για λυσε μου την απορια, τα σχεδια θα τα βγαλει η τεχνικη υπηρεσια του δημου;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ποια σχεδια? Γινε συγκεκριμενος !!
για λυσε μου την απορια, τα σχεδια θα τα βγαλει η τεχνικη υπηρεσια του δημου;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πιπης___Ποια σχεδια? Γινε συγκεκριμενος !!
Ρε τρελε πλακα κανεις τωρα;Συγκρινεις τωρα το Αλου Φαν Παρκ του Βωβου με αυτο το σχεδιο.Πρωτα απο ολα,ρε στοκε το οτι ειπε ναι το δημοτικο συμβουλιο τα λυσατε ολα;; στο βοτανικο ειχε πει οχι το δ.σ του δημου;;
Ρε τρελε πλακα κανεις τωρα;Συγκρινεις τωρα το Αλου Φαν Παρκ του Βωβου με αυτο το σχεδιο.Πρωτα απο ολα,
αυτο το εκτρωμα που παρουσιασαν τοτε,ηταν ενα εμπορικο κεντρο με ενα γηπεδο καπου στην μεση.Καταπατουσε οτι μπορουσε
να καταπατηθει.Η μελετη που εχει γινει για το γηπεδο αυτο,δεν μπορει να προσβληθει απο πουθενα,την στιγμη που
ειναι ολα μεσα στα νομιμα πλαισια.Ουτε χωρος απο το αλσος καταπατειται,ουτε τιποτα αλλο,και ο συντελεστης δομησης ειναι κατω απο τον προβλεπομενο.Αλλα αποφασισε πρωτα τι να υποστηριξεις,οτι δεν θα δωθουν τα 20 εκ,η οτι δεν μπορει να γινει το γηπεδο.
ποια μελετη, η ελεονορα;Ρε τρελε πλακα κανεις τωρα;Συγκρινεις τωρα το Αλου Φαν Παρκ του Βωβου με αυτο το σχεδιο.Πρωτα απο ολα,
αυτο το εκτρωμα που παρουσιασαν τοτε,ηταν ενα εμπορικο κεντρο με ενα γηπεδο καπου στην μεση.Καταπατουσε οτι μπορουσε
να καταπατηθει.Η μελετη που εχει γινει για το γηπεδο αυτο,δεν μπορει να προσβληθει απο πουθενα,την στιγμη που
ειναι ολα μεσα στα νομιμα πλαισια.Ουτε χωρος απο το αλσος καταπατειται,ουτε τιποτα αλλο,και ο συντελεστης δομησης ειναι κατω απο τον προβλεπομενο.Αλλα αποφασισε πρωτα τι να υποστηριξεις,οτι δεν θα δωθουν τα 20 εκ,η οτι δεν μπορει να γινει το γηπεδο.
Ναι,καλο μουνακι.ποια μελετη, η ελεονορα;
για πες μου εχει γινει μελετη;;;;;;;;Ναι,καλο μουνακι.
για πες μου εχει γινει μελετη;;;;;;;;
Οχι τυπε μου αυτο που παρουσιασαν,ειπαν να το παρουσιασουν ετσι για την πλακα τους.για πες μου εχει γινει μελετη;;;;;;;;
η προμελετη ειναι κατι το επισημο η δεσμευτικο; η επισημο;;Οχι τυπε μου αυτο που παρουσιασαν,ειπαν να το παρουσιασουν ετσι για την πλακα τους.
Και εννωειται οτι τα στοιχεια που παρουσιασαν,ειναι ψεμματα.Οπως και η προμελετη ειναι ψεμα και αυτη.
η προμελετη ειναι κατι το επισημο η δεσμευτικο; η επισημο;;
τραβα για υπνο, νυσταζειςΑυτο που παρουσιασαν δεν ηταν ουτε προμελετη, ουτε μελετη στοκεμον !!!!
Γιαυτο σου λεω εισαι ασχετος !!!
τραβα για υπνο, νυσταζεις
Δεν καταλαβαινω τι θες να αποδειξεις,πρωτα κατατιθεται η προμελετη,για την προεγκριση,σε δημο πρωτα,η προμελετη ειναι κατι το επισημο η δεσμευτικο; η επισημο;;
ποια μελετη;; η περιβαντολογικη;; η στατικη;; η κυκλοφοριακη;; ποια;;;;;;;;;;;;;Δεν καταλαβαινω τι θες να αποδειξεις,πρωτα κατατιθεται η προμελετη,για την προεγκριση,σε δημο πρωτα,
νομαρχια,και υπουργειο,για να εξεταστει και να εγκριθει,αν δεν εγκριθει γινονται υποδειξεις για να διορθωθουν
οσα δεν βρεθηκαν νομιμα,για να κατετεθει η μελετη που θα ειναι η τελικη για να βγουν οι αδειες.Ετσι εγινε και
με το καραισκακη,η ιδια ακριβως διαδικασια.Και με το γηπεδο του Πηλαδακη ακριβως το ιδιο.
Καλα για το γηπεδο του Βοτανικου δεν κατατεθηκε καν προμελετη για εγκριση.
ποια μελετη;; η περιβαντολογικη;; η στατικη;; η κυκλοφοριακη;; ποια;;;;;;;;;;;;;
τραβα κοιμησου ρε βλακακο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θεε μου ποσο ασχετος !!!!! Ποσο μαλακας !!!!!!