Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
Τετοια ΑΕΚ κανενας ΑΕΚτζης δεν θελει να βλεπει.Ακου να κατσει να χασει η αντιπαλη ομαδα.

Κατσε δες μπαλα με τον Πλατελλα και τον Ντακολ μετα αν θελεις να βλεπεις αλλη ΑΕΚ
Μονο αν ανεβει η ομαδα Σουπερ Λιγδα θα δεις ομαδα με παιχτες που θα ξερουν να παιζουν

Εκει που εισαι θα σε γλεντανε οι ερασιτεχνες.
Γαμω τον πουστη τον κοντο

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Αν τώρα πω,κανένας στο γήπεδο,μέχρι να αλλάξουν τα πράγματα,θα είμαι κακός...? :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Κατσε δες μπαλα με τον Πλατελλα και τον Ντακολ μετα αν θελεις να βλεπεις αλλη ΑΕΚ
Μονο αν ανεβει η ομαδα Σουπερ Λιγδα θα δεις ομαδα με παιχτες που θα ξερουν να παιζουν

Εκει που εισαι θα σε γλεντανε οι ερασιτεχνες.
Γαμω τον πουστη τον κοντο
Δεν θελω να βλεπω επιστημονικης φαντασιας μπαλα ρε ανθρωπε μου,να νικαει θελω να βλεπω
ομαδες ερασιτεχνικες,με αυτο το υλικο που εχει αυτη την στιγμη.αμπαλοι ειναι δεν λεει κανεις
το αντιθετο,αλλα ακομη και ετσι ειναι καλυτεροι απο αυτα τα παιδια που παιζουν αντιπαλοι.
Προπονητης χρειαζεται,να τους βαλει να παιξουν σωστα,να κανουν το αυτονοητο μεσα στο γηπεδο.

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
748
Πόντοι
96
Απ' ότι έδειξε δεν τους νοιάζει....Και πρόστιμο να τους βάλει,και προπόνηση να κάνουν,δεν τους νοιάζει...

Τουλάχιστον εμένα αυτή την εικόνα μου έδωσαν σήμερα,αλλά και στους προηγούμενους αγώνες...
Η ήττα ήταν θέμα χρόνου να έρθει...Ο τρόπος που ήρθε είναι ξεφτίλα...Μην αδικήσω τα παιδιά του Αστέρα,έπαιξαν από την αρχή με πάθος,έτρεξαν πολύ,είχαν πολύ καλή κάλυψη και ανάπτυξη...με λίγα λόγια Ομάδα.....Απ' την άλλη εμείς ένα Τίποτα.....Έπρεπε να έρθει η παράταση,για να κάνουμε τις πρώτες μας δύο πολύ καλές ευκαιρίες....

Αυτή η ομάδα εξακολουθεί δυστυχώς να μας εκπλήσει δυσάρεστα....Και πολύ φοβάμαι ότι έχουμε και άλλα να δούμε ακόμα....Ότι θα είναι δύσκολα τα λέγαμε,αλλά όχι έτσι....Δίνουν τροφή στον οποιονδήποτε που περιμένει στη γωνία.....

Η ομάδα έπρεπε (και δεν το λέω τώρα) να είχε κανονικό προπονητή,αυτόν που θα έχει και στην Β' Εθνική,εφόσον τα πράγματα πάνε καλά,αλλά και το ρόστερ να αποτελείται από το 80% της ομάδας,που θα είναι στην Β'......Να είναι σχεδόν έτοιμη από τώρα για του χρόνου.....

Αν φέτος ανεβούμε,θα φάμε πολλές σφαλιάρες του χρόνου....

Υ.Γ....Και να περνάγαμε με την Λάρισα δεν είχαμε τύχη.... :grin:

Συμφωνω σε ολα. Φαινεται στα τελευταια παιχνιδια οτι μπαινουν με ενα μπλαζε υφακι του στυλ ''ενταξει ΑΕΚ ειμαστε, οτι και να γινει θα νικησουμε στο τελος''. Δηλαδη τι περιμεναν, να μπαινει ο αντιπαλος και να βαζει απο μονος του αυτογκολ επειδη ουτως η αλλως θα χανανε; Ελα ομως που και ο αντιπαλος παιζει για την ιστορια του και την περηφανεια του. Με τη Λαρισα δεν υπηρχε περιπτωση να περασουμε. Απο τεσσαρες σε πενταρες ριχνει στον ομιλο της.

Επισης απο την αρχη ελεγα οτι δεν χρειαζεται προπονητης για αυτην την κατηγορια, αλλα ρε Δελλα ελεος. Βλεπεις οτι στραβωνει απο καποια στιγμη και μετα το ματς, κανε καμια αλλαγη ή αλλαξε το συστημα που παιζεις. Μια τη γλιτωσαμε, δυο τη γλιτωσαμε, κατσε στο παγωτο στην τριτη.

Αυτο που προτεινω να γινει τωρα ειναι αμεση λυση συμβολαιου σε παιχτακια τυπου Ροβες, Σταθακηδες, Καραγκιολιδηδες ως προς γνωση και συμορφωση και των υπολοιπων και το καλοκαιρι ακολουθουν και αλλοι.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Jigsaw24 έτσι ακριβώς είναι......

Τουλάχιστον,ας ελπίσουμε ότι από δώ και πέρα,θα κάνουν τις σωστές κινήσεις για την αλλαγή της ομάδας προς το καλύτερο....Δεν αξίζει αυτό στην Α.Ε.Κ........Όχι άλλο ξεφτυλισμό επιτέλους....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Jigsaw24 έτσι ακριβώς είναι......

Τουλάχιστον,ας ελπίσουμε ότι από δώ και πέρα,θα κάνουν τις σωστές κινήσεις για την αλλαγή της ομάδας προς το καλύτερο....
Να φερουν εναν κανονικο προπονητη χρειαζεται,και ας κρατησουν τον Δελλα βοηθο του,να μαθαινει.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Να φερουν εναν κανονικο προπονητη χρειαζεται,και ας κρατησουν τον Δελλα βοηθο του,να μαθαινει.
Δεν έχεις και άδικο να είναι βοηθός ο Δέλλας...ή σε κάποιο πόστο να βοηθήσει την ομάδα.....

Θέλουμε και παίκτες όμως....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Δεν έχεις και άδικο να είναι βοηθός ο Δέλλας...ή σε κάποιο πόστο να βοηθήσει την ομάδα.....

Θέλουμε και παίκτες όμως....
Ρε γαμωτο μην ακουω τετοια,αν ειναι δυνατον να χρειαζομαστε κιαλλους παιχτες για το πρωταθλημα ερασιτεχνων.
Αμπαλοι ειναι,αλλα ηδη ανεβασαν την ομαδα απο τα χριστουγεννα.Να παιξουν σωστα χρειαζεται.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ρε γαμωτο μην ακουω τετοια,αν ειναι δυνατον να χρειαζομαστε κιαλλους παιχτες για το πρωταθλημα ερασιτεχνων.
Αμπαλοι ειναι,αλλα ηδη ανεβασαν την ομαδα απο τα χριστουγεννα.Να παιξουν σωστα χρειαζεται.
Δεν θα διαφωνίσω με τη λογική σου,γιατί είναι κάτι που το έχω σκεφτεί και εγώ.... :grin:

Αλλά,δεν νομίζω να φταίει μόνο ο προπονητής για την κακή εικόνα της ομάδας.....Δεν μου δείχνουν πάθος και διάθεση....Δεν περιμένω να δώ τρομερή μπάλα,αλλά τουλάχιστον παίξε....

Νομίζω ότι,όπως είπα και πριν, το ρόστερ της ομάδας πρέπει να είναι από τώρα στο μεγαλύτερό του ποσοστό,το ρόστερ που θα έχουμε του χρόνου....Να είναι σχεδόν έτοιμη...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
[move][move][size=90pt]EXYΣAAAAAA[/size][/move][/move]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Δεν θα διαφωνίσω με τη λογική σου,γιατί είναι κάτι που το έχω σκεφτεί και εγώ.... :grin:

Αλλά,δεν νομίζω να φταίει μόνο ο προπονητής για την κακή εικόνα της ομάδας.....Δεν μου δείχνουν πάθος και διάθεση....Δεν περιμένω να δώ τρομερή μπάλα,αλλά τουλάχιστον παίξε....

Νομίζω ότι,όπως είπα και πριν, το ρόστερ της ομάδας πρέπει να είναι από τώρα στο μεγαλύτερό του ποσοστό,το ρόστερ που θα έχουμε του χρόνου....Να είναι σχεδόν έτοιμη...
Απο τωρα δεν γινεται να ειναι,γιατι δεν μπορεις να πεισεις καλους παιχτες,να παιξουν σε ερασιτεχνικο πρωταθλημα..Θα δεις οτι θα γινουν αρκετες αλλαγες το καλοκαιρι.Τωρα μην περιμενεις,και ειναι λογικο.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Μη κάνετε το λάθος και του απαντήσει κάνεις..... :grin:

Σε "άρρωστους" οπαδούς η αδιαφορία ή η ειρωνεία αν προτιμάτε,είναι ότι καλύτερο.... ;)

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Απο τωρα δεν γινεται να ειναι,γιατι δεν μπορεις να πεισεις καλους παιχτες,να παιξουν σε ερασιτεχνικο πρωταθλημα..Θα δεις οτι θα γινουν αρκετες αλλαγες το καλοκαιρι.Τωρα μην περιμενεις,και ειναι λογικο.
Ναι δεν μπορείς να τους πείσεις......Θα πρέπει να βρούν τον τρόπο,να τους δελεάσουν κάπως.... :grin:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μη  στενοχωριεστε  ο  γατος   εχει   οραμα   για  την  ομαδα...........

Συνημμένα

• 1095599.jpg
    1095599.jpg
    24,7 KB · Εμφανίσεις: 13

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Μη κάνετε το λάθος και του απαντήσει κάνεις..... :grin:

Σε "άρρωστους" οπαδούς η αδιαφορία ή η ειρωνεία αν προτιμάτε,είναι ότι καλύτερο.... ;)
καλα...εγω παντως....

[move][size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑ[/size][/move]

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Το  δευτερο  γκολ  του  αστερα  ειναι  για  πολλα........ :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

[move]Γ  Κ  Ο  Λ  Α  Ρ  Α  ..........[/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom