You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Βλέπω ότι μας επισκέφτηκε κ ο FORREST GUMP.Πήρε το σημαδάκι του και τον πούλογλου.
Μάγκες και αδέρφια,λέγεταιότι μπορεί να παίξει ο Λαγός το Σάββατο(19.00) στο ματς με την Λάρισα έστω κ ως αλλαγή.Αντε να δούμε το παλληκάρι να γυρνάει επιτέλους υγειής.
Μάγκες και αδέρφια,λέγεταιότι μπορεί να παίξει ο Λαγός το Σάββατο(19.00) στο ματς με την Λάρισα έστω κ ως αλλαγή.Αντε να δούμε το παλληκάρι να γυρνάει επιτέλους υγειής.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Πως και είμαστε on line τέτοια ώρα Mr Dark?Καφεδάκι με το ...Φροσάκι δεν έχει απόψε??
www.smilies.4-user.de] [/url]
www.smilies.4-user.de] [/url]
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
KALIS...τί κάνει η μικρή ρε????
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Εγώ...εσύ....και ο...bodos!!!!!!ρε ντάρκ..τι έγινε τελικά ..θα την κάνετε την συνάντηση?...μήπως και άλλαξε ημ/νια να έρθω μαζί με τον podo να σας κάνουμε μπουρδέλο....
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Η μικρή www.smilies.4-user.de] [/url] και η μεγάλη www.smilies.4-user.de] .Κι[/URL] εγώ κάααααααθομαι...KALIS...τί κάνει η μικρή ρε????
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Να μου δώσεις την μικρή όταν γίνει 4 χρονών να την πάω Καραϊσκάκη...να πάρει τον σωστό δρόμο.....δεν ξεφεύγει με τίποτα μετά.....Η μικρή www.smilies.4-user.de] [/url] και η μεγάλη www.smilies.4-user.de] .Κι[/URL] εγώ κάααααααθομαι...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Μάλλον θα σε κάνει αυτή να φωνάζεις "ΜΙΑΑΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΑΑΑ"Να μου δώσεις την μικρή όταν γίνει 4 χρονών να την πάω Καραϊσκάκη...να πάρει τον σωστό δρόμο.....δεν ξεφεύγει με τίποτα μετά.....
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Μάλλον θα σε κάνει αυτή να φωνάζεις "ΜΙΑΑΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΑΑΑ"
Επισκέπτης
Θα εχει πολυ χαβαλε σιγουρα. Μπουρδελο θα τα κανουμε[με την καλη ενοια παντα.]Εγώ...εσύ....και ο...bodos!!!!!!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Κιτρινόμαυρη Ενωση... Οι Ντέμης Νικολαΐδης και Δημήτρης Δρόσος είχαν συνάντηση τη Δευτέρα (15/10), με κύριο θέμα την άμεση συνεργασία ανάμεσα σε ΠΑΕ και ΚΑΕ ΑΕΚ. Οι δυο άνδρες συνομίλησαν για περίπου δύο ώρες και τα βασικά θέματά τους ήταν η συνεργασία στο θέμα των εισιτηρίων, αλλά και γενικότερο επίπεδο μάρκετινγκ ενώ εξάλλου τους απασχόλησε και το θέμα του γηπέδου της μπασκετικής ΑΕΚ.
Λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι η ποδοσφαιρική ΑΕΚ θα στεγαστεί στην περιοχή των Λιοσίων, στην έκταση του ΟΔΔΥ, οι πληροφορίες θέλουν τον Ντέμη Νικολαΐδη να κατέθεσε πρόταση για χρήση των ολυμπιακών εγκαταστάσεων της πυγμαχίας, που βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση, από το τμήμα μπάσκετ. Η πρόταση βρίσκεται υπό συζήτηση, καθώς η ιδέα της κατά το δυνατόν «συμβίωσης» των δύο τμημάτων, σε αγωνιστικό επίπεδο, μπορεί να αποφέρει πολλά οφέλη.
Σε ό,τι αφορά τα εισιτήρια, αποφασίστηκε ότι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια για το μπάσκετ από τα εκδοτήρια των ποδοσφαιρικών αγώνων ενώ στο μέλλον τα προϊόντα της ΚΑΕ θα διατίθενται και στα AEK Shop.
Εξάλλου, Ντέμης Νικολαΐδης και Δημήτρης Δρόσος συμφώνησαν να γίνει μελλοντικά νέα συνάντηση, παρόντος αυτή τη φορά και του προέδρου της Ερασιτεχνικής Ανδρέα Ανατολιωτάκη.
Λίγο χλωμό το κόβω το τελευταίο!!!
Λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι η ποδοσφαιρική ΑΕΚ θα στεγαστεί στην περιοχή των Λιοσίων, στην έκταση του ΟΔΔΥ, οι πληροφορίες θέλουν τον Ντέμη Νικολαΐδη να κατέθεσε πρόταση για χρήση των ολυμπιακών εγκαταστάσεων της πυγμαχίας, που βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση, από το τμήμα μπάσκετ. Η πρόταση βρίσκεται υπό συζήτηση, καθώς η ιδέα της κατά το δυνατόν «συμβίωσης» των δύο τμημάτων, σε αγωνιστικό επίπεδο, μπορεί να αποφέρει πολλά οφέλη.
Σε ό,τι αφορά τα εισιτήρια, αποφασίστηκε ότι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια για το μπάσκετ από τα εκδοτήρια των ποδοσφαιρικών αγώνων ενώ στο μέλλον τα προϊόντα της ΚΑΕ θα διατίθενται και στα AEK Shop.
Εξάλλου, Ντέμης Νικολαΐδης και Δημήτρης Δρόσος συμφώνησαν να γίνει μελλοντικά νέα συνάντηση, παρόντος αυτή τη φορά και του προέδρου της Ερασιτεχνικής Ανδρέα Ανατολιωτάκη.
Λίγο χλωμό το κόβω το τελευταίο!!!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Σάββατο στις 19:00 jimi!αεκεαρες ποτε παιζουμε με λαρισα σαββατο η κυριακη
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα αδέλφια και φίλοι μου.Καλημέρα σε όλα τα καλά φιλαράκια.Άντε 4 μερούλες ακόμα,να δούμε λίγη μπαλλίτσα το Σάββατο.
Υπενθυμίζω το ραντβού της Πέμπτης στις 21.30.Πολλοι θα πήρατε p.m.Αν κάποιον τον ξέχασα ή κάποιος αδελφός θέλει να έρθει να γνωριστούμε ας μου στείλει p.m.
Υπενθυμίζω το ραντβού της Πέμπτης στις 21.30.Πολλοι θα πήρατε p.m.Αν κάποιον τον ξέχασα ή κάποιος αδελφός θέλει να έρθει να γνωριστούμε ας μου στείλει p.m.
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Ρε dark...εγώ,ο talos και ο bodos είμαστε τελικά καλεσμένοι???Έκανε ο talos μία πρόταση.....χεχεχεχεχεχεΥπενθυμίζω το ραντβού της Πέμπτης στις 21.30.Πολλοι θα πήρατε p.m.Αν κάποιον τον ξέχασα ή κάποιος αδελφός θέλει να έρθει να γνωριστούμε ας μου στείλει p.m.
εσενα σε καλω εγω!!!!!!Ρε dark...εγώ,ο talos και ο bodos είμαστε τελικά καλεσμένοι???Έκανε ο talos μία πρόταση.....χεχεχεχεχεχε
καλημερα αδελφια καλη εβδομαδα και καλο μηνα!!!!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ο talos προσκλήθηκε αλλά δεν μπορεί.Όπως κ ο ΦΙΛΟΣ bodos.Πάντως έχει προσκληθεί εξέχων μέλος της γαύρικης κοινότητας ο οποίος ενδέχεται(αν μπορέσει) να έρθει.Δεν υπάρχει πρόβλημα να έρθεις.Ενδιαφέρεσαι;Αν ναι,πεσμου να σου στείλω p.m.
Ο talos προσκλήθηκε αλλά δεν μπορεί.Όπως κ ο ΦΙΛΟΣ bodos.Πάντως έχει προσκληθεί εξέχων μέλος της γαύρικης κοινότητας ο οποίος ενδέχεται(αν μπορέσει) να έρθει.Δεν υπάρχει πρόβλημα να έρθεις.Ενδιαφέρεσαι;Αν ναι,πεσμου να σου στείλω p.m.
dark πες εδω που θα μαζευτειτε να ερθω με οσους δεν υποστιριζουμε ομαδες και μας ζαλιζετε τον ερωτα καθε μερα να σας τα κανουμε ολα κρυσταλα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις