Επισκέπτης
αρρωστοs πανιωνιοs και καλοs δημοσιογραφοs και αντικειμενικοs oσο μπορει να ειναι.Πάντα παρακολουθώ τα του Πανιωνίου.
Για τον Μάκη τον Διώγο τον δημοσιογράφο τι γνώμη έχεις μιας που σε πέτυχα εύκαιρο;
αρρωστοs πανιωνιοs και καλοs δημοσιογραφοs και αντικειμενικοs oσο μπορει να ειναι.Πάντα παρακολουθώ τα του Πανιωνίου.
Για τον Μάκη τον Διώγο τον δημοσιογράφο τι γνώμη έχεις μιας που σε πέτυχα εύκαιρο;
Νομίζω ότι τόσο ο Κωνσταντίνου όσο και ο Μπασινάς δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό στην ομάδα μας!Ειδικά ο Κωνσταντίνου πιστεύω ότι δύσκολα θα συνέλθει αγωνιστικά και μόνο σε μια μικρομεσαία ομάδα του πρωταθλήματος μπορεί να προσφέρει κάτι.Εξάλλου γιατί να βγάλεις τον Λύμπε αφού δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να προσφέρει περισσότερα!Ο Μπασινάς είναι παίχτης για 1-2 χρόνια ακόμα και σίγουρα είναι πολύ πεσμένος!Αν ήθελες τέτοιο παίχτη κρατούσες και τον Έμερσον!Εξάλλου είναι μια θέση που βγαίνουν συνεχώς νεαροί καλοί παίχτες και το καλύτερο θα είναι να επενδύσουμε σε κάποιον πιτσιρικά...μέχρι να επιστρέψει ο Κατσούρ!!!Κάτι ακούγεται για Μπασινά στην ΑΕΚ το Γενάρη.Πώς την βλέπετε την προοπτική αυτή;
Δεν βρίσκεις άκρη...και προκαλούν και θέλουν να βγουν και από πάνω...αλλά δυστυχώς βλέπω ότι τα warned γίνονται επιλεκτικά!!!διαβαζω τοση ωρα τι γραφουν διπλα οι καφροι.εχει ξεφυγει η κατασταση.ρε αδερφια(και προς τους οπαδους των αλλων ομαδων)τι ασχοληστε μαζι τους.δε βλεπετε οτι οι ανθρωποι εχουν ξεφυγει.μαρεσει που ελεγε ο γεωργιου οτι μετα απτη βερντερ εχουν αλλαξει νοοτροπια.χειροτεροι απο ποτε ειναι.δυστυχως ο κοκκαλης τους εχει κανει τοσα χρονια τωρα τους πιο χαζους και κομπλεξκους οπαδους.γιαυτο χρονια τωρα τους μισει ολη η ελλαδα.επειδη προκαλουν.και αυτη λενε τη καραμελα οτι τον πρωτο τον μισουν ολοι.τον πρωτο τον ζηλευουν ολοι δε τον μισουν και τον σιχαινονται.εγω πρωσοπικα χαιρομαι που οι περισσοτεροι οπαδοι οχι μονο της ομαδας μου αλλα και αλλων δεν ειναι σαν και αυτους.και δεν εχω να ζηλεψω τιποτα απο αυτους και την ομαδα τους.
φιλε μου αρεσει που βγαζουν τα κομπλεξ που εχουν εχει μεγαλη πλακα.Καλό απόγευμα αδέρφια και φίλοι.Και μέσα από αυτό το βήμα,το μεγαλύτερο του φόρουμ,προσκαλώ τους φίλους όλων των ομάδων που θέλουν να γράψουν ας έρθουν για υγειή κουβέντα και ανταλλαγή απόψεων δίχως βρισιές και προπηλακισμούς.
ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΥΓΕΙΑ.Φιλιά σε ΟΛΟΥΣ.
ποτε δε θα βρισκεις ακρη.και πρωταθλημα να παρουμε θα σου πουν εχω 35 εχεις 11 σαν τα παιδακια.εδω ο βαζελος τους εχει ριξει στο μπασκετ 10 φορες 30 ποντους μεσα εξω και αυτοι λενε για το 73-38 και ψαχνουν να βρουν ποιος εχασε με λιγοτερη διαφορα απο ομαδες του nba.τα ατομα απλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ.μονα ζυγα δικα τους.επειδη προκαλουν τους μισουν ολοι και οχι επειδη εχουν περισσοτερα πρωταθληματα.αυτο δε μπορουν να καταλαβουν.και αυτη ειναι η νοοτροπια του κοκκαλη.αν δε προκαλουσαν θα τους παραδεχονταν ολοι.Δεν βρίσκεις άκρη...και προκαλούν και θέλουν να βγουν και από πάνω...αλλά δυστυχώς βλέπω ότι τα warned γίνονται επιλεκτικά!!!
αυτοs δεν ειναι ζωυφιο ειναι σκουλικη αλλα λιγο κομπλεξικο και αγαμητο.Παρακαλώ όλους τους αετούς να μην ασχολούντε με τα διάφορα "ζωύφια" που μπαίνουν στο thread μας.www.smilies.4-user.de] [/url]
οπως βλεπεις δεν ασχολειται κανενας.αστους στη καφριλα τους και στη χαζομαρα τους.Παρακαλώ όλους τους αετούς να μην ασχολούντε με τα διάφορα "ζωύφια" που μπαίνουν στο thread μας.www.smilies.4-user.de] [/url]
www.smilies.4-user.de] [/url]Παρακαλώ όλους τους αετούς να μην ασχολούντε με τα διάφορα "ζωύφια" που μπαίνουν στο thread μας.www.smilies.4-user.de] [/url]
Μπράβο ωραία τα λες. Τράβα στο κλουβί σου τώρα.....www.smilies.4-user.de] [/url]
www.smilies.4-user.de] [/url]Μπράβο ωραία τα λες. Τράβα στο κλουβί σου τώρα.....www.smilies.4-user.de] [/url]
φιλε σονυ ολοι κατα βαθος για μια αεκ ζουμε.ακομα και οι αλλοθρησκοι.Παρατηρώ ότι κάποιοι γραφικοί με τεράστιες παρωπίδες έχουν εθιστεί στο να γράφουν στο thread μας!!! ;)
Παρατηρώ ότι κάποιοι γραφικοί με τεράστιες παρωπίδες έχουν εθιστεί στο να γράφουν στο thread μας!!! ;)