Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Ουίλιαμ Έιβερι είναι ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Άρθουρ Λι στο ρόστερ της ΑΕΚ. Ο 28χρονος Αμερικανός πλέι μέικερ (1,88μ.) προ διετίας είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν με τον Πανιώνιο έχοντας 17,4 πόντους και 3 ασίστ κατά μέσο όρο σε 26 αγώνες.

Ο Έιβερι, που διακρίνεται περισσότερο για την εκτελεστική του δεινότητα παρά την ικανότητά του στην οργάνωση του παιχνιδιού, επελέγη το 1999 στο νούμερο 14 του ντραφτ από τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς, προτού καν αποφοιτήσει από το φημισμένο πανεπιστήμιο του Ντιούκ (με προπονητή τον ομοσπονδιακό τεχνικό των ΗΠΑ, Μάικ Σιζέφσκι).

Σε τρία χρόνια καριέρας στο ΝΒΑ έπαιξε σε 142 αγώνες έχοντας μόλις 2,7 πόντους και 1,4 ασίστ κατά μέσο όρο και έκτοτε αγωνίζεται στην Ευρώπη και διαδοχικά σε Χάποελ Τελ Αβίβ, Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ), Αζοβμάς (Ουκρανία), Πανιώνιο (Ελλάδα) και Άλμπα Βερολίνου (Γερμανία). Την περασμένη σεζόν είχε με την Άλμπα 15,1 πόντους (47,1% στα δίποντα, 35,5% στα τρίποντα και 69,2% στις βολές), 4,8 ριμπάουντ, 3,6 ασίστ, 1,3 κλεψίματα και 2,8 λάθη σε 33:38 κατά μέσο όρο σε 12 συμμετοχές.

Εναλλακτική λύση για την ΑΕΚ είναι ο 31χρονος Πάτρικ Λι (1,87μ.), που επίσης έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα έχοντας αγωνιστεί παλαιότερα στον Μακεδονικό. Ο Αμερικανός άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον Κεραυνό Λευκωσίας, όπου αγωνίζεται από το 2006.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Κάτι ακούγεται για Μπασινά στην ΑΕΚ το Γενάρη.Πώς την βλέπετε την προοπτική αυτή;
Νομίζω ότι τόσο  ο Κωνσταντίνου όσο και ο Μπασινάς δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό στην ομάδα μας!Ειδικά ο Κωνσταντίνου πιστεύω ότι δύσκολα θα συνέλθει αγωνιστικά και μόνο σε μια μικρομεσαία ομάδα του πρωταθλήματος μπορεί να προσφέρει κάτι.Εξάλλου γιατί να βγάλεις τον Λύμπε αφού δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να προσφέρει περισσότερα!Ο Μπασινάς  είναι παίχτης για 1-2 χρόνια ακόμα και σίγουρα είναι πολύ πεσμένος!Αν ήθελες τέτοιο παίχτη κρατούσες και τον  Έμερσον!Εξάλλου είναι μια θέση που  βγαίνουν συνεχώς νεαροί καλοί παίχτες και  το  καλύτερο θα  είναι να  επενδύσουμε σε κάποιον πιτσιρικά...μέχρι να επιστρέψει ο Κατσούρ!!!

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλησπερα αδφερφια.συμφωνω και γω με το φιλο gatto για μπασινα και κωνσταντινου.του χρονου που θα φυγει ο ζηκος χρειαζομαστε οπωσδηποτε αμυντικο χαφ τυπου κατσουρανη κατα τη γνωμη μου.ο ενσαλιβα να κανει τη βρωμικη δουλεια στο κεντρο και ο αλλος να παιρνει περισσοτερες πρωτοβουλιες οπως εκανε ο κατσουρ στη πρωτη χρονια με σαντος.τωρα που λεμε για χαφ θυμηθηκα τον ασουνσαο.τι παιχτουρα ηταν αυτη!!!

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
διαβαζω τοση ωρα τι γραφουν διπλα οι καφροι.εχει ξεφυγει η κατασταση.ρε αδερφια(και προς τους οπαδους των αλλων ομαδων)τι ασχοληστε μαζι τους.δε βλεπετε οτι οι ανθρωποι εχουν ξεφυγει.μαρεσει που ελεγε ο γεωργιου οτι μετα απτη βερντερ εχουν αλλαξει νοοτροπια.χειροτεροι απο ποτε ειναι.δυστυχως ο κοκκαλης τους εχει κανει τοσα χρονια τωρα τους πιο χαζους και κομπλεξκους οπαδους.γιαυτο χρονια τωρα τους μισει ολη η ελλαδα.επειδη προκαλουν.και αυτη λενε τη καραμελα οτι τον πρωτο τον μισουν ολοι.τον πρωτο τον ζηλευουν ολοι δε τον μισουν και τον σιχαινονται.εγω πρωσοπικα χαιρομαι που οι περισσοτεροι οπαδοι οχι μονο της ομαδας μου αλλα και αλλων δεν ειναι σαν και αυτους.και δεν εχω να ζηλεψω τιποτα απο αυτους και την ομαδα τους.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
διαβαζω τοση ωρα τι γραφουν διπλα οι καφροι.εχει ξεφυγει η κατασταση.ρε αδερφια(και προς τους οπαδους των αλλων ομαδων)τι ασχοληστε μαζι τους.δε βλεπετε οτι οι ανθρωποι εχουν ξεφυγει.μαρεσει που ελεγε ο γεωργιου οτι μετα απτη βερντερ εχουν αλλαξει νοοτροπια.χειροτεροι απο ποτε ειναι.δυστυχως ο κοκκαλης τους εχει κανει τοσα χρονια τωρα τους πιο χαζους και κομπλεξκους οπαδους.γιαυτο χρονια τωρα τους μισει ολη η ελλαδα.επειδη προκαλουν.και αυτη λενε τη καραμελα οτι τον πρωτο τον μισουν ολοι.τον πρωτο τον ζηλευουν ολοι δε τον μισουν και τον σιχαινονται.εγω πρωσοπικα χαιρομαι που οι περισσοτεροι οπαδοι οχι μονο της ομαδας μου αλλα και αλλων δεν ειναι σαν και αυτους.και δεν εχω να ζηλεψω τιποτα απο αυτους και την ομαδα τους.
Δεν βρίσκεις άκρη...και προκαλούν και θέλουν να βγουν και από πάνω...αλλά δυστυχώς βλέπω ότι τα  warned  γίνονται επιλεκτικά!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλό απόγευμα αδέρφια και φίλοι.Και μέσα από αυτό το βήμα,το μεγαλύτερο του φόρουμ,προσκαλώ τους φίλους όλων των ομάδων που θέλουν να γράψουν ας έρθουν για υγειή κουβέντα και ανταλλαγή απόψεων δίχως βρισιές και προπηλακισμούς.
ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΥΓΕΙΑ.Φιλιά σε ΟΛΟΥΣ.

Επισκέπτης
Καλό απόγευμα αδέρφια και φίλοι.Και μέσα από αυτό το βήμα,το μεγαλύτερο του φόρουμ,προσκαλώ τους φίλους όλων των ομάδων που θέλουν να γράψουν ας έρθουν για υγειή κουβέντα και ανταλλαγή απόψεων δίχως βρισιές και προπηλακισμούς.
ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΥΓΕΙΑ.Φιλιά σε ΟΛΟΥΣ.
φιλε μου αρεσει που βγαζουν τα κομπλεξ που εχουν εχει μεγαλη πλακα.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Δεν βρίσκεις άκρη...και προκαλούν και θέλουν να βγουν και από πάνω...αλλά δυστυχώς βλέπω ότι τα  warned  γίνονται επιλεκτικά!!!
ποτε δε θα βρισκεις ακρη.και πρωταθλημα να παρουμε θα σου πουν εχω 35 εχεις 11 σαν τα παιδακια.εδω ο βαζελος τους εχει ριξει στο μπασκετ 10 φορες 30 ποντους μεσα εξω και αυτοι λενε για το 73-38 και ψαχνουν να βρουν ποιος εχασε με λιγοτερη διαφορα απο ομαδες του nba.τα ατομα απλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ.μονα ζυγα δικα τους.επειδη προκαλουν τους μισουν ολοι και οχι επειδη εχουν περισσοτερα πρωταθληματα.αυτο δε μπορουν να καταλαβουν.και αυτη ειναι η νοοτροπια του κοκκαλη.αν δε προκαλουσαν θα τους παραδεχονταν ολοι.

Επισκέπτης
κλαψτε κι' αλλο..πω-πω πικρααααααααααααααααααααααααααααααααααααα..

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Παρακαλώ όλους τους αετούς να μην ασχολούντε με τα διάφορα "ζωύφια" που μπαίνουν στο thread μας.www.smilies.4-user.de] [/url]

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
pleasuregiver, άστοχο το animation που έχεις βάλει.
Ανθρωπάκι με κυάλια να βρεις να βάλεις γιατί προς το παρόν έτσι βλέπετε την ΑΕΚ.
πικρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Παρατηρώ ότι κάποιοι γραφικοί με τεράστιες παρωπίδες έχουν εθιστεί στο να γράφουν στο thread μας!!! ;)

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Παρατηρώ ότι κάποιοι γραφικοί με τεράστιες παρωπίδες έχουν εθιστεί στο να γράφουν στο thread μας!!! ;)
φιλε σονυ ολοι κατα βαθος για μια αεκ ζουμε.ακομα και οι αλλοθρησκοι.

Επισκέπτης
:badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:
warnwarn.gif
 Για[/URL] κατ’ εξακολούθηση εμπρηστικά ποστ άνευ ουσίας…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom