Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ώχου....
ρε η ερώτηση είναι σαφής: δικά του θα βάλει;
προς το παρόν ΔΕΝ βάζει. Άμα βάλει (όχι με υποθέσεις), τότε θα έχεις δικιο. Προς το παρόν εγώ μπορώ να λέω αυτό που λέω. Όταν βάλει με το καλό, δεν θα το λέω.

τι δεν καταλαβαίνεις;
Εσύ τι ζόρι τραβάς αν θα βάλει δικά του ή όχι?Είχες την ίδια πρεμούρα και με τις προηγούμενες διοικήσεις της ομάδας?Γιατί βλέπω ότι ξαφνικά σας έπιασε ο νταλκάς...
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αγαπάω Καββαθά! Το ομολόγησα εξ' αρχής.
:smitten: :smitten: :smitten:

Νομίζω πως θα υπάρξει συναγωνισμός και με την βουλγάρα Ιβάνοβα που πήραμε. Από μία φωτο που είδα στο 365 με... εξίταρε και αυτή. Αν μπορείς πόσταρε καμία φωτό και απο αυτή, διότι εγώ ως γνωστόν είμαι ένας φτωχός και αγράμματος Ινδιάνος και δεν ξέρω πως να το κανω  :dunno:
Και πάμε στα σπουδαία...
Δεν λέει πολλά...πολύ Βουλγαρόφατσα και τελείως στεγνή...αυτή που είναι αριστερά...

Συνημμένα

• ivanova.jpg
    ivanova.jpg
    88 KB · Εμφανίσεις: 12

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η μικρή που πήραμε νομίζω ότι είναι πιο ελπιδοφόρα...αν και όλες θα κριθούν όταν φορέσουν τα κιτρινόμαυρα σορτσάκια...

Συνημμένα

• AfroditiLadeni10.jpg
    AfroditiLadeni10.jpg
    104,3 KB · Εμφανίσεις: 16
  • AfroditiLadeni11.jpg
    AfroditiLadeni11.jpg
    69,4 KB · Εμφανίσεις: 12

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Και πάμε στα σπουδαία...
Δεν λέει πολλά...πολύ Βουλγαρόφατσα και τελείως στεγνή...αυτή που είναι αριστερά...
Καββαθά δεν είναι, αλλα εμένα μου αρέσει. :rolleyes:
Το βουλγαρόφατσα το καταλαβαίνω αν και δεν με χαλάει. Το στεγνή πως το εννοείς όμως?

Για την Λαδένη πάντως έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την αθλητική της αξία.

Όπως πολύ σωστά είπες όλες θα κριθούν με τα κιτρινόμαυρα σορτσάκια και τον δικέφαλο στο στήθος  :tits:

Υ.Γ. Έμαθα μένει και η Παπαφωτίου! Τριάδα φωτιά λέμε για την ΑΕΚΑΡΑ μας!
Τον οβολό μου θα τον προσφέρω και σε αυτό το τμήμα φέτος καθώς είναι vfm  :rockon:

Υ.Γ.2 Ευχαριστώ για τα ποσταρίσματα των φωτό Γάτε. Συνέχισε να μας φτιάχνεις λέμε.

Υ.Γ.3 ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΜΕ ΤΗ ΓΑΜΩΨΗΦΟΦΟΡΙΑ? ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? (Ναι γράφω με κεφαλαία για να δείξω πως το ΦΩΝΑΖΩ!). Διομήδη το θέμα μας είναι "Θα παίζει η ΑΕΚ Superleague σε δυο χρόνια?", άλλως "Θα χτιστεί το γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια?" ή τέλος "Θα βάλει ο Τίγρης τελικά λεφτά?"  :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Υ.Γ.3 ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΜΕ ΤΗ ΓΑΜΩΨΗΦΟΦΟΡΙΑ? ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? (Ναι γράφω με κεφαλαία για να δείξω πως το ΦΩΝΑΖΩ!). Διομήδη το θέμα μας είναι "Θα παίζει η ΑΕΚ Superleague σε δυο χρόνια?", άλλως "Θα χτιστεί το γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια?" ή τέλος "Θα βάλει ο Τίγρης τελικά λεφτά?"  :2funny:
Ερωτήματα για επέλαση των κλώνων είναι αυτά! :2funny:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα των φιλικών της προετοιμασίας του Ιουλίου. Τον Αύγουστο θα κλειστούν και άλλα με ισχυρότερους αντιπάλους σύμφωνα με πληροφορίες. Πλην του πρώτου με την Νέα Ιωνία στις 4/8 και του τελευταίου με την Καλλιθέα στις 30/8 τα υπόλοιπα θα διεξαχθούν στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου και του Πηλίου, όπου και θα διεξάγεται η προετοιμασία της ομάδας στα Χάνια Πηλίου. Σημειωτέον εκεί ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο προετοιμασίας και ο Ατρόμητος. Αναλυτικά:

04/08 : Νέα Ιωνία (Προπονητικό κέντρο Σπάτων, κεκλεισμένων των θυρών).
14/08 : ΑΕ Διμηνίου Βόλου.
18/08 : ΑΣ Ρήγας Φεραίος Βελεστίνου.
21/08 : Απόλλων Καλαμαριάς.
25/08 : Νίκη Βόλου (Πανθεσσαλικό).
31/08 : Καλλιθέα.
()

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Μπορούμε να βάλουμε κι ένα άλλο: "Η ενημέρωση θα γίνει α) Με απλό ταχυδρομείο β) με συστημένη επιστολή γ) με κούριερ) δ) αυτοπροσώπως με αποδεικτικό παραλαβής :fuck1:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ερωτήματα για επέλαση των κλώνων είναι αυτά! :2funny:
Ειδικά το τρίτο ήταν στοχευμένο  :grin:

Τι λες για το άλλο που σου είχα προτείνει "Ποιος είναι ο χειρότερος Σέρβος/Γιουγκοσλάβος ποδοσφαιριστής/προπονητής που πέρασε ποτε απο την ποδοσφαιρική ΑΕΚ?" Πολλές επιλογές, πολλές αναμνήσεις :grin:
:2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τώρα εξηγούνται όλα! :2funny:
Άσε μας ρε Γκρέγκορυ με τα ντεμοπαραμύθια σου...είπαμε σφουγγάρι ,είπαμε να μην σας χαλάμε τις φαντασιώσεις αλλά μην το παρακάνετε κιόλας!Πίστευα ότι θα καταλαβαίνανε πια και οι ΠΕΤΡΕΣ το ΕΓΚΛΗΜΑ που έγινε το 2005 αλλά αντιλαμβάνομαι ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ και επίσης ότι οι ΠΕΤΡΕΣ είναι πολλές!Άστο να πάει...εξάλλου πέρασε η μπόρα πέρασε... :dancing:
Δεν είναι παραμύθι ρε γάτε. Ψάξε βρες. Υπάρχει η άδεια γρανίτσα η οποία έχει ισχύ μέχρι τις 31/12/2013. Και αυτός ήταν ΕΝΑΣ από τους λόγους που δεν ήθελε και ο κοντός να ασχοληθεί με τη Ν.Φ. Γιατί από τη στιγμή που ΗΔΗ υπάρχει άδεια έχεις 3 επιλογές. Ή να χτίσει ΜΕ την υπάρχουσα άδεια ή να ξεκινήσεις τις (χρονοβόρες) διαδικάσίες να την ακυρώσεις (με κίνδυνο να μπλέξεις) ή να περιμένεις να λήξει. Εσύ για πιο λόγο πιστεύεις πως ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ μπει ΗΔΗ μπουλντόζες; Επειδή δεν υπάρχουν τα χρήματα; Φυσικά και ΟΧΙ. Γιατί και ο Μελισσαν περιμένει την εύκολη λύση. Να λήξει η προθεσμία της άδειας Γρανίτσα και να καταθέσει τη δική του χωρίς να υπάρχει κίνδυνος. Είναι ΤΟΣΟ απλά τα πράγματα. Τώρα ΦΥΣΙΚΑ εσείς μπορείτε να πιστεύεται ότι αγαπάτε. Εξάλλου το είδα το σφουγγάτι σας με τα συνθήματα που είχετε γράψει την ημέρα της συνέντευξης τυπου του Μελισσάν (μεγάλη μαλακία του κοντού που δε πήγε ειρήσθω εν παρόδο) αλλά οπως είπες και εσύ "πέρασε η μπόρα πέρασε"  :dancing: :dancing: :dancing:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ειδικά το τρίτο ήταν στοχευμένο  :grin:

Τι λες για το άλλο που σου είχα προτείνει "Ποιος είναι ο χειρότερος Σέρβος/Γιουγκοσλάβος ποδοσφαιριστής/προπονητής που πέρασε ποτε απο την ποδοσφαιρική ΑΕΚ?" Πολλές επιλογές, πολλές αναμνήσεις :grin:
:2funny:
Μην σπέρνεις διχόνοιες...του Lavio είναι πιο γαμάτο γιατί απομονώνει τους αλλόθρησκους και τους κλώνους! :grin:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Άργησα αλλά το κατάλαβα... :2funny: :2funny:
Εγκρίνω Lavio :thumbsup:
Να επιληφθούν άμεσα του θέματος οι αρμόδιοι ή έστω ο Διομήδης που προσφέρθηκε να το κάνει.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν είναι παραμύθι ρε γάτε. Ψάξε βρες. Υπάρχει η άδεια γρανίτσα η οποία έχει ισχύ μέχρι τις 31/12/2013. Και αυτός ήταν ΕΝΑΣ από τους λόγους που δεν ήθελε και ο κοντός να ασχοληθεί με τη Ν.Φ. Γιατί από τη στιγμή που ΗΔΗ υπάρχει άδεια έχεις 3 επιλογές. Ή να χτίσει ΜΕ την υπάρχουσα άδεια ή να ξεκινήσεις τις (χρονοβόρες) διαδικάσίες να την ακυρώσεις (με κίνδυνο να μπλέξεις) ή να περιμένεις να λήξει. Εσύ για πιο λόγο πιστεύεις πως ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ μπει ΗΔΗ μπουλντόζες; Επειδή δεν υπάρχουν τα χρήματα; Φυσικά και ΟΧΙ. Γιατί και ο Μελισσαν περιμένει την εύκολη λύση. Να λήξει η προθεσμία της άδειας Γρανίτσα και να καταθέσει τη δική του χωρίς να υπάρχει κίνδυνος. Είναι ΤΟΣΟ απλά τα πράγματα. Τώρα ΦΥΣΙΚΑ εσείς μπορείτε να πιστεύεται ότι αγαπάτε. Εξάλλου το είδα το σφουγγάτι σας με τα συνθήματα που είχετε γράψει την ημέρα της συνέντευξης τυπου του Μελισσάν (μεγάλη μαλακία του κοντού που δε πήγε ειρήσθω εν παρόδο) αλλά οπως είπες και εσύ "πέρασε η μπόρα πέρασε"  :dancing: :dancing: :dancing:
Αυτό με την άδεια είναι πασίγνωστο Γκρέγκορυ...ειδικά από την στιγμή που πήρε την νουντούκα και το φώναζε ο Βούρος!Δεν είναι το σημαντικό η άδεια σε αυτές τις περιπτώσεις...εγώ πιστεύω ότι ο τάιγκερ περιμένει να περάσει τις νομοθετικές διατάξεις για να μην έχει πρόβλημα με το στε όπως και τα του περιβάλλοντος χώρου γιατί μπορεί να μην φτιάξει εμπορικά στο γήπεδο αλλά κάπως θα την εκμεταλλευτεί την όλη φάση!Ήδη ψιθυρίζεται ότι η αεκοδός θα καταλήγει σε πολυχώρο!Αναμένουμε...
Από κει και πέρα είναι ολοφάνερο τι κάνει κάποιος που ΘΕΛΕΙ γήπεδο στη ΝΦ (είτε γίνει τελικά έιτε όχι) και τι δεν έκαναν όσοι ΔΕΝ θέλανε γήπεδο στη ΝΦ...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Άργησα αλλά το κατάλαβα... :2funny: :2funny:
Εγκρίνω Lavio :thumbsup:
Να επιληφθούν άμεσα του θέματος οι αρμόδιοι ή έστω ο Διομήδης που προσφέρθηκε να το κάνει.
Κάνε του καμιά διόρθωση με τη σοφία του Ινδιάνου να γίνει πιο κατανοητό!

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Αυτό με την άδεια είναι πασίγνωστο Γκρέγκορυ...ειδικά από την στιγμή που πήρε την νουντούκα και το φώναζε ο Βούρος!Δεν είναι το σημαντικό η άδεια σε αυτές τις περιπτώσεις...εγώ πιστεύω ότι ο τάιγκερ περιμένει να περάσει τις νομοθετικές διατάξεις για να μην έχει πρόβλημα με το στε όπως και τα του περιβάλλοντος χώρου γιατί μπορεί να μην φτιάξει εμπορικά στο γήπεδο αλλά κάπως θα την εκμεταλλευτεί την όλη φάση!Ήδη ψιθυρίζεται ότι η αεκοδός θα καταλήγει σε πολυχώρο!Αναμένουμε...
Από κει και πέρα είναι ολοφάνερο τι κάνει κάποιος που ΘΕΛΕΙ γήπεδο στη ΝΦ (είτε γίνει τελικά έιτε όχι) και τι δεν έκαναν όσοι ΔΕΝ θέλανε γήπεδο στη ΝΦ...
Έχεις δίκιο, και ήδη έχει πει ότι ΔΕΝ θέλει εμπορικές χρήσεις στο γήπεδο. Αν θα τις βάλει αλλού είναι άλλο θέμα πάντως δε νομίζω ότι αυτά που λέει θα τα πάρει πίσω, είναι παλιάς σχολής ο τύπος. Εγώ πιστεύω πως θα προσπαθήσει να πάρει κάτι παραπάνω όσον αφορά χωρητικότητα και άλλες χρήσεις (αθλητικές).

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Κάνε του καμιά διόρθωση με τη σοφία του Ινδιάνου να γίνει πιο κατανοητό!
Δεν χρειάζεται καμία διόρθωση αδερφέ!
Το ερώτημα είναι διατυπωμένο όπως ακριβώς πρέπει να είναι και μπράβο σου γι' αυτό!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μια ψηφοφορια κατ απαιτηση αεκτζη φιλου για συγχωνευση με το θρεντ της ΑΕΚ αν γινεται.....τομιτο αν θες αναλαμβανεις εσυ

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ας το πληρωσουν απο την τσεπη τους κι ας το βαλουν οπου θελουν
Αρκει να το πληρωσουν απο την τσεπη τους ομως κι οχι ο λαος !!!!!

H1927

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
50
Like
33
Πόντοι
671
Το γήπεδο θα γίνει...και τότε...αλιμονό τους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom