gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Ο καιρός γαρ εγγύς.... ;)εχουμε μπλεξει με απατεωνες,αυτος καλα τα λεει,αλλα ποιος ακουει. . .
Ο καιρός γαρ εγγύς.... ;)εχουμε μπλεξει με απατεωνες,αυτος καλα τα λεει,αλλα ποιος ακουει. . .
Προσυπογράφω.
Υ.Γ. Πως και εβαλες τον χασαπη της Ν.Υορκης για αβαταρ? Να τρομάξεις κόσμο?
Θέλετε να εφαρμόζεται ο νόμος (και ν' αλλάζει ή να δημιουργείται ενίοτε) για να ρυθμιστούν χρέη, να μην τιμωρηθεί η ομάδα σας, για να τιμωρηθεί άλλη ομάδα επειδή παρέβη έναν αστείο μεταγραφικό κανόνα κι έκανε το λάθος να σας κερδίσει κ.α., αλλά όταν εφαρμόζεται ο νόμος για τους άλλους σκούζετε σα σκύλες σε οίστρο (υπαγωγή σε αρ. 44 και πτώχευση/εκκαθάριση ΠΑΕ ΑΕΚ).εχουμε μπλεξει με απατεωνες,αυτος καλα τα λεει,αλλα ποιος ακουει. . .
Θέλετε να εφαρμόζεται ο νόμος (και ν' αλλάζει ή να δημιουργείται ενίοτε) για να ρυθμιστούν χρέη, να μην τιμωρηθεί η ομάδα σας, για να τιμωρηθεί άλλη ομάδα επειδή παρέβη έναν αστείο μεταγραφικό κανόνα κι έκανε το λάθος να σας κερδίσει κ.α., αλλά όταν εφαρμόζεται ο νόμος για τους άλλους σκούζετε σα σκύλες σε οίστρο (υπαγωγή σε αρ. 44 και πτώχευση/εκκαθάριση ΠΑΕ ΑΕΚ).
Ετοιμαστείτε να...βραχνιάσετε.
γρηγορακη καλο καλοκαιρι
Καλά πρώτα να κλείσουν το στομα του που τους έχει πέσει (και όχι μόνο το δικό τους) από την εκπληξη. 6000 χιλιάρικα μουνιααααααααααααααααααα....και χωρίς Σαβιόλα (ε αφού τον χρησιμοποιείται για να μας την λέτε είπα να τον χρησιμοποιήσω και εγώ). Και χωρίς να υπολογίσουμε και του συνδεσμίτες που θα είναι περίπου στα 3 με 4 χιλιάρικα. Και που είστε....σε μόλις 14 εργάσιμες μέρες....Βαγγέλα, ψάξου....
Το δικό μου βαρούλη καλά κρατεί. Και θα συνεχίσει για κάμποσες μέρες ακόμα, μέχρι τη φυγή μου για Κίνα (αφού φυσικά αγοράσω και το εισητήριο διαρκείας μου). Εσύ ακόμα;;; Περίμενες να κάνει το ντεμαραζ ο προεδράρας για να πας διακοπές; Εισητήριο πήρες;;;γρηγορακη καλο καλοκαιρι
ειμαι ηδηΤο δικό μου βαρούλη καλά κρατεί. Και θα συνεχίσει για κάμποσες μέρες ακόμα, μέχρι τη φυγή μου για Κίνα (αφού φυσικά αγοράσω και το εισητήριο διαρκείας μου). Εσύ ακόμα;;; Περίμενες να κάνει το ντεμαραζ ο προεδράρας για να πας διακοπές; Εισητήριο πήρες;;;
Άρα ο καθένας μπορεί να καταλάβει ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ. Εσείς μόνιμοι πρωταθλητές με προεδρικό διάταγμα και είστε επί του καναπέος και εμείς Γ εθνική και σπάμε τα κοντερ . Για αυτό "Βαγγέλα! Ψάξου"ειμαι ηδη
εισητηρια δε παιρνω το ευχαριστιεμαι καλυτερα απο την τηλεοραση
συνδρομη νοβα και κλεισαμε
επειδη λεγε λεγε θα το πιστεψεις και εσυ ο ιδιοςΆρα ο καθένας μπορεί να καταλάβει ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ. Εσείς μόνιμοι πρωταθλητές με προεδρικό διάταγμα και είστε επί του καναπέος και εμείς Γ εθνική και σπάμε τα κοντερ . Για αυτό "Βαγγέλα! Ψάξου"
Πόσα διαρκείας έχει πουλήσει ο ΟΣΦΠ; ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. Δε με νοιάζει. ΑΕΚ είμαι...επειδη λεγε λεγε θα το πιστεψεις και εσυ ο ιδιος
ξερεις ποσα διαρκειας εχει πουλησει μεχρι τωρα?
