Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Kαλυτερα να φερουν τον Ραβουση που πιο πολλα ξερει απο τον Κολοσσο...

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
Ζει και βασιλευει ο Πετραν..Οταν ειχε αναλαβει το 96' ειχαμε παιξει Μπαλαρα,πηραμε το κυπελλο και ειχαμε βγει δευτεροι..με τις Γνωστες Πουστιες του Gαy-roy!!!

Με την στρωμενη ομαδα του Ντουσαν επαιξε μπαλαρα η ΑΕΚ του Πετραν..τα επομενα χρονια πηρε τα αρχιδια μου και αυτος
Φαγανε ψωμι κατι παρταλια με την ΑΕΚ γαμησετα

Μας περασε ο Ηροδοτος εμαθα ?  :jerking:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε πατε καλά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Δηλαδή αν μπει ο Χρηστίδης (και ο κάθε Χρηστίδης) κ αρχίσει τη καζούρα θα φταίει αυτός;

"Θέλουμε μπαρουκαπνισμένο προπονητή"
Λοιπόν απ όσο ξέρω ο Άλεξ ο τσίχλας είναι στο νησί του αραγμένος στον καναπέ του και ξύνει μπολς. Να τον φέρουμε στην Ελλάδα να κάνει και τις διακοπές του. Νταξ είναι 75 ετών αλλά έχει πάρει κάτι πρωταθληματάκια και κάτι κυπελάκια στο νησί. :headbang: :headbang:

"Θέλουμε παίκτες με παραστάεις"
Ο Φαν Πέρσυ ψάχνεται να φύγει. Μήπως να τον πάρουμε; Και ο Ντι Μαρία φαίνεται εκνευρισμένος να τον πάρουμε και αυτόν για να ανεβούμε από τη....δύσκολη Γ Εθνική. Γιατί ο Πλατέλας (υπήρχε χθες στο γήπεδο;;; ) ΔΕΝ έχει παραστάσεις. Ο Πόποβιτς το ίδιο, ο Γεωργέας το ίδιο. Έχουν παραστάσεις Α ή Β Εθνικής που ως γνωστόν είναι τόσο χαμηλότερου επιπέδου από τη......Γ ΕΘΝΙΚΗ. :headbang: :headbang: :headbang:

"Υπάρχει κορεσμός λογο ηλικίας των παικτών"
Ναι ο Πλατέλας είναι με τ ένα πόδι στο τάφο. Τον Ανάκογλου δε το συζητώ τον σηκώσαμε από τον τάφο! Για να μη πω για Ντακολ και Μπρέσε. Παρακαλέσαμε τον θεό να τους ξαναπλάσει για να παίξουν  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:. Χθες πλην του Γεωργέα και του Τσιρίλο (όσο έπαιξε) δε πρεπει να υπήρχαν άλλου παίκτες πάνω από 31. Το ξαναγράφω για να το καταλάβετε. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 31. Που από 27 μέχρι 33 θεωρείτε ότι οι παίκτες είναι στο ΠΙΚ τους. Αλλα οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχι. Οι δικοί μας είναι κορεσμένοι και κουρασμένοι.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Τι να πω;;; Καληνύχτα.
"Λόγω χαμηλού χαμηλού επιπέδου δε βρίσκουμε ρυθμό"
Σωστά. Γιατί στα φιλικά οι ομάδες για να βρουν ρυθμό παίζουν με κορυφαίες ομάδες και όχι με καφενεία. Επίσης να ζητήσουμε να παίζουμε στο Γιουρόπα και Τσαμπιονς Λιγκ και στο Κόπα Λιμπερταδόρες για να έχουμε ρυθμό  :headbang: :headbang:

Όσο για ότι θα είχαμε διαλυθεί αν δεν υπήρχε η προοπτική της Αγ. Σοφιάς και ο Μελισσάν τι να πω; Μάλλον η Λάρισσα που πάει τρένο παίζει με τη προοπτική να την αγοράσει ο Γκέιτς και να της χτίσει το Γουέμπλει :headbang: :headbang: :headbang:

Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ που ψάχνουμε να βρούμε ΑΣΤΕΙΕΣ δικαιολογίες πίσω από μια εμετική εμφανιση. Το τεχνικό τιμ και οι παίκτες ΑΠΛΑ δε μπορούν να κάνουν διαχείρηση μιας καλης ή πολύ καλής εμφάνισης. Ρίχνουν 5 και μετά φτύνουν αίμα για να ρίξουν ένα. Ρίχνουν 7 και μετά κινδυνεύουν να χάσουν. Αυτό απλά λέγεται ΜΗ ΣΩΣΤΗ διαχείρηση αποτελεσμάτων. Τόσο οι παίκτες όσο και ο πρπονητής θέλουν ΤΡΟΜΕΡΗ βελτίωση σ αυτό.

Ότι και να λέμε ΕΜΕΙΣ για να δικαιολογίσουμε τ αδικαιολόγητα απλά γινόμαστε ΓΕΛΟΙΟΙ και άξιοι του χλευασμού και της καζούρας από τους αντιπάλους.

Τέρμα το διάλειμα. Τα κεφάλια μέσα.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Με λίγα λόγια θέλει σοβαρή δουλειά και τίποτε άλλο! Απλά πράγματα!  :dunno:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Εχω  την  εντυπωση  οτι  το  πεναλντυ  που  εδωσε  ο  διαιτητης  στην  αεκ  ειναι  απο 

αυτα  που  φωναζετε  οτι  δινουν  στον  ολυμπιακο........ :think: :think: :think:

Παντως  του  βαις  ηταν  ποιο  πεναλντυ  μπροστα  σε  αυτο.........ελπιζω  να  συμφωνειτε.....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.441
Πόντοι
5.006
ΓΙΔΙΑ!!!  :zfuck:
Πιστεύω να καταλαβαίνει και ο τελευταίος πόσο μαλακία ήταν να λέγεται με μεγάλη ευκολία το "να πέσουμε στη Γ' να ξεχρεώσουμε και να ανέβουμε καθαροί" ! :jerking:
Το κάναμε με τις καλύτερες συνθήκες , τον Μελισσανίδη μπροστά , την προοπτική του νέου γηπέδου , την δυνατότητα καλών μεταγραφών , τον κόσμο συσπειρωμένο και παρόλα αυτά τρώμε τέτοιες ξενέρες!Φανταστείτε να το κάναμε με μπροστινό τον Δημητρέλο ή τον κοντορούφ ή τον Αγαμίδη ή τον Χατζημούσια ή τον Θεωμά...εκεί θα ήταν το τέλος μας!
train-crash-o.gif

Ενίοτε τα σχέδια επι χάρτου αποτυγχάνουν.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
train-crash-o.gif

Ενίοτε τα σχέδια επι χάρτου αποτυγχάνουν.
Ενίοτε θα πρέπει να καταλαβαίνουμε πόσο επικίνδυνα είναι τα σχέδια κάποιων και να μην παρασυρόμαστε και παπαγαλίζουμε ότι γράφουν οι κωλοφυλλάδες!Επίσης ενίοτε θα πρέπει να ανατρέχουμε στο παρελθόν και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας...
Και για να μην ξενερώσει ο φίλος μου ο Ινδιάνος του ρίχνω λίγη εορτάζουσα καλοκαιρινή Αννούλα...

Συνημμένα

• AnnaKavath011.jpg
    AnnaKavath011.jpg
    143,3 KB · Εμφανίσεις: 25
  • AnnaKavatha54.jpg
    AnnaKavatha54.jpg
    25,2 KB · Εμφανίσεις: 16

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.441
Πόντοι
5.006
Ενίοτε θα πρέπει να καταλαβαίνουμε πόσο επικίνδυνα είναι τα σχέδια κάποιων και να μην παρασυρόμαστε και παπαγαλίζουμε ότι γράφουν οι κωλοφυλλάδες!Επίσης ενίοτε θα πρέπει να ανατρέχουμε στο παρελθόν και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας...
Και για να μην ξενερώσει φίλος μου ο Ινδιάνος του ρίχνω λίγη εορτάζουσα καλοκαιρινή Αννούλα...
Eγω στο πηγάδι κατούρησα;  :birdman:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Eγω στο πηγάδι κατούρησα;  :birdman:
Εσύ είσαι σοφός γέροντας  :woldman:...δεν ξενερώνεις με την κριτική...αυτός θέλει μόνο τραλαλί τραλαλό!Και για να προσπεράσει το σχόλιο μου του ρίχνω άλλη μία...

Συνημμένα

• AnnaKavatha042.jpg
    AnnaKavatha042.jpg
    89,1 KB · Εμφανίσεις: 21

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Εχω  την  εντυπωση  οτι  το   πεναλντυ  που  εδωσε  ο  διαιτητης  στην  αεκ  ειναι  απο 

αυτα  που  φωναζετε  οτι  δινουν  στον  ολυμπιακο........ :think: :think: :think:

Παντως  του  βαις  ηταν  ποιο  πεναλντυ  μπροστα  σε  αυτο.........ελπιζω  να  συμφωνειτε.....

Αφρική κατάντησε το ποδόσφαιρο με τόσες μαιμουδες :grin:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Eχεις τραβήγματα με τον νόμο Ταράτσα παιδί μου;  :sunglasses:

Με κάτι χαρτιά του ΙΚΑ για τον πατέρα μου >:(

Και τι βιάζεσαι?Μην χάσεις καμμιά κηδεία της Μάντσεστερ?Θα έχει πολλές ακόμα!  :birdman:

Να δεις τι παντοφλα πέφτει σπίτι απο την γυναίκα μου, εχει ξεσαλώσει με την Αρσεναλ φέτος :2funny:

Δεν σου δίνουν βίζα?  :grin:

Δεν με αφήνει ο πρωθυπουργος να φύγω, με χρειάζονται για το πρωτογενές πλεόνασμα! :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom