DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Και συνάντηση μεθαύριο για μαμ.Και που είστε ακόμα.Σε λίγο καιρό σας έχω και μια έκπληξη εδώ μέσα που δεν την ξέρει κανείς.
Καταρχάς εσύ Λάκη έχεις p.m.Απάντα μου σε αυτό κ σου λέω που.
Ναι το είδα.Σου απάντησα ήδη.Τι να κάνω μωρέ lakis γράφεις Λάκης γράφω.
Μήπως ο Ξάδερφος TERAS??www.smilies.4-user.de] [/url]Αδέρφια μου,είμαι στην ευχάριστη όσο και συγκινητική θέση να σας αναγγείλω ότι θα είναι μαζί μας σίγουρα την Πέμπτη στην συνάντησή μας,ένα μέλος που ΟΛΟΙ μας θέλουμε να γνωρίσουμε.Έχω συγκινηθεί αφάνταστα :'(
δεν θα σε πιάσω στα χέρια μου ρε....θα ξεράσεις το γάλα της μάνας σου....ή έστω της ΦΑΓΕ....... Μγαμώ την τρέλλα μου..εσείς θα περνάτε καλά και εγ΄ώ θα είμαι θεσ/νικη για δουλειά.....ΦΤΟΥ.. ....ΕΛΠΊΖΩ ΣΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ ΣΚΥΛΟΜΆΖΕΜΑ....Γεία σου Νίκο....όλα καλά???Thanks αλλά δεν μπορώ και το λέω με πάσα ειλικρίνεια....
Thanks dark αλλά όπως είπα στον φίλο τον Νίκο δεν θα μπορέσω...καλά...ο talos προσκλήθηκε και δεν έρχεται ???Αυτός άμα δεί τζάμπα φαϊ τρέχει ....μήπως του είπατε πως είναι ρεφενέ ???
Kalis..... Mη μου τα smiles τάρατε........
Dark συγχωρεσέ με αλλά θα το πω. Αδέρφια την Πέμπτη μαζί μας θα είναι ο Blanco. Believe it or not...Αδέρφια μου,είμαι στην ευχάριστη όσο και συγκινητική θέση να σας αναγγείλω ότι θα είναι μαζί μας σίγουρα την Πέμπτη στην συνάντησή μας,ένα μέλος που ΟΛΟΙ μας θέλουμε να γνωρίσουμε.Έχω συγκινηθεί αφάνταστα :'(
καλημερα αδελφια!!!!!μακαρι αποψε η εθνικη να κανει αυτο που πρεπει....