Επισκέπτης
μιλάνε και οι κρατικοδίαιτοι.Περιμενετε να παρετε κανεναν ελευθερο απο τον Ολυμπιακο...
ξερετε εσεις.....
έλα ντε που θα ψάχνεται τον κώλο σας σε μερικές αγωνιστικές και θα λέτε τι μου κάνεις Ρίμπο μου?
μιλάνε και οι κρατικοδίαιτοι.Περιμενετε να παρετε κανεναν ελευθερο απο τον Ολυμπιακο...
ξερετε εσεις.....
κοντευει η ημέρα που σε κάτι ερυθρόλευκα κωλαράκια θα τα χαράξει το σπαθί του Ζ.Άντε μωρή ΑΕΚΑΡΑ γερά για το 7/7
Νομίζω ότι σήμερα θα δούμε και καλή μπαλλίτσα και η ομάδα θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία!
Νίκη για την ομάδα μας χθες στο χάντμπολ με αντίπαλο την Καλαμαριά (41-32) ενώ στο βόλει παρότι προηγηθήκαμε 1-2 τελικά χάσαμε από τον Πανελλήνιο με 3-2.
Τι έγινε γαυράκια?Δεν θα βγείτε σήμερα να μας πείτε για την διαιτησία?Τόσο πολύ κράτησε η κιτρινόμαυρη "παράγκα"?Μιάμιση εβδομάδα???? Αν υποψιαστώ ότι με όλα αυτά που ζήσαμε από το 1996 δεν έχετε καταλάβει τι είναι "παράγκα" θα...
αλλά κάθε κολώπαιδο που φεύγει από την ομάδα μας όταν παίζει εναντίον μας βγάζει τα απωθημένα του.Τζάμπα γκολ ρε π@@@τη μου,πάει και το απόρθητο.Προσοχή τώρα να μη χαθεί και βαθμός/οί..
[move] RAMOS [/move]