Φαε την γλωσσα σου ρε.
Προπονηταρας φιλε !!!
Ειναι κλεισμενος !!!!
Φαε την γλωσσα σου ρε.
Που ειναι αυτος,ζει;Kαλυτερα να φερουν τον Ραβουση που πιο πολλα ξερει απο τον Κολοσσο...
Ζει και βασιλευει ο Πετραν..Οταν ειχε αναλαβει το 96' ειχαμε παιξει Μπαλαρα,πηραμε το κυπελλο και ειχαμε βγει δευτεροι..με τις Γνωστες Πουστιες του Gαy-roy!!!Που ειναι αυτος,ζει;
Ζει και βασιλευει ο Πετραν..Οταν ειχε αναλαβει το 96' ειχαμε παιξει Μπαλαρα,πηραμε το κυπελλο και ειχαμε βγει δευτεροι..με τις Γνωστες Πουστιες του Gαy-roy!!!
ΓΙΔΙΑ!!!
Πιστεύω να καταλαβαίνει και ο τελευταίος πόσο μαλακία ήταν να λέγεται με μεγάλη ευκολία το "να πέσουμε στη Γ' να ξεχρεώσουμε και να ανέβουμε καθαροί" !
Το κάναμε με τις καλύτερες συνθήκες , τον Μελισσανίδη μπροστά , την προοπτική του νέου γηπέδου , την δυνατότητα καλών μεταγραφών , τον κόσμο συσπειρωμένο και παρόλα αυτά τρώμε τέτοιες ξενέρες!Φανταστείτε να το κάναμε με μπροστινό τον Δημητρέλο ή τον κοντορούφ ή τον Αγαμίδη ή τον Χατζημούσια ή τον Θεωμά...εκεί θα ήταν το τέλος μας!
Ενίοτε θα πρέπει να καταλαβαίνουμε πόσο επικίνδυνα είναι τα σχέδια κάποιων και να μην παρασυρόμαστε και παπαγαλίζουμε ότι γράφουν οι κωλοφυλλάδες!Επίσης ενίοτε θα πρέπει να ανατρέχουμε στο παρελθόν και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας...![]()
Ενίοτε τα σχέδια επι χάρτου αποτυγχάνουν.
Eγω στο πηγάδι κατούρησα;Ενίοτε θα πρέπει να καταλαβαίνουμε πόσο επικίνδυνα είναι τα σχέδια κάποιων και να μην παρασυρόμαστε και παπαγαλίζουμε ότι γράφουν οι κωλοφυλλάδες!Επίσης ενίοτε θα πρέπει να ανατρέχουμε στο παρελθόν και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας...
Και για να μην ξενερώσει φίλος μου ο Ινδιάνος του ρίχνω λίγη εορτάζουσα καλοκαιρινή Αννούλα...
Εσύ είσαι σοφός γέρονταςEγω στο πηγάδι κατούρησα;![]()
Εχω την εντυπωση οτι το πεναλντυ που εδωσε ο διαιτητης στην αεκ ειναι απο
αυτα που φωναζετε οτι δινουν στον ολυμπιακο........![]()
![]()
Παντως του βαις ηταν ποιο πεναλντυ μπροστα σε αυτο.........ελπιζω να συμφωνειτε.....
Αφρική κατάντησε το ποδόσφαιρο με τόσες μαιμουδες![]()
πηγαινε αλλου
Eχεις τραβήγματα με τον νόμο Ταράτσα παιδί μου;Θα πήγαινα αλλά με καθυστέρησε η γαμημένη γραφειοκρατία σας![]()
Και τι βιάζεσαι?Μην χάσεις καμμιά κηδεία της Μάντσεστερ?Θα έχει πολλές ακόμα!Θα πήγαινα αλλά με καθυστέρησε η γαμημένη γραφειοκρατία σας![]()
Δεν σου δίνουν βίζα?Θα πήγαινα αλλά με καθυστέρησε η γαμημένη γραφειοκρατία σας![]()
Eχεις τραβήγματα με τον νόμο Ταράτσα παιδί μου;![]()
Και τι βιάζεσαι?Μην χάσεις καμμιά κηδεία της Μάντσεστερ?Θα έχει πολλές ακόμα!![]()
Δεν σου δίνουν βίζα?![]()
Δες το θετικά!Η κούπα θα μείνει στο σπίτι σου!Να δεις τι παντοφλα πέφτει σπίτι απο την γυναίκα μου, εχει ξεσαλώσει με την Αρσεναλ φέτος![]()