Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
836
Πόντοι
366
Ενίοτε θα πρέπει να καταλαβαίνουμε πόσο επικίνδυνα είναι τα σχέδια κάποιων και να μην παρασυρόμαστε και παπαγαλίζουμε ότι γράφουν οι κωλοφυλλάδες!Επίσης ενίοτε θα πρέπει να ανατρέχουμε στο παρελθόν και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας...

Θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι ο υποβιβασμός σε κατώτερη κατηγορία δεν είναι παιχνιδάκι. Γίνεται ολόκληρο πρωτάθλημα, όχι μόνο για να αναδειχθεί πρωταθλητής, αλλά και για να υποβιβαστούν κάποιες ομάδες, πράγμα που σημαίνει ότι ένας υποβιβασμός είναι αντίστοιχης (αρνητικής) σημασίας με ένα πρωτάθλημα. Οι φίλοι ΑΕΚτζήδες νόμιζαν ότι το πέρασμα από τις μικρότερες κατηγορίες θα ήταν ευχάριστες διακοπές και ότι η φανέλα και μόνο θα τους ανέβαζε κατηγορίες. Δεν είναι έτσι. Τα πράγματα είναι πιο σύνθετα. Μόνο η Γιουβέντους έπεσε κατηγορία και κατάφερε ν' ανέβει σε μία χρονιά, αλλά είχε στο ρόστερ της παίκτες όπως ο Μπουφόν, ο Ντελ Πιέρο, ο Νέτβεντ, ο Καμορανέζι και ο Τρεζεγκέ. Καμμία σχέση, δηλ., με Πλατέλα και Γεωργέα.
Εγώ θα συνιστούσα υπομονή. Είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία να γίνουν όλα από την αρχή και να γίνουν σωστά.
Και αν θέλετε την εκτίμησή μου, νομίζω ότι η ΑΕΚ φέτος θ' ανέβει εύκολα κατηγορία, αλλά πιστεύω ότι στην Β' Εθνική θα μείνει για περισσότερο από έναν χρόνο.
'Αντε, και καλές μας γιορτές, αδέλφια.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι ο υποβιβασμός σε κατώτερη κατηγορία δεν είναι παιχνιδάκι. Γίνεται ολόκληρο πρωτάθλημα, όχι μόνο για να αναδειχθεί πρωταθλητής, αλλά και για να υποβιβαστούν κάποιες ομάδες, πράγμα που σημαίνει ότι ένας υποβιβασμός είναι αντίστοιχης (αρνητικής) σημασίας με ένα πρωτάθλημα. Οι φίλοι ΑΕΚτζήδες νόμιζαν ότι το πέρασμα από τις μικρότερες κατηγορίες θα ήταν ευχάριστες διακοπές και ότι η φανέλα και μόνο θα τους ανέβαζε κατηγορίες. Δεν είναι έτσι. Τα πράγματα είναι πιο σύνθετα. Μόνο η Γιουβέντους έπεσε κατηγορία και κατάφερε ν' ανέβει σε μία χρονιά, αλλά είχε στο ρόστερ της παίκτες όπως ο Μπουφόν, ο Ντελ Πιέρο, ο Νέτβεντ, ο Καμορανέζι και ο Τρεζεγκέ. Καμμία σχέση, δηλ., με Πλατέλα και Γεωργέα.
Εγώ θα συνιστούσα υπομονή. Είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία να γίνουν όλα από την αρχή και να γίνουν σωστά.
Και αν θέλετε την εκτίμησή μου, νομίζω ότι η ΑΕΚ φέτος θ' ανέβει εύκολα κατηγορία, αλλά πιστεύω ότι στην Β' Εθνική θα μείνει για περισσότερο από έναν χρόνο.
Συμφωνώ απόλυτα εκτός από το τελευταίο σχόλιο!Αυτό είπα κι εγώ...ότι η πτώση δεν είναι παιχνιδάκι που μπορεί να το διαχειριστεί ο καθένας!Αλλά η ομάδα με τις παρούσες συνθήκες θα ανέβει τρένο...

