Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μόνο κοίτα μην βάλεις και φωτό με τραβέλια εδώ  nik και πλακώσουν τίποτα μυστήριοι!
Ααααααααααααααα  και καλό μήνα! :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως όσον αφορά το γήπεδο του μπάσκετ εγώ ΕΔΩ ΕΠΙΜΕΝΩ ότι πρέπει να γίνει στον ιστορικό χώρο της Νέας Φιλαδελφείας,καθαρά για ιστορικούς λόγους.
Ένα γήπεδο εκεί 10.000 θέσεων με ένα αντίστοιχο μουσείο της ΑΕΚ θα αναδείξει τον χώρο κ θα προσελκύσει τον κόσμο της ΑΕΚ αφού λόγω αλησμονητων μνημών θα στηρίξει το μπάσκετ.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Πάντως όσον αφορά το γήπεδο του μπάσκετ εγώ ΕΔΩ ΕΠΙΜΕΝΩ ότι πρέπει να γίνει στον ιστορικό χώρο της Νέας Φιλαδελφείας,καθαρά για ιστορικούς λόγους.
Ένα γήπεδο εκεί 10.000 θέσεων με ένα αντίστοιχο μουσείο της ΑΕΚ θα αναδείξει τον χώρο κ θα προσελκύσει τον κόσμο της ΑΕΚ αφού λόγω αλησμονητων μνημών θα στηρίξει το μπάσκετ.
τοτε θα δουμε πραγματικα ΙΣΧΥΡΗ  ΑΕΚ!!!!!!
ειμαι σιγουρος !!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αλλα βεβαια ειναι αρκετα δυσκολο να γινει κατι τετοιο....ο δροσσος ομως παει "σφαιρα" για την ερασιτεχνικη.. ;)

Επισκέπτης
τοτε θα δουμε πραγματικα ΙΣΧΥΡΗ  ΑΕΚ!!!!!!
ειμαι σιγουρος !!!
εγώ φίλοι μου έχω μεγαλώσει σχεδόν σε αυτό τον χώρο και μακάρινα υπήρχαν οι δυνατότητες το γήπεδο να  γινόταν εκεί όμως η  μεγάλη ευκαιρεία χάθηκε με την αρπαγή του φακέλου που προέβλεπε το γήπεδο  μας για το γήπεδο του τελικού ποδοσφαίρου των ολυμπιακών αγώνων του 2004 και την ένταξη σε αυτόν του γηπ. Καραισκάκη.
ο κύριος υπεύθυνος ο Γιώργος Λιάνης συν υπεύθυνος ο Γρανίτσας που θεωρούσε την ομάδα σαν ένα σκαλοπάτι για  την βουλή.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και είχε βάλει ο κόπανος δυο μέρες πριν τις εκλογές μια μπουλντόζα στο οικόπεδο του Ν.Γκούμας και καλά να ανακινεί τα χώματα ότι δήθεν κάνει έργα.Αλλοι κολάγαν αφίσσες και αυτός έβαζε μπουλντόζα. :jerking:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ο μοναδικος φταιχτης εινβαι ο γρανιτσας!!!!!!ΑΥΤΟΣ το γκρεμισε χωρις καμια εγγυηση οτι θα ξαναγινει γηπεδο....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τα σημερινά νέα της ομάδας μας:

Στο δρόμο που βάδιζαν μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος καλεί τους παίκτες της ΑΕΚ να συνεχίσουν με την επανέναρξη των υποχρεώσεών τους ο Λορένσο Σέρα Φερέρ. «Θέλω να συνεχίσουμε με νίκες. Δεν πρέπει να συμβιβαζόμαστε με τίποτε άλλο. Αν μπορούμε να τις συνδυάζουμε με καλή απόδοση, θα είναι το ιδανικό. Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα στο μέλλον και ότι θα το πετύχουμε», ήταν το μήνυμα του Ισπανού προπονητή. Μετ’εμποδίων η προετοιμασία εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα με τη Λάρισα, λόγω της απουσίας των διεθνών. Ενοχλήσεις στη γάμπα έχει ο Ριβάλντο, αλλά μάλλον προλαβαίνει. Σε καλό κλίμα η συνάντηση Νικολαΐδη-Δρόσου, τέθηκαν οι βάσεις για συνεργασία ΠΑΕ και ΚΑΕ σε πολλούς τομείς.

«Να συνεχίσουμε με νίκες»

Το ξεκίνημα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα ήταν εξαιρετικό, με τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ωστόσο ο Λορένσο Σέρα Φερέρ θέλει κι ανάλογη συνέχεια. Ο Ισπανός τεχνικός δεν θέλει η διακοπή του πρωταθλήματος να επηρεάσει αρνητικά τους ποδοσφαιριστές του, εν όψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου απέναντι στη Λάρισα στο ΟΑΚΑ.

«Είχαμε τον χρόνο να ξεκουραστούμε και να χαλαρώσουμε έπειτα από ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα που είχαμε το προηγούμενο διάστημα. Ωστόσο, μπροστά μας έχουμε τώρα αρκετά παιχνίδια για το πρωτάθλημα, το Κύπελλο UEFA και το Κύπελλο Ελλάδας. Οφείλουμε να δουλέψουμε αρκετά τις επόμενες ημέρες, ώστε να είμαστε όλοι απολύτως έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Οι περισσότεροι από εσάς θα κληθείτε να αγωνιστείτε σε κάποια παιχνίδια και πρέπει να είστε 100% συγκεντρωμένοι, σοβαροί και αφοσιωμένοι στη δουλειά που θα κάνουμε αυτές τις ημέρες», είπε ο 47χρονος προπονητής στους παίκτες του και συμπλήρωσε: «Πρέπει να προετοιμαζόμαστε κάθε φορά για το επόμενο παιχνίδι, να έχουμε στο μυαλό μας μόνο το ματς που έχουμε μπροστά μας και το πώς θα φτάσουμε στη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας σε όλα τα παιχνίδια. Θέλω να συνεχίσουμε με νίκες. Δεν πρέπει να συμβιβαζόμαστε με τίποτε άλλο. Αν μπορούμε να συνδυάζουμε τις νίκες με καλή απόδοση, αυτό θα είναι το ιδανικό. Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα στο μέλλον και ότι θα το πετύχουμε».

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έδειξαν να προσαρμόζονται με το «καλημέρα» στο σκληρό πρόγραμμα προπόνησης, κάτι που χαροποίησε τον Φερέρ. Η διάθεση και το πάθος που έδειξαν στις ασκήσεις ήταν μεγάλη και σε μερικές περιπτώσεις… υπέρμετρη. Σε μία φάση της άσκησης τακτικής ο Γκουστάβο Μαντούκα δέχτηκε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα από τον Ελ Χατζί Ντιούφ. Ο Βραζιλιάνος απευθύνθηκε στον Σενεγαλέζο άσο σε έντονο ύφος, αλλά ο τελευταίος ζήτησε αμέσως συγγνώμη και οι δύο παίκτες έδωσαν αμέσως τα χέρια.

Ο πονοκέφαλος του Φερέρ

Ο Λορένσο Σέρα Φερέρ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει τρεις επιπλέον επιλογές για τη στελέχωση της ομάδας του. Λαγός, Χετεμάι και Καπετάνος έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς που τους κράτησαν εκτός γηπέδων για αρκετούς μήνες και είναι πια ετοιμοπόλεμοι, δίνοντας κι άλλες λύσεις στον προπονητή τους, ο οποίος έχει περισσότερα όπλα για να αντεπεξέλθει η ομάδα του όσο το δυνατόν καλύτερα στις πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Πάντως, η προετοιμασία για τον αγώνα με τη Λάρισα διεξάγεται μετ’εμποδίων. Την Πέμπτη θα ενσωματωθούν οι διεθνείς Δέλλας, Λυμπερόπουλος (Εθνική Ελλάδας), Μάχο (εθνική Αυστρίας), Τόζερ (εθνική Ουγγαρίας) και Χετεμάι (εθνική Ελπίδων Φινλανδίας), ενώ μία μέρα νωρίτερα οι διεθνείς με τις Ελπίδες της Ελλάδας Κονέ, Παπασταθόπουλος και Πλιάτσικας. Από σήμερα θα προπονούνται με την ομάδα οι Μπαρμπούδης και Παυλής, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Νέων.

Ο Ριβάλντο γυμνάστηκε και χθες μόνος του, αφού εξακολουθεί να έχει ένα μικρό αιμάτωμα στη γάμπα, κατά πάσα πιθανότητα, όμως, θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τη Λάρισα. Ο Ταμαντανί Ενσαλίβα ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Νίκος Γεωργέας και ο Γιώργος Τόφας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

«Γείτονες» ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Ντέμη Νικολαΐδη με το αφεντικό της ΚΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Δρόσο. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για περίπου δύο ώρες και έθεσαν τις βάσεις για συνεργασία των δύο τμημάτων σε πολλαπλά επίπεδα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ φέρεται να πρότεινε στον ομόλογό του να μεταφέρει την ομάδα από τη νέα σεζόν στο κλειστό γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στον ΟΔΔΥ, όπου θα κατασκευαστεί το ποδοσφαιρικό γήπεδο. Ο Δημήτρης Δρόσος ανταποκρίθηκε θετικά και όλα δείχνουν πως σύντομα τα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ θα γειτνιάζουν. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ έριξε στο τραπέζι πρόταση για αξιοποίηση της έκτασης της Νέας Φιλαδέλφειας προκειμένου να στεγαστούν εκεί όλα τα τμήματα του σωματείου και το μουσείο της ΑΕΚ. Παράλληλα, οι δύο άνδρες μίλησαν για θέματα όπως η διεξαγωγή των αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ σε ώρες που να μη συμπίπτουν, η συνεργασία στον τομέα των εισιτηρίων και η πώληση προϊόντων της ομάδας μπάσκετ από τις μπουτίκ της ΠΑΕ.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Με Λάρισα παίζουμε την Κυριακή?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Φαντάζομαι θα πάτε όλοι ε?

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ε βεβαια....και εννοειτε συναντηση στο ημιχρονο!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom