Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά,τσέκαρε εσύ p.m που σου χω στείλει κ άσε το Φροσάκι κατά μέρος.Δεν είναι για τα μούτρα σου. :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Έτσι nik χαλαράααααα,τώρα μπήκαμε στον Οκτώβρη...μην σου πω και "καλή χρονιά"....ακόμα στον δέκατο μήνα είμαστε!!! :2funny:
ετσι ετσι...!!!!!
1emoticonna4.gif

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κάτι ακούγεται για Μπασινά στην ΑΕΚ το Γενάρη.Πώς την βλέπετε την προοπτική αυτή;

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
και για κωνσταντινου το καλοκαιρι ακουγετε..
για μπασινα θελω να ερθει..μαζι με ζηκο μπορουνε να βγαλουνε την χρονια αλλα χρειαζομαστε εναν νεο κατσουρανη ο οποιος μπορει να τραβηξει ολο το πρωταθλημα..

Επισκέπτης
για μπασινα θελω να ερθει..μαζι με ζηκο μπορουνε να βγαλουνε την χρονια αλλα χρειαζομαστε εναν νεο κατσουρανη ο οποιος μπορει να τραβηξει ολο το πρωταθλημα..
για τον Κωνσταντίνου μακρυά δραχμοφονιάς το παλικάρι σαν τον άλλο τον Κύπριο που είχαμε με προσφορά  μηδέν πήγε  στον  γαυρο να  το  παίξει πατριώτης.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Τι να τον κάνουμε τον Κωνσταντίνου;Καλύτερος θα βγει ο Καπετάνος.

Επισκέπτης
Τι να τον κάνουμε τον Κωνσταντίνου;Καλύτερος θα βγει ο Καπετάνος.
καλημερα φιλε DARK το παλτο τι να το κανειs ειναι σακατεμενο απο περσι και ουτε θα ξαναπαιξει. Καλυτερα να σου δωσω Τζιμπουρ χιλιεs φορεs καλυτεροs και φθηνοτεροs.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα ρε φίλε bodo.Καταρχάς είδα ότι είχες κάτι ντράβαλα στο Σ/Κ σε ΄΄άλλο΄΄ θρεντ.Τέσπα χαράς στο κουράγιο σου ρε συ που ασχολείσαι.Γράφε ε΄δω,που δεν θα σε χλευάσουμε ούτε θα στην πέσουμε.

Λοιπό θέλω Τζιμπούρ,Κουμουρτζί κ Σπυρό μαζί.Αλλά ο δικός σου θα τους κοστολογήσει 20 εκ.ευρώ.Αρα κ να θέλω ,εγώ δεν παίρνω.

Επισκέπτης
Καλημέρα ρε φίλε bodo.Καταρχάς είδα ότι είχες κάτι ντράβαλα στο Σ/Κ σε ΄΄άλλο΄΄ θρεντ.Τέσπα χαράς στο κουράγιο σου ρε συ που ασχολείσαι.Γράφε ε΄δω,που δεν θα σε χλευάσουμε ούτε θα στην πέσουμε.

Λοιπό θέλω Τζιμπούρ,Κουμουρτζί κ Σπυρό μαζί.Αλλά ο δικός σου θα τους κοστολογήσει 20 εκ.ευρώ.Αρα κ να θέλω ,εγώ δεν παίρνω.
φιλε μιλαμε πιο κομπλεξικα ατομα απο αυτουs δεν υπαρχουν τουs φτυνειs και αυτοι λενε οτι βρεχειτελοs παντων. Ο σπυροπουλοs κουμουρτζι μακο και μανιατηs oτι καλυτερο κυκλοφορει στην ελληνικη αγορα. ο κοκαληs ηθελε σπυρο τζαμπα αλλα ο τσακιρηs δεν μασαει εδωσε 4εκ για να παρει το παλτο ΝΟ2 νουνιεs. περαστικα του.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά για να λέμε κ του στραβού το δίκιο ήταν πολλά τα λεφτά που ζήταγε ο Τσακίρης για τον Σπυρό.Δεν λέω ότι δεν αξίζει ως παίχτης,αλλά όχι κ τόσα που ζήταγε.Πιο πολλά ζήτησε από όσα έδωσε η Μπενφίκα στην ΑΕΚ για Κατσουράνη.

Επισκέπτης
Καλά για να λέμε κ του στραβού το δίκιο ήταν πολλά τα λεφτά που ζήταγε ο Τσακίρης για τον Σπυρό.Δεν λέω ότι δεν αξίζει ως παίχτης,αλλά όχι κ τόσα που ζήταγε.Πιο πολλά ζήτησε από όσα έδωσε η Μπενφίκα στην ΑΕΚ για Κατσουράνη.
θα σου πω τιζητησε και πεs μπυ αν ειναι πολλα. Η 3εκ η 1,5εκ και ελευθερουs παππα και ταραλιδη που τουs αφησε ελευθερουs αργοτερα αρα νομιζω οτι δεν ηταν και μτοσα πολλα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τα 3 εκ.είναι ΠΟΛΛΑ.Όσο για την άλλη εκδοχή δεν φημίζονται στον Ολυμπιακό κ για την εξυπνάδα τους.Αφου τους είχε για φούντο τους 2 εν λόγω παίχτες ήταν μια καλή καβάτζα για να πάρει τον Σπυρό κ ας είναι κ πάλι τσιμπημένα αυτά που ζήταγε.Αλλά αφού ήταν για φευγιο ας τους έδινε.

Σου δίνω 800.000 ,τον Παππά κ τον Καφέ ή τον Καπετάνο για Σπυρόπουλο.Δέχεσαι;;;

Νομίζω ότι είναι μια καλή προσφορά.

Επισκέπτης
Τα 3 εκ.είναι ΠΟΛΛΑ.Όσο για την άλλη εκδοχή δεν φημίζονται στον Ολυμπιακό κ για την εξυπνάδα τους.Αφου τους είχε για φούντο τους 2 εν λόγω παίχτες ήταν μια καλή καβάτζα για να πάρει τον Σπυρό κ ας είναι κ πάλι τσιμπημένα αυτά που ζήταγε.Αλλά αφού ήταν για φευγιο ας τους έδινε.

Σου δίνω 800.000 ,τον Παππά κ τον Καφέ ή τον Καπετάνο για Σπυρόπουλο.Δέχεσαι;;;

Νομίζω ότι είναι μια καλή προσφορά.
εγω θα δεχομουν ο Τσακιρηs δεν το βλεπω οπωs εχω πει δεν πουλαει παιχτεs ευκολα ηρθε για να κανει κατι καλο και απο πτι φαινεται το εχει καταφερει. Παντωs τον παππα ο Λινεν τον ηθελε απο περσι τωρα γιατι δεν το χτυπησε φετοs δεν το ξερω.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Άσε κ μην προτρέχεις,έτσι όπως παέι το πράγμα με τον Παππά τον βλέπω κατά Γενάρη να σας έρχεται.Και καλά θα κάνει γιατί είναι κρίμα που δεν του δίνει ευκαιρίες ο Φερέρ.Και ειδικά τώρα που γυρνάει κ ο Λαγός,κλάφτα Χαράλαμπε.Άρα στο χέρι σας νομίζω.

Θέλω όμως κ τον Αραβίδη.Πολύ παιχταράς.Θα αφήσει εποχή.Θυμηθείτε με.

Επισκέπτης
Άσε κ μην προτρέχεις,έτσι όπως παέι το πράγμα με τον Παππά τον βλέπω κατά Γενάρη να σας έρχεται.Και καλά θα κάνει γιατί είναι κρίμα που δεν του δίνει ευκαιρίες ο Φερέρ.Και ειδικά τώρα που γυρνάει κ ο Λαγός,κλάφτα Χαράλαμπε.Άρα στο χέρι σας νομίζω.

Θέλω όμως κ τον Αραβίδη.Πολύ παιχταράς.Θα αφήσει εποχή.Θυμηθείτε με.
σε βρισκω πολυ ενημερωμενο για πανιωνιο παντωs ειναι πολυ καλοs παιχτηs οπωs και ο μανιατηs αλλα θελουν δουλεια ακομα γιατι ειναι μικροι ακομα. Παντωs εχουν τα φωντα για μεγαλα πραγματα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάντα παρακολουθώ τα του Πανιωνίου.
Για τον Μάκη τον Διώγο τον δημοσιογράφο τι γνώμη έχεις μιας που σε πέτυχα εύκαιρο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom