red cafe sto καραισκακηdark πες εδω που θα μαζευτειτε να ερθω με οσους δεν υποστιριζουμε ομαδες και μας ζαλιζετε τον ερωτα καθε μερα να σας τα κανουμε ολα κρυσταλα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Γεία σου Νίκο....όλα καλά???Thanks αλλά δεν μπορώ και το λέω με πάσα ειλικρίνεια....εσενα σε καλω εγω!!!!!!
καλημερα αδελφια καλη εβδομαδα και καλο μηνα!!!!!!
Thanks dark αλλά όπως είπα στον φίλο τον Νίκο δεν θα μπορέσω...καλά...ο talos προσκλήθηκε και δεν έρχεται ???Αυτός άμα δεί τζάμπα φαϊ τρέχει ....μήπως του είπατε πως είναι ρεφενέ ???Ο talos προσκλήθηκε αλλά δεν μπορεί.Όπως κ ο ΦΙΛΟΣ bodos.Πάντως έχει προσκληθεί εξέχων μέλος της γαύρικης κοινότητας ο οποίος ενδέχεται(αν μπορέσει) να έρθει.Δεν υπάρχει πρόβλημα να έρθεις.Ενδιαφέρεσαι;Αν ναι,πεσμου να σου στείλω p.m.
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
...υπάρχει και ένα ενδεχόμενο να πάμε στην καφετέρια της Λεωφόρου....(ελπίζω να έχει...)red cafe sto καραισκακη
...υπάρχει και ένα ενδεχόμενο να πάμε στην καφετέρια της Λεωφόρου....(ελπίζω να έχει...)
ασχετο μεν αλλα τελικα το νεο της αεκ θα εχει μαγαζια/καφετεριες κτλ?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Είδες εσύ πουθενά σχέδια,μακέτες ή να χτίζεται;γιατί δεν είδα τίποτα.
Πήγαινε τώρα στα ιστορικά,γιατί έβαλαν ένα κουίζ που δεν το ξέρω.
Πήγαινε τώρα στα ιστορικά,γιατί έβαλαν ένα κουίζ που δεν το ξέρω.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Κλαημέρα αδέλφια από ένα ξενυχτισμένο πατέρα!Τελικά με όλους αυτούς που ενδιαφέρονται να έρθουν στη συνάντηση,μάλλον θα μας βγάλουν τα κανάλια σε κανένα έκτακτο....
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα πατέρα.Αρχίσαμε κ παλι τα ξενύχτια;;;;;Που είναι ο dfwk να ανεβάσει κανά καλό smilie για την περίσταση.
Θα μας τιμήσεις την Πέμπτη;;;;
δεν ειναι ρεφενε......οι ολυμπιακοι θα πληρωσουν...Γεία σου Νίκο....όλα καλά???Thanks αλλά δεν μπορώ και το λέω με πάσα ειλικρίνεια....
Thanks dark αλλά όπως είπα στον φίλο τον Νίκο δεν θα μπορέσω...καλά...ο talos προσκλήθηκε και δεν έρχεται ???Αυτός άμα δεί τζάμπα φαϊ τρέχει ....μήπως του είπατε πως είναι ρεφενέ ???
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Το παλεύω σκληρά ;) ;) ;) ;) ;) ;)Καλημέρα πατέρα.Αρχίσαμε κ παλι τα ξενύχτια;;;;;Που είναι ο dfwk να ανεβάσει κανά καλό smilie για την περίσταση.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Πάλεφτο.Θα είναι κ η νονά του μπε-μπε.
αμα φτιαχτει αυτο που λενε ....θα εχει ενα mall και ενα αλλου φαν παρκ!!!!μιλαμε για πολυ χαρτι...γιαυτο ο κοντος το παλευει να γινει εκει το γηπεδοασχετο μεν αλλα τελικα το νεο της αεκ θα εχει μαγαζια/καφετεριες κτλ?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ο Ντέμης πρότεινε στον Δρόσο να φτιαχτεί στα Λιόσια και το γήπεδο μπάσκετ της Αεκάρας αλλά ο Δρόσος είναι μάλλον διστακτικός γιατί πιστεύει ότι δεν θα πατάει ψυχή στα "σκουπίδια"!Μάλλον θα συμφωνήσω...ειδικά για το μπάσκετ που είναι πιο δύσκολο να μαζέψει κόσμο θα υπάρχει πρόβλημα...
συμφωνω αλλα το θεμα δεν ειναι τα σκουπιδια αλλα μαλον η πτωση του μπασκετ γενικοτερα..Ο Ντέμης πρότεινε στον Δρόσο να φτιαχτεί στα Λιόσια και το γήπεδο μπάσκετ της Αεκάρας αλλά ο Δρόσος είναι μάλλον διστακτικός γιατί πιστεύει ότι δεν θα πατάει ψυχή στα "σκουπίδια"!Μάλλον θα συμφωνήσω...ειδικά για το μπάσκετ που είναι πιο δύσκολο να μαζέψει κόσμο θα υπάρχει πρόβλημα...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Αυτό είναι αλήθεια...ακόμη και τα βαζέλια που έχουν σαρώσει τα πάντα όταν δεν παίζουν με εμάς ή με τον θρήνο για το πρωτάθλημα με το ζόρι ξεπερνάν τα 2.000 εισιτήρια!!!Πάντως φέτος γίνεται μια προσπάθεια και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλύτερα...συμφωνω αλλα το θεμα δεν ειναι τα σκουπιδια αλλα μαλον η πτωση του μπασκετ γενικοτερα..
εγω ο dark και οποιος αλλος θελει θα παρουμε συντομα διαρκειας στο μπασκετ για να στηριξουμε τον δροσσο!!!οποιος θελει στελνει πμ στον dark και το κανονιζουμε..
οταν και ΑΜΑ γινει το γηπεδο ΔΕΝ θα υπαρχει ιχνος σκουπιδιων στον οδδυ..
οταν και ΑΜΑ γινει το γηπεδο ΔΕΝ θα υπαρχει ιχνος σκουπιδιων στον οδδυ..
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Πάει ένας σε ένα σουβλατζή:
- "Θέλω να μου κάνεις 4 πίτες, αλλά τις θέλω ειδική παραγγελία. Θέλω 2 πίτες σουβλάκια και 2 σεφταλιές. Στο πρώτο σουβλάκι θέλω το κρέας να είναι καμένο από την μία, ωμό από την άλλη, και την πίτα ωμή. Στο δεύτερο σουβλάκι θέλω να είναι πολύ ξερό το κρέας και η πίτα μαύρη. Στην μία σεφταλιά τα θέλω όλα ωμά, με το αίμα τους, και μόνο με αγγούρι. Στην άλλη θέλω το κρέας κάρβουνο, την πίτα μαυρισμένη από την μία, ωμή από την άλλη και μόνο με κρεμμύδι".
- "Μα είναι πολύ δύσκολη η παραγγελία σου", του λέει ο σουβλατζής.
Και ο τύπος απαντά:
- "Προχτές που μου τα έφτιαξες έτσι ακριβώς, χωρίς να στο ζητήσω, δεν ήταν δύσκολα;;;"
- "Θέλω να μου κάνεις 4 πίτες, αλλά τις θέλω ειδική παραγγελία. Θέλω 2 πίτες σουβλάκια και 2 σεφταλιές. Στο πρώτο σουβλάκι θέλω το κρέας να είναι καμένο από την μία, ωμό από την άλλη, και την πίτα ωμή. Στο δεύτερο σουβλάκι θέλω να είναι πολύ ξερό το κρέας και η πίτα μαύρη. Στην μία σεφταλιά τα θέλω όλα ωμά, με το αίμα τους, και μόνο με αγγούρι. Στην άλλη θέλω το κρέας κάρβουνο, την πίτα μαυρισμένη από την μία, ωμή από την άλλη και μόνο με κρεμμύδι".
- "Μα είναι πολύ δύσκολη η παραγγελία σου", του λέει ο σουβλατζής.
Και ο τύπος απαντά:
- "Προχτές που μου τα έφτιαξες έτσι ακριβώς, χωρίς να στο ζητήσω, δεν ήταν δύσκολα;;;"
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ρε πανευρωπαηλίθιε υπάρχει θρεντ με ανέκδοτα εδώ μέσα.Πήγαινε εκεί κ γράφτα.Άκυρε ε άκυρε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις