gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Γρηγόριε πες την αλήθεια...είσαι πράκτορας έτσι?![]()

Ναι. Στηρίζω Μόγιες

Γρηγόριε πες την αλήθεια...είσαι πράκτορας έτσι?![]()
Κοίτα. Στο εξωτερικό έχω κάποιες αγάπες. Δεν αλλάζουν. Στην Αγγλία είμαι Λίβερπουλ. Στην Ιταλία Νάπολι. Στην Ισπανία Ατλέντικο (και όχι επειδή πήγε ο κοντός εκεί) και στη Γερμανία υποστηρίζω Ντορτμουντ.Μετά την κλήρωση νομίζω ότι θα πρέπει να κάνεις μια προσωρινή ανακωχή!Άλλωστε τι σχέση έχεις με τις λιμανίσιες αδελφές?![]()
Του παπάρα του πεξάρα του τ έλεγα. Παει σβάρνα για διάλυση. Λουκέτο. Έτσι καλά να πάθουν τα μουνιά. Που αντί να κάνουν μόκο με τον τρόπο που σώκηθαν πέρσι έβγαλαν και γλώσσα τα μουνοσκουλίκια. Πριν 4-5 χρόνια είχαν ΟΛΕΣ τις προοπτικές να κάνουν κάτι σοβαρό με τον Κούπερ στον πάγκο και τον έφαγαν για να "σωθούν" ή "για ν ανέβουν επίπεδο". Εκεί τώρα. Λουκέτο και το κλειδί στον θερμαϊκό.Την δικη την ειδατε εχθες;Απιστευτα πραγματα ακουστηκαν.Κατα τα αλλα εμεις παιζουμε Γ εθνικη και ο Αρης
στην Σουπερλιγκ.Εδωσε λεει περυσι καποια ομαδα της Σουπερλιγκ 400 χιλ.δανεικα για να βγαλει την σαιζον
ο Αρης.Ποια να ειναι αραγε;![]()
Ο Δημητρελος τα έδωσε για συμπαρασταση.Την δικη την ειδατε εχθες;Απιστευτα πραγματα ακουστηκαν.Κατα τα αλλα εμεις παιζουμε Γ εθνικη και ο Αρης
στην Σουπερλιγκ.Εδωσε λεει περυσι καποια ομαδα της Σουπερλιγκ 400 χιλ.δανεικα για να βγαλει την σαιζον
Σιγουρα τους αξιζει και δεν τους λυπαμαι καθολου.Ακουστηκε οτι απο του χρονου μια ομαδα θα πρεπει να παιξει 3 χρονιες στην Γ εθνικη για να καθαρισει.Του παπάρα του πεξάρα του τ έλεγα. Παει σβάρνα για διάλυση. Λουκέτο. Έτσι καλά να πάθουν τα μουνιά. Που αντί να κάνουν μόκο με τον τρόπο που σώκηθαν πέρσι έβγαλαν και γλώσσα τα μουνοσκουλίκια. Πριν 4-5 χρόνια είχαν ΟΛΕΣ τις προοπτικές να κάνουν κάτι σοβαρό με τον Κούπερ στον πάγκο και τον έφαγαν για να "σωθούν" ή "για ν ανέβουν επίπεδο". Εκεί τώρα. Λουκέτο και το κλειδί στον θερμαϊκό.
Τ έχει αποφασίσει η ΟΥΕΦΑ. ΔΕ ΠΕΦΤΕΙ ο ΑΡΗΣ!!!Αμα διναμε βάση σε όσα ακουγονται....
Εδω ακόμα δεν εχουν αποφασισει για το ποσες ομαδες θα πεφτουν και θα ανεβαινουν στην σουπερ λιγκ.![]()
Την δικη την ειδατε εχθες;Απιστευτα πραγματα ακουστηκαν.Κατα τα αλλα εμεις παιζουμε Γ εθνικη και ο Αρης
Καλα. Η απάντησή μου στο "είσαι πράκτορας" που έγραψες είναιΓρηγόριε συμβουλή φιλική...μην γίνεσαι σαν τον καβλαρχο
Μην βάζεις 300 smileys γέλια απο πίσω. ;)
Είναι κουραστικό για το μάτι και δεν μπορεί ο άλλος να καταλάβει τι γράφεις ακριβώς
ζωγράφισεςΤι είναι η Γ Εθνική; Το καθαρτήριο για τον παράδεισο;;;;;;![]()
Καλα. Η απάντησή μου στο "είσαι πράκτορας" που έγραψες είναι
ΝΑΙ.
ΣΤΗΡΙΖΩ ΜΟΓΙΕΣ!!!!!
Υ.Γ Τι είναι αυτά τα Γρηγόριε" ρε; Παπάς είσαι;;;;
Και γω στηρίζω Μόγιες σου λέωωωωωωω. Θέλω να δω Μαν Γιουν να παίζει παιχνίδι μπαράζ με τη Φούλαμ του ΚαραγκούνηΤο πράκτορας ο γάτος και παλιά μέλη το πιάνουν μόνο!!!
Παπατζής είμαι![]()
Αργησε σημερα ο κατσικας κανα 20λεπτο. Τον καθυστερησαν στογκισεκεσέ?![]()