ποτε ξεκινησε η διαθεση τους?
και ποσα εχει σκοπο να διανειμει?
δε χρειαζεται να απαντησεις σκεψου ψαξε και αναρωτησου
επισης εγω μπηκα να σου πω καλο καλοκαιρι και εσυ το βιολι σου,τωρα καταλαβες γιατι ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
φιλακια
αν ειχαμε δικαστικη και εκτελεστικη εξουσια με αρχιδιαπάντως ρε guys όταν ο δικός μας ο Μελισάν έκανε την πρόταση στο Ντέμη με τα 80 ,η ομάδα επιχειρηματιών που τον ακολουθούσε δεν ήταν ο Ρέστης και ο Λαυρεντιάδης ,μόνιμοι κάτοικοι Κορυδαλλού πλέον?
Ναι....και ο λαυρεντιαδης ειχε και το 50% του γηπεδου του κοκκαλη...ολα τα καλοπαιδα συνεργαζονται μεταξυ τους.πάντως ρε guys όταν ο δικός μας ο Μελισάν έκανε την πρόταση στο Ντέμη με τα 80 ,η ομάδα επιχειρηματιών που τον ακολουθούσε δεν ήταν ο Ρέστης και ο Λαυρεντιάδης ,μόνιμοι κάτοικοι Κορυδαλλού πλέον?
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της Βοσνίας και η αναγνωσιμότητα που υπάρχει προς το πρόσωπό του είναι τεράστια. Ο εκτελεστικός διευθυντής βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στη Βοσνία και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Τύπος της χώρας του, θα μετέχει σε μια κριτική επιτροπή που θα αφορά διαγωνισμό καταδύσεων. Στην εν λόγω επιτροπή αναμένεται να είναι εκτός του Μπάγεβιτς και οι Μουσταφά, Ζαχούρα, Μιρσάντ Ντέντα, Έμιρ Μπάλιτς και Ζέλικο Τζέμπα. Χορηγός της εκδήλωσης αναμένεται να είναι το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Περιβάλλοντος και Τουρισμού. Στην εκδήλωση θα διαγωνιστούν περισσότεροι από 80 δύτες, ενώ θα υπάρχει και ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη.
ακριβως...οπως και ολοι οι προπονητες του οι διοικητικοι παραγοντες αλλα και ολοι οι οπαδοι του..Και ο κοκκαλης αν δεν ειχε τις ακρες του για εκει θα ηταν...Οπως ολοι οι προεδροι του γαυρου
Επιτέλους αναγνωρίστηκε η εμπειρία του στο να προπονεί Τζόλε , Στελλάκη και λοιπούς βουτηχτές!Τίποτα δεν πάει χαμένο!
αφου δεν εισαι αυτος ο μαλακας που δειχνουν τα ποστ που βαζεις στο μπου γιατι επιμενεις να γραφεις με αυτο το στυλ;;Πόσα διαρκείας έχει πουλήσει ο ΟΣΦΠ; ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. Δε με νοιάζει. ΑΕΚ είμαι...
Και εσύ σα γνήσιος γαύρος παρεξήγησες. Και εγώ καλό καλοκαίρι σου είπα. Απλά από ενδιαφέρον ρώτησα αν έχεις πάρει εισητήριο για την ομάδα σου. Απλά μετά σχολίασα χιουμορίστικά την απάντησή σου. Αν εσύ δε το κατάλαβες συγγνώμη.
Υ.Γ Ναι το έχω δει το πόσο διαφορετικό είναι το να είσαι ΟΣΦΠ.....Κάθε μέρα το βλέπω στ διάφορα φόρουμ και σάιτ. Κάνατε μεταγραφή ενός μεγάλου ονόματος (ξαναλέω σα παίκτης έχει πέσει η αξία του) και κάθεστε και ασχολείστε με την ΑΕΚ (της Γ εθνικής) και τον Μάνταλο και τον Μελισσάν.
Καλό βράδυ (χωρίς φιλάκια γιατί τέτοια μόνο σε γυναίκες δίνω... )