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Κανεις Αεκτζης , δεν ειδε τον υποβιβασμο σαν παιχνιδακι. Αναγκαιο κακό ήταν αφου δεν υπηρχε άλλη λυση. Αυτο δεν σημαινει επειδη κανουμε χαβαλε για το που παιζουμε οτι θα δεχθουμε να έχουμε εικονα σαν την χθεσινη. Εννοειτε οτι θα ανεβει φετος η ομαδα. Εχει υποχρεωση όμως στον κοσμο της να παιζει και μπαλα.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127

Στη Β' αδερφέ μόνο ο Πλατέλας και ο Γροντής θα παίζουν άντε και οι Ντακόλ, Ανάκογλου αλλαγές ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Φαση απο το ματς με ανατροπη του Ντακολ.Κατα τα αλλα καποιος βλακας συγκρινε το πεναλτυ που πηραμε εμεις
με πεναλτυ που παιρνει συνηθως αλλη ομαδα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ρε πατε καλά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Δηλαδή αν μπει ο Χρηστίδης (και ο κάθε Χρηστίδης) κ αρχίσει τη καζούρα θα φταίει αυτός;

"Θέλουμε μπαρουκαπνισμένο προπονητή"
Λοιπόν απ όσο ξέρω ο Άλεξ ο τσίχλας είναι στο νησί του αραγμένος στον καναπέ του και ξύνει μπολς. Να τον φέρουμε στην Ελλάδα να κάνει και τις διακοπές του. Νταξ είναι 75 ετών αλλά έχει πάρει κάτι πρωταθληματάκια και κάτι κυπελάκια στο νησί. :headbang: :headbang:

"Θέλουμε παίκτες με παραστάεις"
Ο Φαν Πέρσυ ψάχνεται να φύγει. Μήπως να τον πάρουμε; Και ο Ντι Μαρία φαίνεται εκνευρισμένος να τον πάρουμε και αυτόν για να ανεβούμε από τη....δύσκολη Γ Εθνική. Γιατί ο Πλατέλας (υπήρχε χθες στο γήπεδο;;; ) ΔΕΝ έχει παραστάσεις. Ο Πόποβιτς το ίδιο, ο Γεωργέας το ίδιο. Έχουν παραστάσεις Α ή Β Εθνικής που ως γνωστόν είναι τόσο χαμηλότερου επιπέδου από τη......Γ ΕΘΝΙΚΗ. :headbang: :headbang: :headbang:

"Υπάρχει κορεσμός λογο ηλικίας των παικτών"
Ναι ο Πλατέλας είναι με τ ένα πόδι στο τάφο. Τον Ανάκογλου δε το συζητώ τον σηκώσαμε από τον τάφο! Για να μη πω για Ντακολ και Μπρέσε. Παρακαλέσαμε τον θεό να τους ξαναπλάσει για να παίξουν  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:. Χθες πλην του Γεωργέα και του Τσιρίλο (όσο έπαιξε) δε πρεπει να υπήρχαν άλλου παίκτες πάνω από 31. Το ξαναγράφω για να το καταλάβετε. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 31. Που από 27 μέχρι 33 θεωρείτε ότι οι παίκτες είναι στο ΠΙΚ τους. Αλλα οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχι. Οι δικοί μας είναι κορεσμένοι και κουρασμένοι.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Τι να πω;;; Καληνύχτα.
"Λόγω χαμηλού χαμηλού επιπέδου δε βρίσκουμε ρυθμό"
Σωστά. Γιατί στα φιλικά οι ομάδες για να βρουν ρυθμό παίζουν με κορυφαίες ομάδες και όχι με καφενεία. Επίσης να ζητήσουμε να παίζουμε στο Γιουρόπα και Τσαμπιονς Λιγκ και στο Κόπα Λιμπερταδόρες για να έχουμε ρυθμό  :headbang: :headbang:

Όσο για ότι θα είχαμε διαλυθεί αν δεν υπήρχε η προοπτική της Αγ. Σοφιάς και ο Μελισσάν τι να πω; Μάλλον η Λάρισσα που πάει τρένο παίζει με τη προοπτική να την αγοράσει ο Γκέιτς και να της χτίσει το Γουέμπλει :headbang: :headbang: :headbang:

Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ που ψάχνουμε να βρούμε ΑΣΤΕΙΕΣ δικαιολογίες πίσω από μια εμετική εμφανιση. Το τεχνικό τιμ και οι παίκτες ΑΠΛΑ δε μπορούν να κάνουν διαχείρηση μιας καλης ή πολύ καλής εμφάνισης. Ρίχνουν 5 και μετά φτύνουν αίμα για να ρίξουν ένα. Ρίχνουν 7 και μετά κινδυνεύουν να χάσουν. Αυτό απλά λέγεται ΜΗ ΣΩΣΤΗ διαχείρηση αποτελεσμάτων. Τόσο οι παίκτες όσο και ο πρπονητής θέλουν ΤΡΟΜΕΡΗ βελτίωση σ αυτό.

Ότι και να λέμε ΕΜΕΙΣ για να δικαιολογίσουμε τ αδικαιολόγητα απλά γινόμαστε ΓΕΛΟΙΟΙ και άξιοι του χλευασμού και της καζούρας από τους αντιπάλους.

Τέρμα το διάλειμα. Τα κεφάλια μέσα.
ρε γρηγορη ολοι τα ιδια πραγματα λεμε.Κανεις δεν ψαχνει για δικαιολογιες,αυτο λεμε ολοι,η διαχειριση γινεται στο αυτοματο.Οι παιχτες δεν ειναι συγκεντρωμενοι.Και πες μου τωρα αν ειχαμε εναν προπονητη τυπου Σαντος θα ηταν ετσι;
Η ακομη και τον Τσιωλη αν ειχαμε;Ο Δελλας ειναι στην καρδια μας,τον αγαπαμε,αλλα προπονητης για την ΑΕΚ δεν ειναι.
Τον σηκωσε μια μερα ο μαλακας ο Δημητρελος απο εκει που γαμουσε την Μαστρωκοστα,για να αναλαβει την ομαδα,για να ειναι σιγουρος οτι θα πεσει,μην γινοταν καμια μαλακια και σωθει με κανεναν αλλον προπονητη.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
με τις παρουσες συνθηκες δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση στο εκατομυριο να μην ανεβουμε τρενο γ κ β..
και 10-0 να θελουμε στο τελευταιο ματσ για διαφορα τερματων θα ρθει 11-0 τελικο..τα σεντονια που γραφετε ειναι προφανως για να σκοτωσετε τον(ελευθερο) χρονο σας..αυτο που εχει σημασια ειναι ο σχεδιασμος της επομενης σεζον οχι για να ανεβουμε,αλλα για να μαστε ετοιμοι για α' τη μεθεπομενη χρονια..τιποτε αλλο..απο το τωρινο ροστερ δε θα μεινει κανενας το πιθανοτερο.

οσο αφορα το δελλα επιχειρηται να φτιαξει η ομαδα προπονητη για μια ζωη με ενα παλικαρι που αγαπαει την ομαδα και αποδεδειγμενα εχει μυαλο και προσωπικοτητα..ας μην το σταυρωσουμε και αυτον και φερουμε καναν ανυπαρκτο καιροσκοπο τσιωλη καταντημενο αεργο που περσυπροπερσυ μας εφτυνε στη μουρη..αξιζει τουλαχιστον μια ευκαιρια..

**αυτα δεν αναιρουν ομως οτι ο γαττος εχει δικιο,φανταστειτε αναλογα σκηνικα με μπροσταρη τον μητσοτρελο.
Τον σηκωσε μια μερα ο μαλακας ο Δημητρελος απο εκει που γαμουσε την Μαστρωκοστα,για να αναλαβει την ομαδα,για να ειναι σιγουρος οτι θα πεσει,μην γινοταν καμια μαλακια και σωθει με κανεναν αλλον προπονητη.
αυτα αν τα λεγες μπροστα του το πιθανοτερο ειναι να μαζευες τη μουρη σου με το κουταλι..
δε νομιζω να χει δωσει ποτε δικαιωμα ο Τραι σε κανεναν να μιλαει με τετοιο στυλακι για αυτον..ποσω μαλλον σε οπαδους της αεκ..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ρε πατε καλά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Δηλαδή αν μπει ο Χρηστίδης (και ο κάθε Χρηστίδης) κ αρχίσει τη καζούρα θα φταίει αυτός;
axaxaxaxxa...το φροβο μου καριολη να΄χεις :2funny: :2funny:
χιτ πρωτη φορα συμφωνω με την κυλοτα...μπορει να χρησιμοποιει αδοκιμους ορους και προσβλητικους αλλα στην ουσια καπως ετσι ειναι η πραγματικοτητα..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
και μη γινοσαστε κωλοτρυπιδες ...αν αυτο το πεναλτυ το επαιρνε ο θρυλος εναντιον σας θα κλαιγατε χιλια χρονια (και με το δικιο σας) αυτο τα λεει ολα ...τωρα αν τον ακουμπησε αν αν αν ...
οπως και το δικο μας φυσικα ηταν αβαβα...
μαλλον ειστε ο θρυλος της γ εθνικης  :grin:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Δεν ειπε κανεις οτι ο Τραινος ανελαβε για να ριξει την ομαδα. Του δοθηκε μια ευκαιρια , πιστευει στον εαυτο του και θελει να δοκιμασει. Λεμε γιατι τον επελεξε ο Δημητρελος.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
με τις παρουσες συνθηκες δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση στο εκατομυριο να μην ανεβουμε τρενο γ κ β..
και 10-0 να θελουμε στο τελευταιο ματσ για διαφορα τερματων θα ρθει 11-0 τελικο..τα σεντονια που γραφετε ειναι προφανως για να σκοτωσετε τον(ελευθερο) χρονο σας..αυτο που εχει σημασια ειναι ο σχεδιασμος της επομενης σεζον οχι για να ανεβουμε,αλλα για να μαστε ετοιμοι για α' τη μεθεπομενη χρονια..τιποτε αλλο..απο το τωρινο ροστερ δε θα μεινει κανενας το πιθανοτερο.

οσο αφορα το δελλα επιχειρηται να φτιαξει η ομαδα προπονητη για μια ζωη με ενα παλικαρι που αγαπαει την ομαδα και αποδεδειγμενα εχει μυαλο και προσωπικοτητα..ας μην το σταυρωσουμε και αυτον και φερουμε καναν ανυπαρκτο καιροσκοπο τσιωλη καταντημενο αεργο που περσυπροπερσυ μας εφτυνε στη μουρη..αξιζει τουλαχιστον μια ευκαιρια..

**αυτα δεν αναιρουν ομως οτι ο γαττος εχει δικιο,φανταστειτε αναλογα σκηνικα με μπροσταρη τον μητσοτρελο.αυτα αν τα λεγες μπροστα του το πιθανοτερο ειναι να μαζευες τη μουρη σου με το κουταλι..
δε νομιζω να χει δωσει ποτε δικαιωμα ο Τραι σε κανεναν να μιλαει με τετοιο στυλακι για αυτον..ποσω μαλλον σε οπαδους της αεκ..

Aσε μας ρε φιλε με το στυλακι του Δελλα. Το στυλακι του μας μαρανε. Τοσα χρονια στην ΑΕΚ με αυτο το στυλακι κονομαγε και εγινε ανθρωπος
Σαν προπονητης δεν κανει. Μεχρι φετος θα προπονησει και μετα γεια σας
Του εδωσε την ευκαιρια ο προεδρος μας να δουλεψει και να βγαλει λεφτα απο την ΑΕΚ για ακομα μια φορα και αυτος μονος του δηλωνει οτι αν συνεχισουμε ετσι δεν θα ανεβουμε
Εσυ φταις ρε μαλακα που συνεχιζουμε ετσι. Μια χαρα ειναι το ροστερ σου για Γ εθνικη. Μαζεψε τους και καντους να παιξουνε μπαλα

Του χρονου ολοι τελος θα παιζουμε με διαφορετικη ομαδα. Σας το ειπα οταν ριχναμε τις 7αρες οτι αυτη η ομαδα για την Σουπερ Λιγδα δεν κανει πρεπει να φυγουν ολοι και εσεις μου λεγατε οτι ακομα και στην σουπερ Λιγδα οι μισοι μια χαρα ειναι και πρεπει να μεινουν. Φατε την ξενερα τωρα αμπαλοι !!!!  :birdman:

Οσο για τον Τσιωλη μακαρι να τον εχουμε στην Β του χρονου και βλεπουμε....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
και μη γινοσαστε κωλοτρυπιδες ...αν αυτο το πεναλτυ το επαιρνε ο θρυλος εναντιον σας θα κλαιγατε χιλια χρονια (και με το δικιο σας) αυτο τα λεει ολα ...τωρα αν τον ακουμπησε αν αν αν ...
οπως και το δικο μας φυσικα ηταν αβαβα...
μαλλον ειστε ο θρυλος της γ εθνικης  :grin:
H φαση που ειδες χριστιδακο ΔΕΝ δωθηκε πεναλτυ.ΑΝ εχεις την φαση που δοθηκε το πεναλτυ,ευχαριστως να την δουμε.
Εγω εψαξα αλλα δεν την βρηκα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
H φαση που ειδες χριστιδακο ΔΕΝ δωθηκε πεναλτυ.ΑΝ εχεις την φαση που δοθηκε το πεναλτυ,ευχαριστως να την δουμε.
Εγω εψαξα αλλα δεν την βρηκα.
δεν ειδα καν την φαση που εβαλες...την ειδα χτες στη νοβα...κανενα πεναλτυ μαρκαρει ενας και πεφτει ο επιθετικος...εχουν επαφη αλλα αυτη του μαρκαρισματος οχι της ανατροπης...το ειδα στη νοβα

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
δεν ειδα καν την φαση που εβαλες...την ειδα χτες στη νοβα...κανενα πεναλτυ μαρκαρει ενας και πεφτει ο επιθετικος...εχουν επαφη αλλα αυτη του μαρκαρισματος οχι της ανατροπης...το ειδα στη νοβα

Καλα εσυ ρε μαλακα εχεις ομαδα που την Τριτη παιζει για τους 16 και καθεσαι να ασχολεισαι με το πεναλντι της ΑΕΚ που καποια λαμογια αφου την καταστρεψανε οικονομικα την ριξανε στις ερασιτεχνικες κατηγοριες ? Εχεις προεδρο εχεις γηπεδο εχεις κοσμο εχεις καλη ομαδα τι καθεσαι και ασχολεισαι με την καταντια που ριξανε στην ομαδαρα καποιοι απατεωνες λαμογια?

Σε 2 χρονακια ελα να μιλησουμε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Δεν ειπε κανεις οτι ο Τραινος ανελαβε για να ριξει την ομαδα. Του δοθηκε μια ευκαιρια , πιστευει στον εαυτο του και θελει να δοκιμασει. Λεμε γιατι τον επελεξε ο Δημητρελος.
Φιλε τον Δελλα δυστυχως τον καψανε.Βαζουν εναν ανθρωπο που δεν εχει προπονησει ποτε στην ζωη του ομαδα,να
αναλαβει την ΑΕΚ στην δυσκολοτερη στιγμη της ιστοριας της.Συμφωνω και εγω οτι θα ηταν σουπερ να ειχαμε τον Δελλα
για πολλα χρονια στην ομαδα,μιας και ειναι παιδι που επαιξε και εδωσε πολλα,αλλα οχι τωρα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Καλα εσυ ρε μαλακα εχεις ομαδα που την Τριτη παιζει για τους 16 και καθεσαι να ασχολεισαι με το πεναλντι της ΑΕΚ που καποια λαμογια αφου την καταστρεψανε οικονομικα την ριξανε στις ερασιτεχνικες κατηγοριες ? Εχεις προεδρο εχεις γηπεδο εχεις κοσμο εχεις καλη ομαδα τι καθεσαι και ασχολεισαι με την καταντια που ριξανε στην ομαδαρα καποιοι απατεωνες λαμογια?

Σε 2 χρονακια ελα να μιλησουμε
δες το ποσταρισμα μου...με δυο φιλαρακια μιλαω  ;)τι σχεση εχει τι ομαδα ειμαι εγω η τι ομαδα ειναι αυτοι...μαλακια ειπες...

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
δες το ποσταρισμα μου...με δυο φιλαρακια μιλαω  ;)τι σχεση εχει τι ομαδα ειμαι εγω η τι ομαδα ειναι αυτοι...μαλακια ειπες...

Μια χαρα τα ειδα τα ποσταρισματα σου, προκαλεις και ειρωνευεσαι τους αεκτσηδες που αυτοι εχουν φαει το μεγαλυτερο πακετο πηγαινοντας στα κολοχωραφα να υποστηριουν την καψουρα τους
Τις ομαδες εσυ τις ανακατεψες συγκρινοντας την ΑΕΚ με τον γαυρο, τα πεναλντι που δινοντε στις 2 ομαδες και τις ειρωνιες που εγραψες περι Θρυλου της Γ Εθνικης

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Αδέρφια ψυχραιμία πάνω απ'όλα!

Σίγουρα όλοι ξενερώσαμε. Προσωπικά δεν ξενέρωσα με την ισοπαλία που απέσπασε ο Κυανούς Αστήρ Βάρης, μιας και οι γκέλες είναι εντός προγράμματος βάσει του νόμου των πιθανοτήτων. Όπως και βάσει αυτού του νόμου η ΑΕΚ παραμένει φαβορί για την άνοδο. Ωστόσο δύο πράγματα με ξενέρωσαν χτες βασικά και εν πρώτοις τονίζω ότι το ματς δεν έκατσε να το παρακολουθήσω, παρά μόνο τα αποσπάσματα σήμερα καθώς και την ειδησεογραφία, αν και το αποτέλεσμα μου ήταν ήδη γνωστό. Συνεπώς δεν χωράει κριτική για το αγωνιστικό κομμάτι.

Το πρώτο σαν γεγονός, είναι ότι η ΑΕΚ, έστω και προσωρινά και υπό τις παρούσες συνθήκες, έπεσε στη 2η θέση ( :headbang:) του ομίλου της για το πρωτάθλημα ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ! Δεν γίνεται να μην ξενερώσεις με κάτι τέτοιο, όσο και ό,τι και αν πιείς για να βοηθήσει. Φυσικά μόνο η ΑΕΚ είναι ικανή για τέτοια χουνέρια και ίσως για αυτό δεν μπορεί να γίνει ο Θρήνος της Γ'. Και έτσι πλέον παίζεις ματς ζωτικής σημασίας με τον Ηρόδοτο, την Τετάρτη (11.12) το απόγευμα (17.00) στο Παγκρήτιο, η οποία βάσει αποτελεσμάτων φαντάζει ως ο μοναδικός ανταγωνιστικός αντίπαλος στον όμιλο. Το δεύτερο με το οποίο ξενέρωσα, είναι το γεγονός πως η ομάδα συνεχίζει να παρουσιάζεται τουλάχιστον αδύναμη, αν όχι ανίκανη να κερδίσει εκτός έδρας, είτε παίζει με επαγγελματικές ομάδες, είτε με ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ. Και αν πέρυσι τα αποτελέσματα αυτής της αδυναμίας, μας έφτασαν ως εδώ, δεν θέλω καν να σκέφτομαι τι θα γίνει αν συνεχιστεί κάτι τέτοιο και φέτος, όπου οι συνθήκες είναι επαγγελματικές και ας αγωνίζεται η ομάδα της ΑΕΚ σε ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ επίπεδο. Τέτοια ματς στην κακή της μέρα η ΑΕΚ οφείλει να τα κερδίζει και με μισό-μηδεν, όπου και αν παίζει. Τί σκατά πνεύμα πρωταθλητισμού να εμπνεύσεις σε μια ομάδα, αν δεν πράττει το αυτονόητο σε ερασιτεχνικό επίπεδο; Εντάξει υπάρχουν δυσκολίες να σκοράρεις, όταν ο αντίπαλος αμύνεται μαζικά με 11 παίκτες πίσω από τη σέντρα, είναι κατανοητό. Δεν είναι δα και η γραμμή Μαζινό όμως. Με τα γκαρσόνια από τα Βλάχικα παίζεις γαμώ την τρέλα μου και είσαι επαγγελματίας που παίζει (και πάλι) μπροστά σε οπαδούς της ΑΕΚ, που το γέμισαν το μπουρδέλο το γήπεδο των αντιπάλων ξανά. Δείξε σεβασμό και κάνε το αυτονόητο. Μην τους ξενερώνεις. Και φυσικά το τί δουλειά κάνουν οι παίκτες της Βάρης δεν έχει καμία σημασία και ούτε χρησιμοποιείται υποτιμητικά εναντίον τους, αφού η δουλειά δεν είναι ντροπή. Ντροπή είναι να μην είσαι καλός στη δουλειά σου. Αντιθέτως τους αξίζουν και συγχαρητήρια για το κατόρθωμα τους και έχουν κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζουν την όποια επιτυχία τους. Και μπράβο στο παληκάρι τον Ζώνα, που ζήτησε και συγγνώμη από τους οπαδούς της ΑΕΚ, αποκαλύπτοντας πως είναι ένας από εμάς, όπως και πολλά άλλα παιδιά που θα βρει αντιπάλους της φέτος η ΑΕΚ. Άσχετα αν για όλους εμάς αυτό είναι ένας εφιάλτης, για όλους αυτούς ήταν όνειρο θερινής νυκτός να βρεθούν αντίπαλοι της ΑΕΚ, πολλώ δε μάλλον να καταφέρουν να μην χάσουν. Ας τους αφήσουμε να το χαρούν όσο κρατήσει.

Όσο για τον Δέλλα καλά θα κάνει να σταματήσει να προστατεύει τους ποδοσφαιριστές και να διορθώσει την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, ειδικά εκτός ΟΑΚΑ, άμεσα. Ας βάλει μυαλό σε κάποιους και ας ξεκαθαρίσει, ποιοι μπορούν τελικά και ποιοι όχι. Η ευκαιρία που τους δίνεται σε μόλις τρεις μέρες να ξεκαθαρίσουν (υποθέτω οριστικά) το τοπίο της ανόδου είναι σημαντική και πρέπει να το εκμεταλευτούν όλοι, παίχτες και προπονητής. Την άποψη μου για τον Δέλλα την έχω διατυπώσει από την αρχή και δεν θα την επαναλάβω. Εντούτοις την Πέμπτη ο Κολοσσός κινδυνεύει πλέον να μείνει στην ιστορία (δικαίως ή άδικα) ως ο προπονητής, που επί των ημερών του η ΑΕΚ υποβιβάστηκε από το επαγγελματικό πρωτάθλημα και έμεινε δεύτερη στο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ. Κάτι τέτοιο φυσικά θα επιβάλει την άμεση καρατόμηση του. Ας προπονήσει τον Μαχητή Τερψιθέας καλύτερα και ας δούμε και εμείς ποιος θα τον αντικαταστήσει, διότι θα είναι πέρα από προφανές, ότι δεν μπορεί να αλλάξει κάτι ουσιαστικά στην ομάδα και ας φαντάζει κάτι τέτοιο ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας για το άπειρο και ακόμα παραπέρα. Πρέπει επιτέλους η ομάδα να δείξει ποιος είναι το αφεντικό στον όμιλο και να φορτσάρει. Γι αυτό πληρώνονται εξάλλου παίκτες και προπονητής και το χρωστάνε πρώτα απ'όλα στους εαυτούς τους και έπειτα στον κόσμο της ΑΕΚ που (και) φέτος κάνει την υπέρβαση, όπου και αν αγωνίζεται η ομάδα.

Στο Παγκρήτιο λοιπόν, το οποίο και πάλι αναμένεται να γεμίσει από Ενωσίτες, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, την οποία πιστεύω πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα την κατακτήσουμε, ούτως ώστε να αποκατασταθεί η τάξη και να αποφευχθεί η επικίνδυνη ατραπός της γκρίνιας, της μιζέριας και του διχασμού. Μόνοι τους παίκτες και προπονητής τα έκαναν δύσκολα τα πράγματα και είναι στο χέρι/πόδια τους να τα απλοποιήσουν. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να παριστάνω την Κασσάνδρα και να οδύρομαι για το τέλος του κόσμου που πλησιάζει. Ο επίλογος του φετινού έργου "Η ΑΕΚ στο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ πρωτάθλημα" αργεί να γραφτεί ακόμα πιστεύω. Και να υπενθυμίσω εδώ, ότι πέρυσι η Ρέηντζερς, που αγωνίστικε επίσης στη Γ' κατηγορία και τηρουμένων των αναλογιών, υπό τις ίδιες συνθήκες με την ΑΕΚ φέτος, τερμάτισε πρώτη έχοντας στον απολογισμό της ισοπαλίες και ήττες από τους βοσκούς και τους ψαράδες, με τους οποίους βρέθηκε αντιμέτωπη. Ειρήσθω εν παρόδω σε εκείνη την Ρέηντζερς δεν έκανε πέρυσι ο Καφές, ο οποίος με την σειρά του, δεν έκανε για την ΑΕΚ του επαγγελματικού. Αυτό που λέω λοιπόν, είναι πως κάθε αρχή και δύσκολη. Και η γκέλα είναι στο πρόγραμμα, όσο και αν μας πονάει. Ξενερώσαμε όλοι, κατανοητό και λογικό. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα όμως και φτάνουμε στο άλλο άκρο από τη μια μέρα (7-1) στην άλλη (0-1). Αν και φημίζεστε χλωμά μου πρόσωπα για αυτή σας την ιδιοσυγκρασία, σας υπενθυμίζω πως κατά τους αρχαίους υμών προγόνους, η υπομονή ήταν αρετή. Ψυχραιμία λοιπόν αδέρφια.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε ΑΕΚΑΡΕΣ μου!

Δικέφαλε δε σταματώ,
στιχάκια να σου τραγουδώ,
σ' ολόκληρη τη γη σ'ακολουθώ
και στο φεγγάρι θα 'ρθω να σε δω,
μαζί σου θα απογειωθώ,
να φτάσουμε στο άπειρο,
στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα,
η λογική με σένα είναι τρέλα!
ΑΕΚ ΟΛΕ, ΟΛΕ, ΟΛΕ!
ΑΕΚ ΟΛΕ, ΟΛΕ, ΟΛΕ!
ΑΕΚ ΟΛΕ, ΟΛΕ, ΟΛΕ, ΟΛΕ!
ΑΕΚ ΟΛΕ, ΟΛΕ, ΟΛΕ, ΟΛΕ!

Υ.Γ.
[move][size=15pt]ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ![/size][/move]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Μια χαρα τα ειδα τα ποσταρισματα σου, προκαλεις και ειρωνευεσαι τους αεκτσηδες που αυτοι εχουν φαει το μεγαλυτερο πακετο πηγαινοντας στα κολοχωραφα να υποστηριουν την καψουρα τους
Τις ομαδες εσυ τις ανακατεψες συγκρινοντας την ΑΕΚ με τον γαυρο, τα πεναλντι που δινοντε στις 2 ομαδες και τις ειρωνιες που εγραψες περι Θρυλου της Γ Εθνικης
σαλτα και γαμησου μωρη παλιαδερφη που σου απανταω κιλας πουστρακο

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
σαλτα και γαμησου μωρη παλιαδερφη που σου απανταω κιλας πουστρακο

Πουστης ειναι ο Γαμιολης ο Πατερας σου ρε μαλακα που εκανε ενα πουτανας γιο σαν εσενα
Πλυνε τον κολο σου και ελα με την οπισθεν να δεις πωσ γαμανε οι πουστηδες παλιομαλακα καρκινιαρη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom