Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
χανούμια...τι χουνέρι ήταν αυτό?.....άντε και τηυν κυριακή μετά το ντέρμπυ θα είμαστε πρώτοι.......μάγκες μου φαίνεται ότι ΄'ολοι δουλεύουμε για τον γαύρο......το αεκάκι 'ήθελα να το πάρει φ'ετος και τελικά βλέπω τον γαύρο...όσο για εμάς τάπαμε από 3 θ'εση και κάτω......
Καλησπέρα.....talos...μην ασχολείσαι με τους...1ους.Εμείς είμαστε δευτεροτρίτοι.....ας ασχολειθούμε με το πρωτάθλημα σε κανά 2 βδομάδες.....άσε τους...πρωταθλητές να πανηγυρίζουν.....
ΥΓ--->Καλά είσαι ρε???Χαθήκαμε με τις κωλοεπιθέσεις.....

Επισκέπτης
την άλλη Κυριακή να δούμε ποιοι θα είναι εδώ να κάνουν τα κοκόρια

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εμείς είμαστε συνειδητοποιημένοι....όπως έγραψα απο 3 και κάτω..εσείς πήρατε πρωτάθλημα από την τρίτη αγωνιστική..και τελικά θα το πάρει ο γάβρος.....σκατά...

Υ.Γ. καλά είμαι ρε φίλε podo.....με τις μαλακίες των επιθέσεων γίναμε μπουρδέλο/// :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μεγάλη πίκρα συνπρωταθλητές της 7ης αγωνιστικής...το πήραμε πόλύ στον χαβαλέ το ματσάκι...ήρθαν και όλα στραβά και χάσαμε την ευκαιρία να πάμε στο ντέρμπι με διαφορά ασφαλείας!Όταν χάνεις στην έδρα σου από αυτόν τον Ηρακλή δεν μπορείς να μιλάς για πρωτάθλημα...μόνο με διπλό στη Λεωφόρο ρεφάρουμε αυτή την γκέλα!!!! :headbang:

Επισκέπτης
Μεγάλη πίκρα συνπρωταθλητές της 7ης αγωνιστικής...το πήραμε πόλύ στον χαβαλέ το ματσάκι...ήρθαν και όλα στραβά και χάσαμε την ευκαιρία να πάμε στο ντέρμπι με διαφορά ασφαλείας!Όταν χάνεις στην έδρα σου από αυτόν τον Ηρακλή δεν μπορείς να μιλάς για πρωτάθλημα...μόνο με διπλό στη Λεωφόρο ρεφάρουμε αυτή την γκέλα!!!! :headbang:
τώρα είναι που θα το πάρουμε το διπλό.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Που διαφωνείς kali?Τα περισσότερα από αυτά που λένε τα παιδιά είναι σωστά με μια δόση υπερβολής ίσως λόγω εκνευρισμού...

Επισκέπτης
Καλά έπαιξε ο Ηρακλής. Του κάτσανε και 2 γκολάκια και κέρδισε. Αν όμως δεν θέλει να μπει η πουτάνα... δεν μπαίνει με τίποτα! Τι φάσεις ήταν αυτές του Rivaldo και του Blanco!!! Δεν μας ήθελε σήμερα. Πάει και τελείωσε!!!

Επισκέπτης
ΠΙΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

τελικα ποτε θα μαζευτειτε πανω απο 22.000 που εισασταν εχτες???

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδέρφια μου ,πρωταθλητές της 7ης αγωνιστικής ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
Καταρχάς ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον αθλητή μας Καραβίδα που τερμάτισε 11ος στον κλασσικό μαραθώνιο και 1ος από τους Έλληνες στην διαδρομή αυτή.ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.

Τώρα για το ματς χθες.Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ηρακλή πρωτίστως που δεν το φοβήθηκε το ματς κ μας κοίταξε στα ίσα.Τώρα όσον αφορά εμάς.Όσοι είδαν το ματς κατάλαβαν.Χθες άλλες 5 ώρες να παίζαμε παλι γκολ δεν θα βάζαμε.Ήταν της μοίρας μας.Πάντως για να λέμε κ του στραβού το δίκιο αν έμπαιναν οι μισές φάσεις θα μιλάγαμε για την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση.Απλά δεν μας ήθελε.
Την μόνη μομφή την κάνω στον Φερέρ που ενώ ισοφαρίσαμε νωρίς άλλαξε άρδην το σύστημα φορτώνοντας την επίθεση κ αφήνοντας την άμυνα κενή από νωρίς ,λες κ είμασταν πίσω με 0-2 στο 60'.Από την στιγμή που ισοφαρίσαμε στο 25',τσούκου-τσούκου κ χωρίς πανικό το γύρναγες το ματς.
Η ομάδα τώρα οφείλει να δείξει χαρακτήρα,να μαζέψει τα κομμάτια της ,που δεν θεωρώ ότι έγιναν κ συντρίμμια κ να δείξει τα προσόντα της στο ματς με τους βάζελους.Αν θες να βγεις ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ πρέπει να το αποδείξει ΤΩΡΑ.Και να κοπεί κ ηλαλιά στα βαζελάκια τύπου Καραγκούνη όσον αφορά για το ΄΄ποια είναι η ΑΕΚ΄΄,γιατί ο μπαστουνόβλαχος παρακάλαγε να έρθει στην ΄΄ποια είναι η ΑΕΚ΄΄.

''ΒΑΖΕΛΙΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....''

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
ρε pleasuregiver κατσε στη μιζερια σου κ στην πικρα σου κ αφου εισαι απο κατω ξυσε μου και λιγο τα μπαλακια που με τρωνε....

Επισκέπτης
[move]τωρα κλαινε τα χανουμακια
στου οα,στου οακα τα σκαλακια..
[/move]

gt21 ποια μπαλακια???αυτα που σου εχω κοψει συριζα εδω & 14 χρονια???τι μιλας ρε ακουπε???

ΠΙΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδερφέ gt21 καταρχάς καλημέρα σου.Κατά δεύτερον,εεπιδή είσαι σχετικά νέος στην παρέα μας,θέλω να σου πω ότι εδώ μέσα δεν ασχολούμαστε με πάσης φύσεως τρωκτικά,ζιζάνια κ παράσιτα,αλλά μόνο με τα της ομάδας μας,τα της παρέας μας εδώ μέσα κ με φίλους άλλων ομάδω που θέλουν σοβαρό κ υγειή διάλογο.Τα πάσης φύσεως παράσιτα,απλά αγνοούνται.ΦΙλικά κ Αεκτζήδικα πάντα.
Τώρα έχουμε το ματς με τα ζέλια κ με αυτό λέω να ασχοληθούμε.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εγώ ξέρω αδέλφια ότι έτσι δεν παίρνονται τα πρωταθλήματα...είχαμε απέναντι μας μια κακή ομάδα στην έδρα μας που θα έπρεπε να τρώει 3 γκολ από το πρώτο ημίχρονο!Δεν πετάς έτσι μια διαφορά ασφαλείας πριν από κρίσιμο ντέρμπι!Πολύ χαλαρότητα ,τραγικά λάθη και το κακό είναι ότι από τις δηλώσεις που διάβασα μετά από τον αγώνα δεν βλέπω να προβληματίστηκαν ιδιαίτερα!Βέβαια και πριν τον αγώνα διάβασα κάτι δηλώσεις του Φερερ,σε έντυπο της πατρίδας του νομίζω,που μόνο αισιόδοξες δεν ήταν!Τέλος πάντων,η γκέλα αυτή μόνο με ΔΙΠΛΟ στη λεωφόρο διορθώνεται... :think:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ρε pleasuregiver δεν μας είπες τι έγινε με αυτή την κιτρινόμαυρη παράγκα?Ρεπό είχε το Σαββατοκύριακο και μας ακυρώθηκε κανονικό γκολ...ενω στο ματς της ομάδας σου έγινε εφεύρεση οφσάιντ στο γκολ του Πάοκ???Μιάμιση εβδομάδα κράτησε η κιτρινόμαυρη παράγκα?
:idiot: :idiot: :idiot:
Καλά τι διαιτησίες είχαμε πάλι το Σαββατοκύριακο...ακόμη γελάω...για να ξεπεράσω και την πίκρααααααααααααα  μου! :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Η αλήθεια είναι ότι το πήραμε το ματς χαλαρά κ δείξαμε υπεροψία.Και για αυ
Εγώ ξέρω αδέλφια ότι έτσι δεν παίρνονται τα πρωταθλήματα...είχαμε απέναντι μας μια κακή ομάδα στην έδρα μας που θα έπρεπε να τρώει 3 γκολ από το πρώτο ημίχρονο!Δεν πετάς έτσι μια διαφορά ασφαλείας πριν από κρίσιμο ντέρμπι!Πολύ χαλαρότητα ,τραγικά λάθη και το κακό είναι ότι από τις δηλώσεις που διάβασα μετά από τον αγώνα δεν βλέπω να προβληματίστηκαν ιδιαίτερα!Βέβαια και πριν τον αγώνα διάβασα κάτι δηλώσεις του Φερερ,σε έντυπο της πατρίδας του νομίζω,που μόνο αισιόδοξες δεν ήταν!Τέλος πάντων,η γκέλα αυτή μόνο με ΔΙΠΛΟ στη λεωφόρο διορθώνεται... :think:

Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε χαλαρά κ δείξαμε υπεροψία.Και γι αυτό κυρίως την πατήσαμε.Είναι σαν να χάσαμε στην Ξάνθη.Πάντως επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού,ελπίζω να βάλανε μυαλό για τί μπορεί να είχαμε το 6/6 αλλά γενικώς τα παίρναμε χαλαρα κάποια μάτς όπως π.χ. με Λεβαδειακό.Καλύτερα που ήρθε ο Γενάρης τώρα παρά όντως να έρθει στην ώρα του.Κ ελπίζω να κρατήσει μία αγωνιστική μόνο.Αλλά πέραν της χαλαρότητας ξαανλέω,ότι καπου του έφυγε το ματς του Φερέρ.Την άνοιξε πολύ γρήγορα την ομάδα κ πολύ νωρίς.ΜΕ διπλό στα βαζέλια ,όλα ξεχνιούνται.Κ παίζουμε σε ένα γήπεδο που τα τελευταία χρόνια μας πάει.Και ενάντια σε κάποιον που θέλει αν μας κερδίσει κ δεν θα κλειστεί.Αν θες να πάρεις ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,να η ευκαιρία σου να το αποδείξεις κ να το βουλώσουν...ΟΛΟΙ.

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
τι ακουγεται για λεωφορο θα παρουμε εισητηρια?ξερει κανεις? :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ιδέα δεν έχω κ ούτε έχει ακουστεί κάτι.Το θεωρώ όμως αδύνατο να πάρουμε.Κάτι οι βάζελοι κάτι η αστυνομία θα δώσουν αρνητική απάντηση,οπότε παπαλα.Έχουμε κ τα προηγούμενα με τις φασαρίες στο ΟΑΚΑ στο ματς του Α' γύρου πέρσι οπότε χλωμό έως αδύνατον.Θα ναι πάντως μεγάλη υπόθεση να πάρουμε εισιτήρια.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Πόσο περιμένανε 2-3 εδώ μέσα αυτή τη γκέλα να βγάλουνε χωλή και να πάρει λίγο χρώμα η μίζερη ζωή τους.........αλλά πάλι τρίτη θέση γράφει η κατάταξη......... ;) Άντε καλημέρα!!! (Γαμάτη η μ΄σκα του Ζορό της Ένωσης)

Επισκέπτης
το κρατικοδίαιτο καφενείο τρίτο είναι ακόμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom