγκ..
Τον ιβαν να τον δουμε με δυνατες ομαδες και τοτε τον κρινουμε..Τωρα παιζουν με ομαδες που ανετα παιζαμε εσυ και εγω..
"Παλτό" τον έλεγαν ορισμένοι μέχρι δυο-τρες μήνες πριν. Εγώ όπως τότε έτσι και τώρα λέω πως για τη Γ είναι Σούπερ. Του χρόνου λογικά θα είναι η ρεζέρβα από τον πάγκο. Δύσκολο τον βλέπω να σταθεί στην Α εθνική. Αλλά πραόλα αυτά θεωρώ ότι είναι ΣΟΥΠΕΡ επαγγελματίας.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Να πούμε καί κάτι άλλο ό Αστέρας το " γύρισε " καί νικάει 2-1 τον Π.Α.Ο.Κ. !

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ε να πάρει καί αυτός μερτικό απ' την δόξα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: !!!!!
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Ζήλεψε φαίνεται... :grin:  Φήμες λένε ότι ο ίδιος ζήτησε να μπεί... :grin: :grin:

Άλλο γκόλ δεν θα βάλουμε?  Λίγα είναι αυτά... :grin:  Όχι τίποτε άλλο,να φάει και ο άλλος τερματοφύλακας μερικά... :grin:  Θα έχει παράπονο μετά... :grin:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Δεν μου κάνει έκπληξη αυτό...Θεωρώ καλύτερη ομάδα τον Αστέρα.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Τελικό αποτέλεσμα 8-1 κρίμα για τον αντικαταστατη του πανμέγιστου Τικ-τακ-πανίδη τον Κέμπα  που τελείωσε " παρθένος "  το παιχνίδι  :grin: :grin: :grin: :grin: !!!

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ναι θα έχει παράπονο που δεν έφαγε και αυτός γκόλ... :tooth:

Τελικά δεν κάναμε νέο ρεκόρ... :grin:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ενταξει ρε παιδια. Ερασιτεχνες ειναι οι παικτες. Ζουν ενα ονειρο που παιζουν αντιπαλοι με την ΑΕΚ.  Ας μην τους το κανουμε εφιάλτη.  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ναι θα έχει παράπονο που δεν έφαγε και αυτός γκόλ... :tooth:

Τελικά δεν κάναμε νέο ρεκόρ... :grin:
Τα ρεκορ να τα κανουμε οταν με το καλο βρεθουμε στην Σουπερ Λιγκ.Τωρα ειναι ως μη γενομενα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
8-1. Αποτυχία για την ομάδα. Να φύγει ο Δέλλας. Δε μπορεί ο άνθρωπος. Να φύγει κ ν αναλάβει ο Τσιώλης

Για τον ΠΑΟΚ. Έχω την αίσθηση ότι ο Στέφενς απλά θέλει ν αναγκάσει τη διοίκηση του ΠΑΟΚ να τον απολύσει και να πάρει τη παχυλή επιταγή του για να περάσει 2-3 χρονάκια γεάτα ηρεμία

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
8-1. Αποτυχία για την ομάδα. Να φύγει ο Δέλλας. Δε μπορεί ο άνθρωπος. Να φύγει κ ν αναλάβει ο Τσιώλης

Για τον ΠΑΟΚ. Έχω την αίσθηση ότι ο Στέφενς απλά θέλει ν αναγκάσει τη διοίκηση του ΠΑΟΚ να τον απολύσει και να πάρει τη παχυλή επιταγή του για να περάσει 2-3 χρονάκια γεάτα ηρεμία
Σε τι φταιει ο Στεφενς οταν του φερνουν πρωην ποδοσφαιριστες για παιχτες;

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ενταξει ρε παιδια. Ερασιτεχνες ειναι οι παικτες. Ζουν ενα ονειρο που παιζουν αντιπαλοι με την ΑΕΚ.  Ας μην τους το κανουμε εφιάλτη.  :grin:
Καλά σας λέει ρε... :grin: :grin:  Αρκετά πια με τα αστεία σας... :grin: :grin:

Πάντως θα λένε ότι πήγαν πολύ καλά,γιατί δεν έφαγαν δέκα... :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Σε τι φταιει ο Στεφενς οταν του φερνουν πρωην ποδοσφαιριστες για παιχτες;
Σόρρυ αλλά οι επιλογές του χειμώνα είναι επιλογες του Στέφενς. Όπως ήταν και ΔΙΚΗ του επιλογή να αφήσει έξω Σαλπιγγίδη και Στοχ.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Σορρυ Γρηγορη αλλά εδω διαφωνώ. Για μενα εξακολουθει να μην ειναι προπονητης. Το οτι η ομαδα αρχισε να βαζει γκολ , δεν σημαινει κατι. Η διαφορα δυναμικοτητας απο τις υπολοιπες ομαδες ειναι χαωδης.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Τα τελευταία αποτελέσματα , εντυπωσιακά όσο αφορά το ύψος του σκόρ , είναι απόδειξη ότι ή ομάδα ( παίκτες , προπονητής , διοίκηση )απο την στιγμή που συνειδητοποίησε τις ιδιαιτερότητες της κατηγορίας στην οποίαν παίζει καί σε συνδυασμό με τις δυνατότητες της μπορεί να πετύχει σπουδαία πράματα , σίγουρα στην β' εθνική τα πράματα θα είναι διαφορετικά αλλά πάλι με τον ίδιο συνδυασμό θα μπορέσουμε να πετύχουμε , μόνο με την φανέλλα σίγουρα δεν  κερδίζεις καί όπως λέει μια σοφή παροιμία άν δεν βρέξεις κώλο δεν τρώς ψάρι  :thumbsup: 

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Αν και δεν ασχολήθηκα με το θέμα.
Με την Καλλονή πόσο κόσμο είχαμε?  :2funny: :2funny:
Στην Καβάλα πόσοι είχαμε ανέβει με τα επεισόδια? 7.000 μήπως?
Έβλεπες μπαλίτσα τότε ή μήπως είχες αγγλικά στο φροντιστήριο?

Βάλατε και πουλμαν να πάτε στο εκτός έδρας στο οακα?  :2funny: :2funny: :2funny:
Άστο ρε μαστερούλη λέμε, τα λέγκο είναι πιο ακίνδυνα.

Επίσης πόσο χρονών είσαι?
Πόσοι ήσασταν στην Καβάλα?????7000 δεν χωράει το γήπεδο ρε!Και φάγατε και ξύλο!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Σορρυ Γρηγορη αλλά εδω διαφωνώ. Για μενα εξακολουθει να μην ειναι προπονητης. Το οτι η ομαδα αρχισε να βαζει γκολ , δεν σημαινει κατι. Η διαφορα δυναμικοτητας απο τις υπολοιπες ομαδες ειναι χαωδης.
Η ομάδα παίζει ορθολογικά. Σπάνια βλέπεις μπαλιές από την άμυνα κατευθείαν στην επίθεση όπως πχ γινόταν σ άλλες μεταΣάντος εποχές όταν ακόμα παίζαμε και με μικρότερης δυναμικότητας ομάδες. Υπάρχουν αυτοματισμοί που εγώ προσωπικά έχω πάαααααααααααααρα πολλά χρόνια να δω. Δε πολυμπατάρουμε από τη μια πτέρυγα (βασικά ψιλομπατάρουμε από τη πτέρυγα που παίζει ο Πλατέλας) και μπορούμε να παίξουμε και στον άξονα. Αυτά είναι στοιχεία τ ότι γίνεται δουλειά στη προπόνηση. ΚΑΙ εκεί είναι που μετράει ο προπονητής.
Φυσικά ακόμα ο Δέλλας μαθαίνει, και του χρόνου θ έχει αρκετά μαθήματα να μάθει. Η ΜΟΝΗ προσωπική μου διαφωνία είναι στο γεγονός ότι από τη στιγμή που το σκορ είναι στο 60 5-0 θ έπρεπε ΚΑΙ οι 3 αλλαγές του να είναι πιτσιρίκια (να μπει και αυτός ο Ράμμα που 7 μήνες τώρα μας έχουν πρήξει ότι είναι καλός παίκτης).
Αν τώρα εσύ περιμένεις με ουσιαστικά τη πρώτη χρονιά του Δέλλα στον πάγκο να σου βγει και.....Μουρίνιο, τι να πω; Προφανώς έχουμε διαφορετική αντίληψη.

Υ.Γ Πάντως από τον....Μόγιες είναι κλάσεις ανώτερος ο Δέλλας  :grin:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Η ομάδα παίζει ορθολογικά. Σπάνια βλέπεις μπαλιές από την άμυνα κατευθείαν στην επίθεση όπως πχ γινόταν σ άλλες μεταΣάντος εποχές όταν ακόμα παίζαμε και με μικρότερης δυναμικότητας ομάδες. Υπάρχουν αυτοματισμοί που εγώ προσωπικά έχω πάαααααααααααααρα πολλά χρόνια να δω. Δε πολυμπατάρουμε από τη μια πτέρυγα (βασικά ψιλομπατάρουμε από τη πτέρυγα που παίζει ο Πλατέλας) και μπορούμε να παίξουμε και στον άξονα. Αυτά είναι στοιχεία τ ότι γίνεται δουλειά στη προπόνηση. ΚΑΙ εκεί είναι που μετράει ο προπονητής.
Φυσικά ακόμα ο Δέλλας μαθαίνει, και του χρόνου θ έχει αρκετά μαθήματα να μάθει. Η ΜΟΝΗ προσωπική μου διαφωνία είναι στο γεγονός ότι από τη στιγμή που το σκορ είναι στο 60 5-0 θ έπρεπε ΚΑΙ οι 3 αλλαγές του να είναι πιτσιρίκια (να μπει και αυτός ο Ράμμα που 7 μήνες τώρα μας έχουν πρήξει ότι είναι καλός παίκτης).
Αν τώρα εσύ περιμένεις με ουσιαστικά τη πρώτη χρονιά του Δέλλα στον πάγκο να σου βγει και.....Μουρίνιο, τι να πω; Προφανώς έχουμε διαφορετική αντίληψη.

Υ.Γ Πάντως από τον....Μόγιες είναι κλάσεις ανώτερος ο Δέλλας  :grin:
Δεν περιμενω να γινει Μουρινιο με το καλημερα. (Ασε που μου σπαει τα νευρα ο συγκεκριμενος με το στυλακι του). Δεν παραβλέπω ομως το γεγονος οτι σε πολλα ματς με κατωτερους αντιπαλους η ομαδα ηταν χάλια. Με αποκορυφωμα το ματς που αποκλειστηκε απο το κυπελο. Η αμυνα εξακολουθει να κανει τα ιδια λάθη που εκανε και στην αρχη. Η διαφορα ειναι οτι ξεμπουκωσαν καποιοι παικτες στην επιθεση και τα βαζουν πιο ευκολα.

Υ.Γ. Ειπα οτι δεν ειναι προπονητης ακόμα. Δεν τον έβρισα. :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.441
Πόντοι
5.006
AEKΑΡΑ για σένα και την ζωή μου δίνω
στ'αρχίδια μου τον γράφω τον αγιο βαλεντίνο
                                                :grin: