Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
αχταρμά όλα τα έχεις γράψει και βαριέμαι να απαντήσω σεντόνια με τόση κούραση που έχω σήμεραΤι εννοείς να βγάλει; Να βάλει στη τσέπη του; Δε νομίζω. Η σκέψη είναι πως όπως πριν από 70 χρόνια οι ΑΕΚτζήδες με προσωπική εργασία έχτισαν το στάδιο της Ν. Φιλαδέλφειας έτσι και σήμερα από το προσωπικό τους υστέρημα να χτίσουν το νέο γήπεδο. Συν ότι αληθεύει και αυτό με τις μετοχές. Οπότε κατά κάποιο τρόπο ο κάθε ΑΕΚτζής που έδωσε χρήματα είναι και μέτοχος. Καλό ή κακό η ιστορία θα δείξει. Σαν ιδέα είναι μπροστά για τ ελληνικά δεδομένα. Αλλά από την άλλη θα μου πεις από τη στιγμή που δε το σκέφτηκε ο Κόκκαλης ή ο Μαρινάκης είναι για τον πούτσο!!! Σωστά
Καλά ας μπουν πρώτα τα δικά σας καλόπαιδα φυλακή (ποιος τον γαμεί τον Κοσκωτά, εδώ μιλάμε Κόκκαλης πράκτορας Στάζι) και άσε τα δικά μας. Απ εμάς ήδη ο Θανόπουλος καταδικάστηκε. Να δούμε και τι ποινή θα φάει Μαρινάκης και Θεοδορίδης για το ντου στο ημίχρονο της "γιορτής του ποδοσφαίρου" ξέρεις για πιο παιχνίδι λέω...Αυτό που ο παίκτης του ΟΣΦΠ ως εκ θαύματος έβγαλε πόδι εκεί που ήταν το αριστερό του χέρι και απέκρουσε τη μπάλα πάνω στη γραμμή
οκ... δεν παλεύεστε...ακόμα και στην τρίτη Εθνική οι άλλοι σας φταίνε και με τους άλλους ασχολείστε
απλά για την παράθεση που έκανες. Έγραψα συγκεκριμένα...
λεφτά θα βάλει δικά του ο μεγιστάνας;