Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τυπε το γηπεδο του Βαζελου κριθηκε OFF συμφωνα με το ΣΤΕ γιατι θα πεθαινε ενας καραφλοκορακας πτηνος (δεν θυμαμαι την επιστημονικη του ονομασια, φωτο του ειδα και ελυσα στα γελια) ... και τα βαζελια μεινανε χωρις γηπεδο και ο Βωβος με τους σκελετους και τα @@ του Τσιπρα πανω.
Επ και σε αυτο ακομη αδιαβαστο σε πιανω.Ποιος σου ειπε οτι το ΣΤΕ ακυρωσε το γηπεδο του βαζελου;
Ειδες που δεν γνωριζεις πραγματα και λες οτι σου κατεβει;Το ΣΤΕ θεωρησε αντισυγματικο ΜΟΝΟ το εμπορικο τμημα και οχι το γηπεδο.
Διαβασε αυτο και θα καταλαβεις.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Επ και σε αυτο ακομη αδιαβαστο σε πιανω.Ποιος σου ειπε οτι το ΣΤΕ ακυρωσε το γηπεδο του βαζελου;
Ειδες που δεν γνωριζεις πραγματα και λες οτι σου κατεβει;Το ΣΤΕ θεωρησε αντισυγματικο ΜΟΝΟ το εμπορικο τμημα και οχι το γηπεδο.
Διαβασε αυτο και θα καταλαβεις.

Ειναι η ωρα δυσκολη και εγω κουρασμενος
Αν προσεξεις καλα θα δεις οτι εχω δικιο σε ολα

Που αλλου με επιασες αδιαβαστο δηλαδη ?
Στο γεωτρυπανο ? Η στην μπουλντοζα που εκοβε βολτες και πανυγηριζανε οι ΑΕΚτσηδες ?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ειναι η ωρα δυσκολη και εγω κουρασμενος
Αν προσεξεις καλα θα δεις οτι εχω δικιο σε ολα

Που αλλου με επιασες αδιαβαστο δηλαδη ?
Στο γεωτρυπανο ? Η στην μπουλντοζα που εκοβε βολτες και πανυγηριζανε οι ΑΕΚτσηδες ?
Και οτι ο Μελισσανιδης ειναι ο ιδιοκτητης της AEGEAN airways  :2funny: :2funny: :2funny:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Το μονο σωστο που λες ειναι οτι εισαι ΑΕΚτζης.Εκτος και αν εισαι τιποτα αλλο και μας το κρυβεις κουφαλιτσα. :2funny:

Τυπε ΑΕΚτση με εκανε ο πατερας μου
Στον πρωτο αγωνα που πηγα στην ΑΕΚ ηταν με τον ΑΡΗ που ειχαμε τιμωρημενη εδρα
Με πηρε με το αμαξι ο πατερας μου και πηγαμε Τρικαλα οπου και παιζαμε (με ηθελε για παρεα)
Πολυ πιτσιρικας ημουν τοτε... πρεπει να ημουν 10-11 χρονων
Καποια στιγμη ξεσπανε επεισοδια και οι Αρειανοι σπαγανε τα τσιμεντα και μας τα πεταγανε
Θυμαμαι τον πατερα μου προσπαθουσε να με σωσει απο τις πετρες ειχε μπει πανω μου ασπιδα
και διπλα εβλεπα τα πρεζακια χουλιγκανια της ΑΕΚ να ορμανε ντου
Μετα απο λιγο ΜΑΤ και δακρυγονα
Τα ειχα δει ολα τοτε και απο τοτε παρων στους αγωνες της ΑΕΚαρας απο 10 χρονων στο γηπεδο

ΑΕΚτσης ειμαι αλλα δεν μπορουνε να με δουλεψουνε
Και ξυλο ριχνει ο Τιγρης (ξερω συγκεκριμενα γεγονοτα-που στελνει μπραβους)
Και μπισνες με το κρατος κανει οπως ο Κοκαλης
Και ολα αυτα που γραφουνε οι αντιπαλοι γιαυτο βλεπεις οτι δεν μπαινω σε διαδικασια αντιπαραθεσης μαζι τους
Το μονο που με νοιαζει ειναι αυτο το λαμογιο να κανει την ΑΕΚ πρωταθλητρια και να ξεφυγουμε απο την Μιζερια που μας εχουν καταδικασει ολα αυτα τα κοπροσκυλα που θητευσανε προεδροι στην ΑΕΚαρα για να κονομανε !!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/assets/images/400x300/59103.jpg[/img[/URL]]

[b]Συμφωνία για Σκόκο[/b]
Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Νάτσο Σκόκο στην Σάντερλαντ  >:(, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "SkySports", ο πρώην μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ φέρεται να προτιμά τις "μαύρες γάτες" από την Κάρντιφ και άλλες αγγλικές ομάδες, ενώ σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να παραμείνει στην Ιντερνασιονάλ.

"Δεν είναι ότι ο Νάτσο απεχθάνεται το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Το πρόβλημα το έχει με την Ιντερνασιονάλ, όχι με άλλες ομάδες της χώρας", είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες ο πατέρας του 28χρονου άσου.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένα ιστοσελίδα η Σάντερλαντ προτίθεται να καταβάλλει ένα ποσό της τάξης των 3.600.000 ευρώ στην Ιντερνασιονάλ για να εντάξει στο δυναμικό της τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.
[url=http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/Soccer/England/Premiership/sunderland/symfwnia-gia-skoko.2615040.html]http://www.contra.gr/Soccer/England/Premiership/sunderland/symfwnia-gia-skoko.2615040.html[/url[/URL]]

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Ε,εντάξει πολύ δύσκολο ήταν να τον κλείσουμε όπως φαίνεται...

Ίσως αργότερα που θα είμαστε σε καλύτερη θέση,να έρθει...

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Τυπε ΑΕΚτση με εκανε ο πατερας μου
Στον πρωτο αγωνα που πηγα στην ΑΕΚ ηταν με τον ΑΡΗ που ειχαμε τιμωρημενη εδρα
Με πηρε με το αμαξι ο πατερας μου και πηγαμε Τρικαλα οπου και παιζαμε (με ηθελε για παρεα)
Πολυ πιτσιρικας ημουν τοτε... πρεπει να ημουν 10-11 χρονων

Καποια στιγμη ξεσπανε επεισοδια και οι Αρειανοι σπαγανε τα τσιμεντα και μας τα πεταγανε
Θυμαμαι τον πατερα μου προσπαθουσε να με σωσει απο τις πετρες ειχε μπει πανω μου ασπιδα
και διπλα εβλεπα τα πρεζακια χουλιγκανια της ΑΕΚ να ορμανε ντου
Μετα απο λιγο ΜΑΤ και δακρυγονα
Τα ειχα δει ολα τοτε και απο τοτε παρων στους αγωνες της ΑΕΚαρας απο 10 χρονων στο γηπεδο

ΑΕΚτσης ειμαι αλλα δεν μπορουνε να με δουλεψουνε
Και ξυλο ριχνει ο Τιγρης (ξερω συγκεκριμενα γεγονοτα-που στελνει μπραβους)
Και μπισνες με το κρατος κανει οπως ο Κοκαλης
Και ολα αυτα που γραφουνε οι αντιπαλοι γιαυτο βλεπεις οτι δεν μπαινω σε διαδικασια αντιπαραθεσης μαζι τους
Το μονο που με νοιαζει ειναι αυτο το λαμογιο να κανει την ΑΕΚ πρωταθλητρια και να ξεφυγουμε απο την Μιζερια που μας εχουν καταδικασει ολα αυτα τα κοπροσκυλα που θητευσανε προεδροι στην ΑΕΚαρα για να κονομανε !!!

Απορία  :think: : αναφέρεσαι στο παιχνίδι του 1982 που  χάσαμε 3-0 ή στο παιχνίδι του 1988 που χάσαμε 1-0 με γκόλ του Δημητριάδη που τον επόμενο χρόνο ήρθε σ' εμάς ?

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Απορία  :think: : αναφέρεσαι στο παιχνίδι του 1982 που  χάσαμε 3-0 ή στο παιχνίδι του 1988 που χάσαμε 1-0 με γκόλ του Δημητριάδη που τον επόμενο χρόνο ήρθε σ' εμάς ?

Φιλε μετα απο τοσο καιρο ειπα να το ψαξω γιατι ημουν πολυ μικρος για να θυμαμαι

Αναφερομαι στο ΑΡΗΣ-ΑΕΚ (βλεπω γηπεδουχος θεωρειται ο Αρης αρα λογικα αυτος ειχε τιμωρηθει με αποκλεισμο εδρας και οχι η ΑΕΚ οπως νομιζα)
Ειχαμε χασει 1-0 αρα ηταν ο αγωνας του 1988
Μπηκα στο Youtube και τον βρηκα, ειχαμε ενδεκαδα με Οκονσκι, Πατικα και δεν συμμαζευεται  :rockon:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ούτε εσύ τα λες καλά γι αυτό μη βγάζεις γλώσσα. Το γήπεδο θα ανήκει εξ αρχής στην ΑΕΚ και θα παραχωρήσει την εκμετάλλευση στη Δικέφαλος για κάποια χρόνια. ΔΕΝ παραχωρεί την κυριότητα αλλά την εκμετάλλευση κατάλαβε το. Σαν να λέμε παραχωρεί την επικαρπία ενός ακινήτου ΟΧΙ την κυριότητα.
για εξηγησε μου ρε τετραπερατε αφου το γηπεδο θα ανηκει στην αεκ και θα εχει παρει τα 20εκ του σγουρου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:, πως θα γινει επινοικιαση αφου τα 20εκ ειναι μεσω εσπα και η χρηματοδοτηση μεσω εσπα απαγορευει κατι τετοιο;;;;

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Φιλε μετα απο τοσο καιρο ειπα να το ψαξω γιατι ημουν πολυ μικρος για να θυμαμαι

Αναφερομαι στο ΑΡΗΣ-ΑΕΚ (βλεπω γηπεδουχος θεωρειται ο Αρης αρα λογικα αυτος ειχε τιμωρηθει με αποκλεισμο εδρας και οχι η ΑΕΚ οπως νομιζα)
Ειχαμε χασει 1-0 αρα ηταν ο αγωνας του 1988
Μπηκα στο Youtube και τον βρηκα, ειχαμε ενδεκαδα με Οκονσκι, Πατικα και δεν συμμαζευεται  :rockon:

Την χρονιά δηλαδή που με το γκόλ του Τάκαρου νικήσαμε τον γαύρο μέσα στο Ο.Α.Κ.Α. καί πήραμε το πρωτάθλημα εκείνη λοιπόν την χρονιά οί Αρειανοί μας νικήσαν μέσα έξω 1-0  :new_shocked: :new_shocked: ! μάλιστα κύριοι  :headbang: :headbang: !!

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Την χρονιά δηλαδή που με το γκόλ του Τάκαρου νικήσαμε τον γαύρο μέσα στο Ο.Α.Κ.Α. καί πήραμε το πρωτάθλημα εκείνη λοιπόν την χρονιά οί Αρειανοί μας νικήσαν μέσα έξω 1-0  :new_shocked: :new_shocked: ! μάλιστα κύριοι  :headbang: :headbang: !!

γιατί σου κάνει εντύπωση? ...έτσι παίρνονται τα πρωταθλήματα όταν παίζεις με όλους 50-50

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16

Τι ειχε γινει οταν εβαλε το Γκολ ο Καραγκιοζοπουλος τοτε... Κ-Ο-Λ-Α-Σ-Η !!!
θυμαμαι που δεν τον πολυγουσταραμε τον Τακαρο ...και εκανε κουρσα ολο το γηπεδο και με προσοντα καλου επιθετικου πετσωσε το γκολακι στον Γαυρο και πηραμε το πρωταθλημα και δεν πιστευαμε αυτο που βλεπαμε !!!
ΚΑΒΛΑ !!!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
γιατί σου κάνει εντύπωση? ...έτσι παίρνονται τα πρωταθλήματα όταν παίζεις με όλους 50-50
αρα λοιπον τσαμπα φωναζετε για τον γαυρο αφου και εσεις τον νικουσατε οταν επαιρνε τα πρωταθληματα

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
αρα λοιπον τσαμπα φωναζετε για τον γαυρο αφου και εσεις τον νικουσατε οταν επαιρνε τα πρωταθληματα

ναι ο γαύρος πάντα ήξερε ακόμα και όταν χάνει στο γήπεδο να παίρνει τα πρωταθλήματα στα χαρτιά..έχεις απόλυτο δίκιο

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ναι ο γαύρος πάντα ήξερε ακόμα και όταν χάνει στο γήπεδο να παίρνει τα πρωταθλήματα στα χαρτιά..έχεις απόλυτο δίκιο
ενω εσεις σβηνατε τα φωτα και πετουσατε καπνογονα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: παντα κυριοι

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.870
Πόντοι
2.606
Τι ειχε γινει οταν εβαλε το Γκολ ο Καραγκιοζοπουλος τοτε... Κ-Ο-Λ-Α-Σ-Η !!!
θυμαμαι που δεν τον πολυγουσταραμε τον Τακαρο ...και εκανε κουρσα ολο το γηπεδο και με προσοντα καλου επιθετικου πετσωσε το γκολακι στον Γαυρο και πηραμε το πρωταθλημα και δεν πιστευαμε αυτο που βλεπαμε !!!
ΚΑΒΛΑ !!!

μεχρι βεβαια να φτασεις εκει ειχες λερωσει λιγο το βρακακι σου στην αποκρουση του θειου μανωλα στην κεφαλια του ντεταρι αν θυμαμαι καλα.τεσπα ωραιες ποδοσφαιρικες εποχες

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
ενω εσεις σβηνατε τα φωτα και πετουσατε καπνογονα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: παντα κυριοι

έλα επειδή η ιστορία είναι το φόρτε μου να σου θυμίσω :

1987 Η δωροδοκία που δεν αποδείχθηκε ποτέ

Φεβρουάριος του 1987 και ο Ολυμπιακός κληρώνεται με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Γιώργος Κοσκωτάς δηλώνει "η ΑΕΚ είναι άτυχη που θα παίξει μαζί μας", αλλά ο αξέχαστος (για μη αγωνιστικούς λόγους) πρόεδρος του Ολυμπιακού βιάζεται να μιλήσει. Η Ένωση σπάει την έδρα των ερυθρολεύκων με 1-1 και πριν τον επαναληπτικό "γίνονται" όργια.

Τρεις μέρες πριν το δεύτερο ματς, η ΑΕΚ χάνει εκτός έδρας από την Παναχαϊκή για το πρωτάθλημα, με το παιχνίδι να διακόπτεται δύο φορές λόγω ξυλοδαρμού του διαιτητή Ακρίδα από τους οπαδούς της ΑΕΚ. Τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών και περιμένει τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο. Μια μέρα πριν, γράφεται και αποκαλύπτεται ότι ο Ντίνος Μπαλής (πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ) προσπάθησε να δωροδοκήσει τον Θεολόγη Παπαδόπουλο, τερματοφύλακα της ΑΕΚ. Ο τότε πρόεδρος της ΑΕΚ, Ανδρέας Ζαφειρόπουλος κάνει ανακρίσεις, αλλά δεν προκύπτει κάτι. Η ΑΕΚ χάνει με 3-1 από τον Ολυμπιακό, οι οπαδοί της ΑΕΚ κάνουν επίθεση στον Παπαδόπουλο, ο οποίος ουδέποτε αποδείχθηκε ότι δωροδοκήθηκε (όπως και το ότι οι ερυθρόλευκοι έκαναν κάτι τέτοιο) και ο μόνος που πληρώνει τη νύφη είναι ο Μπαλής.

1991 Η διακοπή αγώνα…
Το 1991 ο Ολυμπιακός προηγείται της ΑΕΚ και λίγα λεπτά πριν το τέλος (και ενώ ο Στέλιος Μανωλάς έχει αποβληθεί), πέφτει ένα καπνογόνο από τους οπαδούς της Ένωσης και ο διαιτητής Ζακεστίδης διακόπτει το ματς. Οι οπαδοί μπαίνουν μέσα, ξηλώνουν τα δίχτυα και η ΕΠΟ «ξηλώνει» το προβάδισμα του Ολυμπιακού, αφού διατάζει επανάληψη του ματς στη Ρόδο. Οι ερυθρόλευκοι οργίζονται, ο Στράτος Γιδόπουλος θεωρεί ότι ο κανονισμός το επιτρέπει (αλλά δέκα χρόνια μετά θα δηλώσει ότι «κι εγώ στη θέση του Ολυμπιακού θα εξοργιζόμουν, για τα συμφέροντα της ομάδας μου») και το παιχνίδι μπαίνει στην ιστορία, διογκώνοντας την αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

1993 … και η διακοπή ρεύματος
Ο Στέλιος Μανωλάς έχει δηλώσει (πριν από δέκα χρόνια, όχι όταν έγινε το σκηνικό το 1993) ότι ο «Μελισσανίδης έσβησε τα φώτα για να μη χάσουμε», αλλά ο τότε διευθυντής του γηπέδου της Ν. Φιλαδέλφειας, Σταύρος Μαργέτης, έχει ξεκαθαρίσει πως εκείνη την ημέρα η Αθήνα ταλαιπωρήθηκε από γενικότερο μπλακ άουτ (όπου είχε πέσει το ρεύμα και στη Βουλή) και πως δεν έγινε τίποτα το βρώμικο ή το εσκεμμένο. Πάντως, στην επανάληψη του αγώνα ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-1, οπότε η διακοπή ρεύματος έμεινε απλώς σαν μια ιστορία που ταξιδεύει στο χρόνο.

γιατί η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας φίλε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom